23

до 5

преди 6 години

Е, няма що , уникален си.

22

Македония

преди 6 години

Ньойският договор е със срок 100 години. Те изтекоха, време е да си получим Българските земи.

21

Номер 22

преди 6 години

До номер 9Не просто имат като бивша соц(-парче-от-)страна, а самообявилият се на всеослушание за комунист Славой Жижек е своеобразна Интернет звезда.

20

Русин

преди 6 години

А батко Путин какво ще каже

19

Един българин

преди 6 години

До: номер 10Напълно съм съгласен с теб и не виждам за какво ти слагат минуси.Колкото по-близо до Германия е една държава, толкова е по-добре!Най-великата им императрица на Русия, Екатерина Велика, им е подарена на руснаците от Германия. Коледната елха, тя също е внесена от Германия. Много, да не кажа почти всичко от традиции, култура и т.н. руснаците дължат на Германия!А и словенския турбо фолк е много по-немски. Вижте клипчето "Турбо полка" на Атомик Хармоник в Youtube!

18

igor spirovski

преди 6 години

МАКЕДОНИJA НА 5 ГАЛАКТИКИ!!!!

17

Щирлиц

преди 6 години

До ДодоНа комунистите им дреме за българската терирория,за 70г не се ли научихме?

16

Анонимен

преди 6 години

Нали Иванка беше словенка,бай Дончо трябва да даде едно рамо на Словения.А Холандия и Белгия нямат граница и ще се разберат и сами по роднински,холандците и фламандците са си роднини.

15

Додо

преди 6 години

Интересно, нашите политици в лицето на Бойко М. Борисов и патрЕотете изобщо повдигнали ли са пред Арбитражния Съд в Хага въпроса кога Сърбия възнамерява да върне НЕЗАКОННО заграбените Западни Покрайнини като част от предприсъединителните й условия да влезе в ЕС?! Дали изобщо това се дебатира, или е оценено като маловажно и е заметено под килима?! Интересно би било да се знае!

14

Анонимен

преди 6 години

ДО donТой договорът май беше Ньойски, ама хайде, от нас да мине.

13

Анонимен

преди 6 години

член на Хагския съд е споделил конфиденциална информация по делото с властите в Любляна...............И там корупцията вилнее.Колко ли са му платили на еврогееца да даде информацията?

12

до Кво да нвестираме

преди 6 години

Брао баце изтълкува го паилно ;)

11

Кво да инвестираме

преди 6 години

....като имаме и сме богати само на завист , простотия и чалгарщина..!?Българина е свикнал да живее като при СОЦ-а----САМО С ФАЛБИ , НАДУВКИ , ПРОСТОТИЙ ТАРИКАТЛЪЦИ, СОЦ-МЪРЗЕЛ ......И НИТО "ГРАМ РАБОТА"! ТАКА Е ТЯ---ОТ соц-ПРЪДНЯ ...БОЯ НЕ СТАВА!!!!!!

10

пфф

преди 6 години

До donникой нищо няма да върне. Дори хората които живеят там не искат да са част от нас. Доказателство? Макетата предпочитат собствена държава вмето да се слеят с България. И ги разбирам - полза за тях няма. Румъния инвестира милиарди в Молдова. Турция инвестира в юго-източна България. Гърция в Кипър. Само ние вмсето да инвестираме (с други думи да купим) територии които са ни принадлежали, си мислим че с някакъв си патриотизъм ще постигнем нещо. Баницата е с пари.

9

Анонимен

преди 6 години

За тези които се чудят защо словения е богата държава - ами очевидно е че колкото си по-близо до германия и по-далеч от русия, толкова си по-добре.

8

Анонимен

преди 6 години

Словения е страната от Източна Европа с най-висок стандарт. Как го правят не знам, но бият всички в това отношение.Е верно комунисти нямат.

7

Подли хървати

преди 6 години

Много нагли и подли тия хървати.Не знам словенците как са могли да им повярват и да ги пуснат в ЕС.

6

до 6

преди 6 години

До Анонименщо не ходиш да скочиш от витоша ?

5

радев

преди 6 години

ЕЙ ТАКА И МАКЕДОНЦИТЕ И СЪРБИТЕ ЩЕ СЕ ИЗВЪРТЯТ..

4

Анонимен

преди 6 години

Айде да почват да се пуцат,да гледаме малко екшън!!!