11

Анонимен

преди 6 години

Ще ви дадем хапче, за да сте силни без да се напъвате, да сте слаби без да тренирате, да имате всичко с нула усилие. Е, ще сте жалки плазмодии, които вечно се оплакват и искат всичко на готово, но ние така ви искаме - безволеви и депресирани. А като почнете да се самоубивате, защото сме ви отнели целите, ще бъдем още по-доволни. И без друго сте се нацвъкали 10 милиарда, а на нас и 500 милиона ни стигат.

10

Lina

преди 6 години

Хайде сега - без режим не става! Всеки, който се занимава със спорт ще ви каже,че е комбинация от храна и правилно трениране, искам да уточня, че не става въпрос за глад, а за консумиране на подходяща храна. Откакто открих вредните за мен храни не съм качила и един кг.

9

Анонимен

преди 6 години

Има много начини, но не може да се систематизира за всички хора. DNP (2,4 - динитрофенол) също е ефикасно - ядеш и светиш като печка. Ако предозираш умираш и най-хубавото е че няма антидот.

8

Мастит бизнесмен

преди 6 години

Аз ще ви дам чудна рецепта за отслабване. Елате да работите при мен в провинциален град в България. Ще ви давам точно толкова пари, колкото да не умрете от глад.

7

шматка

преди 6 години

Затлъстяването се предава по наследство.Дължи се на генетична предразположеност.В моя род няма нидо един пълен и никой рода не пази диети но няма пълни.Аз ям всичко по колкото си искам и никога не съм превишавал 93кг.Диетите са ала бала

6

Бау

преди 6 години

Склонен съм да се съглася, че е възможно. Все пак има хора, които ядат като разпрани сладко, мазно и т.н и не пълнеят. При тях е "ген". Явно са открили как да го активират при всички.

5

Анонимен

преди 6 години

Пропуснете тази статия. Имс нещо много нетедно в нея. Остеоцити в кръвта няма. Нещо не е наред тука. И преди да лапате като шарани идеите за магическо отслабване, научете законите на термодинамиката.

4

Абеее

преди 6 години

Писнало ми е да слушам мазни дебели хора,най-вече жени,които да се оплакват че не могат да отслабнат.Като ядете *** и по цял ден блещите пред телевизора няма как да стане.Хубава храна и яко спорт,това е рецептата.

3

Неа

преди 6 години

Може ако се изразходват повече калории отколокото се приемат . Малко трудно ако хапваш торти обаче ...

2

Борислав

преди 6 години

"Учени от университета в Гьотеборг, Швеция, заявиха, че физическите упражнения и диетите може да не допринесат за отслабване." - Това не го пише в статията, всъщност, учените слагат капсули с тежести в телата на гризачите, нещо, което подозрително напомня на физическо упранение..."...затлъстяването може да бъде предотвратено с "една-единствена инжекция"." - Това предполагам е сложено, за да прочете някой статията, не е вярно.Стига пробутвали глупости на хората, по-добре не пишете изобщо...

1

маке

преди 6 години

язе свалих 20 кила за 3 месеца рецептата е лесна пръжолки винце и никви треволяци