8

ХХХ

преди 6 години

Само кобилите носят по дванадесет месеца!!! А може би и биволиците

7

Анонимен

преди 6 години

Е, сега и вие, като са го писали това днесаджиите вече са били на маса, та кой в такъв момент ще се занимава с математика.:))

6

к0нсерва

преди 6 години

ох, свята простота, ако си заченат по Коледа или Нова Година се раждаш Август-Септември, а не както статията твърди "Десетки бебета проплакаха в празничната нощ" - за да се родиш Декември-Януяри, трябва да си заченат 9 месеца преди това, т.е. Март-Април!!

5

как пък не

преди 6 години

Нещо ми убягва връзката - за да се родиш на Нова година , трябва да си заченат началото на април - или края на март . . . Нали се сещате кота е Благовещение - и кога е Рождество . . . . Ама карай да е весело - и ЗА МНОГО ГОДИНИ на всички ! ! ! ! ! ! !

4

Анонимен

преди 6 години

Заченати от пияни двойки, много от децата се раждат с малформации.Процентът за жалост нараства.

3

ХХХ

преди 6 години

То затова сме и толкова читави - правени на пияно по празниците

2

До 1

преди 6 години

Не е от липсата на средства а от това ,че след като се ожени/омъжи човек и живота му горе-долу приключва. Ти на 25 години се образовай, учи, развивай, пърувай не не си мисли за глупости - рано ти е! След 35-40 може едно дете, но като си си поживят качествено.

1

Анонимен

преди 6 години

Живи и здрави бебенцата й да радват родителите си. Лошото е че поради красивият живот който ни осигурява една тиква много като мен 25 годишни не се жениме и не правиме деца. Ако имахме прилични доходи щяхме да се ожениме още 20 годишни и досега щяхме да имаме по 2 деца. Като прибавиме и тези които избягаха около 2.500 000 000 млади хора по 2 деца направете сметка какъв огромен приръст от население щяхме да имаме. Но уви управниците не искат деца те изпълнява опорните точките на трип.оловите!