33

Анонимен

преди 6 години

*** какво разправяте!? Аз лично цяла нощ не съм мигнал от вълнение!!!

32

Анонимен

преди 6 години

Топли ли го народа тва евро председателство? Та той се чуди как да преживява и да оцелява още повече с новите цени на ток, газ, вода, хранителни стоки, корупцията, далаверите и какво лище не, че ще плаща и за европредседателството ни.

31

Наивен

преди 6 години

Най ме е страх плочките пред НДК-то да не се разхлопат пак и да вземат да пръскат кални струи. Само това ще разочарова депутатите. Останалото те го знаят предварително.

30

Анонимен

преди 6 години

"Журналистът Петър Пунчев пък уточни, че наистина се чувства горд от факта, че страната ни ще бъде домакин на председателството на ЕС."А бе Петре, ясно е на кого слугуваш, но я ми обясни защо не се чувствам горд, когато на опашката пред касата на Супера, най после дойде моя ред. Или аз или ти не сме в ред. За по сигурно, аз се прегледах вече.

29

Анонимен

преди 6 години

Нека да ги пуснат евродепутатите из България за една седмица и след това ще си стегнат багажите. България не е само НДК

28

Ф.С.В.

преди 6 години

Мога спокойно да кажа - че нашите политици ще станат за смях - Вече големи недии показват България-- всички се питат -какво става в тази объркана държава -корупция мафия в държавата мизерия безхаберие и всичко най лошо за една страна-Питат германци и всякакви други нации нормални хора-- какво е мнението ви за БГ ? -Очаква ни голям смях -Ще има няколко линчувани политици за да покажем че се борим с мафията- после ще ги оправдаят- НО поне европейските граждани ще видят какво е див капитализъм в БГ

27

Анонимен

преди 6 години

Не се *** , Българино - П. Х. - а искай основна тема на нашето Председателство на ЕС да бъде вътрешната политика , а не външната . EС е преди всичко икономически съюз . Отношенията с Англия , Турция и Близкия Изток и без нашето участие ще се уредят .

26

Анонимен

преди 6 години

Насила хубост не става !Няма как да спрем шкембе -чорбата и ракията !

25

Анонимен

преди 6 години

Значи европредседателството ще мине гладко и нашите еврочиновници ще обеснят колко е горд бьлгарина че е европеец понеже те нали взимат високи европейски заплати!

24

ДО 22

преди 6 години

22 ДОКЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ. Да държим замбата стисната да не ни го наврат от Турция.това е велико постижение в българската политика.КАКВИ ВРЕМЕНА ДОЙДОХА,КАКВО ЧУДО.

23

Анонимен

преди 6 години

Бе , то и аз съм горд , че ще поемем Председателството на ЕС , но си купувам хляб от LIDL за 15 ст. Но все пак , хлябът е супер качество .

22

Анонимен

преди 6 години

Важното е да не се изложим пред европейците , както не се излагаме и пред африканците . И подир едните и другите не малко суха пара потрошихме Кой казва , че България е бедна държава ? Нашата задача е да държим здраво замбата .

21

ТОШКО КОЗАРЕВ

преди 6 години

Бойко какво ще предлага в Евросъюза.Много ми е интересно какви идеи ще даде за светлото бъдеще на Европа.Тъй като няма пари поне трябва да има идеи и цели.Миналото няма да се върне Сегашното е мъгляво а Бъдещето не е за неговите възможности.ГОЛЯМ МАЙТАП,БУЛЬО ПЕНО!!!

20

...

преди 6 години

Много важен исторически момент дами и господа.Затаете дъх и спрете да пътувате из София нагляри такива.Нестига че имате улици пък искате и да ги ползвате. Само тихо под юргана слушайте как живеете в най-добрия от всички възможни светове.И за Русия или лошо или нищо. Те са глобална анти-гей,анти-педофилска организация която промотира христянството.Това не е нормално.Нали знаете поговорката - Ихо,Ихо и после тихо.

19

Баба Гинка

преди 6 години

Да-а-а, някои хорица ще "загладят косъма", но няма да сме ние.Вече здраво съм хванала замбата за новата дупка в колана на дядо Гинчо.

18

бобо

преди 6 години

да изчезва от всякъде доносник

17

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

Какво ще стане после ?!Не после, а преди края на панаира,стара Европа пак ще прати летовницибедняци, алкохолици, *** и т.н.

16

Анонимен

преди 6 години

Най-много след "успешното" праЦедателство скептиците у нас да станат още повече.

15

АНТИ

преди 6 години

ЕврошеФство било във важен момент.На евро или шеФство е сложен акцент ?Еврозона му готвят на *** награда,щом е за обедняване - няма пощада.

14

Какъв фурор

преди 6 години

За българските еврогейци. Радост голяма. Само дето ,за първи път ,европредседстелството се поема по принуждение от бананова Република България,по- бедна и корумпирана от всички бананови републики. Ееее,ще понахраним гостите,ще им направим подаръци,ще ги дундуркаме шест месеца ,а после.......после от цялата дандания,за България ще останат само.......обелките от бананите и нови дупки на коланите. Каква голяма полза,а?