51

Анонимен

преди 6 години

Съединението прави силата е много добре казано !Съединени Европески Щати - ЕС

50

преяждане и препиван

преди 6 години

За гербавата администрация председателството е свързано преди всичко с преяждане и препиване.

49

Анонимен

преди 6 години

И така...до тук беше подготовката за театъра на шутът и шутките!Следва представлението,демек излагането на шутовщината ни пред А В Ропата(ропа=дупка)!От нас зависи,дали ще им пригласяме,като хор в древногръцка комедия,или ще направим наше представление пред събралите се *** шутове!!!С ЕДИН ЯК ШУТ!

48

Анонимен

преди 6 години

До #33:Тамън по времето,когато сме копирали "най-демократичната конституция",по която сме захласнати,баш демократът,дето стоял начело на Белгия,крал Леополд 2,изпратил частната си армия от главорези да "демократизира","диваците" от Конго,където имало много нещо за грабене.Този демократизационен процес приключил за около десетина години,с отрязаните глави,ръце и крака на аборигените от всяка възраст,на повече от 10 милиона жертви!!!Десет милиона!!А сега същите ни учат на демонокрадция!!!

47

Анонимен

преди 6 години

Обединиени с кого? с олигарсите Пеевски, Домусчиев, Прокопиев, Бориславова ( нищо, че тя се покри напоследък) Златев, Гергов, Божков, Ганчев подкрепяни лично от Борисов и управляваящата клика на герб ли ?

46

Анонимен

преди 6 години

Бе вие не го ли усетихте още отдавна това "съединеие" - ние отпред със свалени ***,а те отзад!!!И от империята ЕС и от нашите съединители по партиите ни прилагат това "съединение",а ние чак сега го чакаме...още и още!После процентите не били 80 -направо 180 процента са,някои са изредени по няколко пъти!

45

BOC

преди 6 години

Пфу!Нацията намалява и изчезва!Раждат се с 5000-6000 деца помалко!А Тиквочите и Свинетка харчат и КРАДАТ десетки милиони под прикритието еврогейското председателство.Пфу!Хората няма какво да ядат и да се топлят, а те ми показват при какъв лукс ще живеят евродепутките!ПФУ!!!

44

Анонимен

преди 6 години

А ЛИЛЯНКА ДАЛИ СИ Е КУПИЛА НОВИ ЧАНТИ.ЩОТО ОНЕЗИ ВЕЧЕ ОСТАРЯХА.

43

Анонимен

преди 6 години

само ремонтът на ндк излезе 45 милиона лева.колко от тях са откраднати е отделен въпрос.иначе председателството щяло да струва 200 милиона.за сравнение - естонското председателство струвало общо 50 милиона.

42

Бургазлия

преди 6 години

Хей , един по-долу да попита за разходите по това председателство. Аз се обзалагам, че ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ще плащат сметката.

41

Стар набор

преди 6 години

А познайте кой ще плаща масрафа на 22000 гости.

40

маалии

преди 6 години

Ако европата приеме тоя девиз,жална и майка!

39

Берлин

преди 6 години

Сега БГ ще стане за резил пред цял свят.

38

Анонимен

преди 6 години

Тая държава,голямо съединение голямо нещо

37

Shark

преди 6 години

До Европеец демократ. И кой ти каза, че искаме да сме в англосаксонското семейство. Ние не сме англосаксонци, ние сме славяни и трябва да се обединим със славянските народи. И преди да си се разпенил но тема "който не почита ТИКвожда и ЕС е русофил и комунист" , да те светна - това не значи само Русия. А евроатлантическите ГЕЙ-ценности да си ги заврат някъде.

36

:))

преди 6 години

Съединението прави силата----------------------------Съединение, като Единство или като Съвкупление? :))

35

Щирлиц

преди 6 години

Кое съединение?Химическо,на две клеми??

34

Mimi

преди 6 години

Of,bojeee ylqx se s kafeto :D

33

Анонимен

преди 6 години

К`ВО СЪЕДИНЕНИЕ.МАРЕШКИ КАЗА, ЧЕ ДЪРЖАВАТА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ТРИТЕ ПРАСЕТА И ТРИМАТА ***.НАРОДЪТ НЕ ИСКА ДА СЕ СЪЕДИНЯВА С ТЯХ МАЙ!

32

Анонимен

преди 6 години

ДЕВИЗЪТ "СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА" е копиран 100% от белгийския герб в 1879 г. когато са правили търновската конституция. той и самият тогавашен герб е почти същият като белгийския с малки изменения.