23

****

преди 6 години

Аман вече от този,всяка година все реве,дайте помощи,дайте пари,ами като нямаш,няма да събираш толкова хора,как всеки друг човек разчита на своите възможности,а този само на помощи.

22

Анонимен

преди 6 години

На водещата гримът е под всякаква критика.

21

d

преди 6 години

дайте пари на човека!

20

Страхил

преди 6 години

Мюсюлманите да спрат да словоблудстват в темата. Има си сайтове, като за тях. Ислямска пропаганда на друго място.

19

познаваща попа

преди 6 години

Най-големият мошеник. Що не го видите какви коли има и какъв джип кара! Събрал е от кол и въже ***, бивши затворнички и всякаква ***. И освен да иска, друго не знае. Каква помощ търси за почистване след пожара? Да си чистят тези от приюта, които само чакат наготово. Спрете да го съжалявате, той не е това, за което се представя.

18

Анонимен

преди 6 години

, защо ми изтри коментара ? какво лошо казах ? -Тея хитреци вътре на Работа , а не да чакат някой да дойде да им чисти , как ли пък Не -охранени само ядът и се таковат ,а ние ще им чистиме и ще ги храниме.

17

горд демократ

преди 6 години

България да дава на бежанците в нужда, не на някакви попчета и разни църковни личности. Истинските хора в нужда са тези дето бягат от войната. А този поп да се хване и да бачка, да плаща данъци, щото и *** са хора и те трябва да ядат!

16

Анонимен

преди 6 години

Не зная, ама тоя наглец вече минава всякакви граници.Дал ли е отчет как са изхарчени 150 000 лв , набрани за така наречения му приют при предната дарителска кампания.

15

до 14

преди 6 години

А тия пари, които Държавата иска да дари, на кого са всъщност.Те са на нас, данъкоплатците, а не както ти погрено си мислиш на Бойко Борисов.

14

Анонимен

преди 6 години

Редно е държавата да дари 50000 лева. Човека извършва добро дело като приютява хората.

13

пипи

преди 6 години

До Анонимен Не знам какво може да работи един отец!А като било незаконно всичко защо не го докажете а само пишете!Един човек помага и ако не е така докажеше го!

12

Анонимен

преди 6 години

Къде е БПЦ и в този случай?Или, щото работят в един цирк и си знаят номерата, църквата затова е пас.

11

Шопо

преди 6 години

Айде стига сме подпомагали жрици на любовта и малолетни престъпници ! Още повече,че обитателите на този дом получават и социални помощи ! По-добре да помагаме на старите си родители и роднини 2 техните 200 лева за къде са?

10

Анонимен

преди 6 години

Някой знае ли тоя какво работи и откъде са му доходите.И плаща ли данъци въобще.Или само знае упражнението Дайте.

9

Бай Иван Добрия

преди 6 години

Родолюбиви българи, проявете смиреност и патриотизъм и пратете пари, може и с СМС-и, но по-добре е във финикийски знаци, че тука покрай празниците изпихме всичкото вино и ракия. Ми тия обитатели на приюта, пият като донски казаци. Пък като се напият, не знаят какво правят.

8

гого

преди 6 години

е уж покрив на необитаема чадт беше. Айде сега 50х.

7

Пожароподпалвач

преди 6 години

Дааа, явно паричките за купоните са свършили и трябва да се наберат нови средства.

6

Анонимен

преди 6 години

стига с този незаконен "приют" бе! Това че държавата си затваря очите и не спазва закони на строителството е може би и истинската причина да се стигне до пожара там. Вместо отдавна да бъде затворен обекта, че даже и съборени незаконните постройки ние продължаваме да събираме помощи. Така не помагаме нито на обитателите на незаконния приют , нито на жителите на Нови Хан, които отдавна им писна от набезите на малолетните питомци на отеца

5

Анонимен

преди 6 години

До 1Ясно ти е, ама другпът.

4

до 3

преди 6 години

Така нареченият приют е Содом и Гомор. Вътре събира как да напиша - да речем малолетни лица от небългарски произход, с които с правят отвратитлени запоии и оргии по цяла нощ. На които самозваният отец кани и свои приятели, които пък си плащат. Идват и чужденци от време на време.