68

ссдд

преди 6 години

До ФактХвалиш се ,че общия БВП на Китай,Япония и Германия е колкото на САЩ ? Това въобще за хвалба ли е ? Я кажи за БВП на Русия ,който е колкото този на Индонезия..

67

смешко

преди 6 години

До Факт - след намаляване на корпоративния данък в САЩ, съвсем скоро ще видиш какво следва! то се видя вече в ръста от над 3,1 и 3,3 % в икономическите показатели за третото и второто тримесечие в Америка - бум в инвестициите, повишване на заплатите и нови работни места!

66

Анонимен

преди 6 години

64 фактолога , колкото една страна е по развита толкова делът на услугите в БВП и е по-голям

65

Анонимен

преди 6 години

65 Кога е била под 30-то място началото на 60-те когато е първият и фалит или в началото на 70-те когато и е вторият фалит или може би в края на 80-те когато и е третият фалит , би ли се конкретизирал. Виж беше на предпоследно място сред страните от СИВ , това да

64

Анонимен

преди 6 години

65 Това кой те излъга

63

Факт

преди 6 години

До ФактОбаче мен повече ме вълнува друго-че България е на 80-то място,а е била под 30-то през комунизма.....

62

Факт

преди 6 години

До смешкоСъгласно данните на МВФ за 2016г БВП на Китай,Япония и Германия НАДХВЪРЛЯ американския с 1 трилион!Като китайският БВП е 60% от американския(11 390млрд,$ срещу 18 561млрд).Откъде черпиш твоите сведения сведения-не знам.Впрочем,промишленото производство в Китай вече надхвърли това в САЩ,като делът му в БВП е 70% срещу 30% на услугите.В САЩ съотношението е точно обратното.Не е трудно да се досетим какво следва.Впрочем,преизчислено по покупателна способност двете БВП-та са равни....

61

Хм

преди 6 години

До Г. СомовПредполагам че "кравари" и "Кравария" идват от буквалният превод на думата "каубой'-кравар,говедар.Често американците биват наричани каубои или грингос,не е измислено у нас.Какъв смисъл се влага тука е ясно.За мен САЩ е сбирщина от ВСЯКАКВИ хора от ЦЯЛ СВЯТ,обединени от ЕВРЕЙСКИ мениджмънт,досега много ефективен.Вече май не е така-достатъчно е да видим какви хора се заселват в САЩ-преди се залагаше на качествения подбор,а сега влиза *** и Пульо,най-вече не*гри,ара*бели и латиноси.

60

реалист

преди 6 години

Вече е ясно, че Америка се отдръпва като сила номер 1. Азиатците намериха начин вече как и борсите на УолСтрийт да задминат - те контролират блокчейн пазарите и до година-две маркеткап на койн ексчейнджите ще надмине всички уолстрийти и лондоски ситита.Вземете си един скрийшот на този пост и го прочетете след една и след 2 години!

59

Анонимен

преди 6 години

60 Те едно не могат да разберат , че е по-добре кравар на кон с пушка в ръка отколкото овчар пеш с гега в ръка

58

Г. Сомов

преди 6 години

Виждам тук в този форум много криво разбрани понятия за животът в Америка. Америка е като приказката за слепците и слонът. Пет слепци не знаели какво е слон. Закарали ги до зоологическата градина . Всеки хванал една част от слонът и заявил своето мнение какво претставлява слонът. Един казал "слонът е като стена", друг казал " слонът е като дърво", трети "слонът е като гигантско листо",,,,,и много вие като тях . Та и най смешното е това ново наречие "Кравария". Кой Комунист го измисли ?

57

Анонимен

преди 6 години

До !!!Първа отваря Лондонската борса, откъдето започва измерването на света по Гринуичкия меридиан, в добрата стара Англия, Пенчо...

56

смешко

преди 6 години

До Анонимен 57 - данните на международния валутен фонд за номиналните стойности на БВП са лишени от желание и емоции, за 2016 САЩ са световен лидер, а следващите го - Китай, Япония и Германия, взети заедно се доближават до американския! е кога ще ги стигнат? скоро??? за россия, БВП - 1/17 част от тоя на САЩ!!!

55

Анонимен

преди 6 години

До !!!Никога Ню Йорк не е бил световна столица. Бил е Лондон, преди това Париж, а сега Токио, Пекин, Хонг Конг или Сингапур. Азия се развива със скоростта на светлината и скоро САЩ ще са периферия, каквато винаги са били преди ВСВ. Сега отново искат да разпалят нова световна война и да се облажат, но Китаеца е печен и няма да се хване на въдицата.

54

Анонимен

преди 6 години

Хаха бях програмист в този град 2 години. Няма такава помия на света...

53

!!!

преди 6 години

Световната столица - НЮ ЙОРК!!! Всичко започва от ТУК! Всички си сверяват часовниците си с Американското време, Всичко се изчислява в $$$$$USA, Световната борсова информация се следи на мониторите на Wall Street!!! Космополитен град! Ритъмът на сърцето на света се задава от NEW YORK CITY !!!

52

Анонимен

преди 6 години

Красимире, мамин сине, ако поне се беше поинтересувал щеше да знеш, че плащада не е много голям и 1 милион души се събират само ако са един въз друг на 10на етажа! Как може да сте толкова неграмотни!

51

Анонимен

преди 6 години

50, хаха, ами ходи и издръж на тяхното темпо, ***. На мен живота ми е един и гледам да му се наслаждавам, пък ти ходи да миеш чинии по 12 часа в САЩ. Аз имам приятели, които живеят от 20 години там и само чакат да се пенсионират и да се приберът. Това е американската мечта

50

Анонимен

преди 6 години

Като я гледам тази на снимката, китайската колонизация на САЩ върви по план. Но няма как да бъде иначе, когато насреща имаш Цивилизация на 4000 години с милиард и половина организирани и трудолюбиви хора срещу бивша колония на 200 години, създадена на базата на алчност със зомбирано, дебело и презадоволено гмо население и прадеди-затворници. Мошенника Тръмп се умилкваше като пoмияр на Си Дзимпин.

49

с петолъчка в душата

преди 6 години

Покажете посрещането на новата година в Москва!