24

Отвратен

преди 6 години

До Анонимен 8 Ама разбира се че е постановка. И постановката е от Борисов , да очерни невинния комунист.Така мислят комунистите. А ние нормалните хора смятама че е най гнусно изнасилване, след умишлено опияняване.

23

Анонимен

преди 6 години

Гаден ***. Толкова животи съсипа. Малко му е.

22

Реалист

преди 6 години

Добре че ученичката се е оплакала , иначе както е тръгнало майката , дъщерята , бащата и накрая и кучето.

21

щрак

преди 6 години

Изпили една бутилка и почнали втора.Темата била за кандидатстване в университет.Приема - изпиване на кило водка?Човека просто я е подготвял.За да успее да си вземе изпита с отличен.

20

пепи

преди 6 години

Тука ситуацията е ясна.Имаме една амбициозна майка която бута щерка си напреде.Без да мисли че всичко се плаща в един момент.А и всеки знае че жените се впечатляват от хора с власт или в униформа.Па даже и от сотаджии с 500 лева на месец. Къде са майка и и баща и.Къде са и наборите.Защо една млада мома ходи сама. За мене кмета е невинен.

19

До 18

преди 6 години

Вземи прочети Наказателният кодекс и спри да пишеш лъжи!

18

До 18

преди 6 години

Лъжеш!С непълнолетни и с пълнолетни не е подсъдно, когато е по взаимно съгласие. Спорно е дали има доказателство за насилване в този случай.

17

Анонимен

преди 6 години

Някой случайно да е запознат със закона?Подсъден е сексуален скт с непълнолетни и малолетни.А тук дори има утежняви обстоятелства - насилване.Не трябва да има милост за такива. А относно защитниците на подсъдимия, вие какви сте?Негови роднини или и вие ди падате по деца?

16

Додо

преди 6 години

Дано Господ даде мъдрост и сили на бащата на изнасиленото дете да доведе нещата до справедлив край! Дано този изрoд, изпаднал от дебелото черво на Сатаната - кмета си плати подобаващо! А грoзнaтa му адвокатка трябва да влезе в програмата на Юридическия Факултет като пример за това, докъде може да стигне наглостта на един адвокат.

15

помни ли

преди 6 години

Малко му е ,бил смазан ? А колко момичета и колко съдби разби този нерез само той си знае ,господ бави ,но не забравя ?

14

До възмутен

преди 6 години

Ако се докаже, че Евстатиев е виновен - века да го осъдят. Но аз не вярвам да е било изнасилване. За съжаление в последните години поведението на 16 годишни момичета са точно такива - за пари спят с възрастни мъже и впоследствие ги изнудват.Наричат ги бръмчалки. Възрастовата граница на тези бръмчалки е паднала до 13 годишни. От точно толкова започват да пушат трева. И това Ви го пиша на за да дразня някого, а за да ви кажа, че това което се случва с живота на децата е нещо страшно.Дано да бъркам

13

Анонимен

преди 6 години

Какво да очакваш от комунист-социалист-терорист и при това баща му е мандраджия . Адвокатката му е от същото котило. Никакво оправдание няма за сексуален тормоз над непълнолетна . Това ако е в друга държава ще лежи до живот .

12

Анонимен

преди 6 години

Срамота. Това е политическа поръчка. Тунджай, който закла майка си и удуши 6 годишното си братче през 2012 получи 7 години, от които излежа половината, и вече е на свобода. За какво изнасилване става въпрос тук, това е смешно. Оня от ГЕРБ дето уби човек го изкараха невинен, уж 6 годишния му племенник стрелял . Кой знае колко пари е взела Рени Водката за тоя цирк.

11

Възмутен

преди 6 години

*** нещастници. Утре може да е вашата дъщеря. пак ли така щ е словоблудствате?Няма оправдние за човек, който не може да се контролира. Детето било виновно?!?Според кой закон? Според кого ?По-добре идете до тоалетната и не забравяйте да пуснете водата. телата ви раждат само ла*на.

10

Бахмаамо и държава

преди 6 години

Че я е ши бал,ши бал я е,но със сигурност не е било насила и не беззнанието на дъртата раз поретина

9

До 9

преди 6 години

Сексът с лица навършили 14 години не е подсъден. Непълнолетна означава, че 14-те години са навършени.

8

Анонимен

преди 6 години

Този трябва да бъде съден за сношение с непълнолетна. Но това не е изнасилване. Това момиченце как така е решила да отиде в хотелската стая на някакъв си чичка си , да пие водка и да обменя опит за постъпването си в ЮФ-Пловдив.Хайде бе?!

7

До 2

преди 6 години

Майката сама е патила дъщеря си да го съблазнява.--Дори и така да е, тоя нали има мозък? Нормален мъж щеше да каже - айде мойто момиче, чупка при мама, нямаш работа в моята стая. Каквото искаш да говорим, утре в моя кабинет през деня. А като е тарикат и му се иска младо, да си вика от Ескорт. Но е стиснат и не му се дават 100 лв.час

6

Анонимен

преди 6 години

Да го вкарат за месец при ромите - ще му проведат превъзпитателната работа

5

Зозо

преди 6 години

Начи майката била секретарка на Кмета, а? Ох ама са го топнали стария ***.Това очаква всички ***! Затвор и отслабване 40 кг.