158

Polska

преди 6 години

Слава на Полша!

157

Наблюдател

преди 6 години

Големите защитници на правовата държава щели да изхвърлят Полша от европейския пазар, а отвориха същия този пазар дори без членство на най-корумпираната , мафиотска държава Украйна. Шоколадовите произведения на Порошенко са навсякъде по супермаркетите , срам и позор!

156

men

преди 6 години

че укротят дедовия. като изритат шмеркелина и и лъсне голия *** за издевателства и прикриване на такива над малки дечица ще видим колко време ше го опяват ефрокэфския преди да му теглят куршума. хамериканците са вече на бунището, не е намерил парамангасала дето да му драсне клечката ама и това ше стане.

155

Анонимен

преди 6 години

Нали бяхме най- верния сателит навремето, колко ни плюха само, а сега какво - ама сега това е добре... Сега сме най- корумпираните- ама и то е относително. Ще намерят друго копче за контрол, а корумпирани ще бъдат други балканци новобранци. Не е лесно обслужването

154

Зозо

преди 6 години

Ако не слушат поляците ги чака дългата руска зима!Пазарът Санчо!

153

Факт!

преди 6 години

Че Франция е ядрена сила с балистични атомни подводници и самолетоносач е ясно ама знам че шляхтоците ако им тургнат визи сами ке си изтрепат правителството Германия и Франция са пълни с работници от тая ко.ина само да им бият шута и тия ще заквичат на умрело.А Хунгария е пълна с ц.г.ни както и Чехия та и тия не знам на кви ариици се правят.Както един по-долу спомена Полша е на помощи от Сащ за да се репчи на Русия спрат ли помощите ще проядат и трева дори!

152

Мария

преди 6 години

Г-дата от Брюксел,не пипайте Полша!Няма такава държава с абсолютно върховенство на закона.Решенията се вземат от хора,а не от компютри,а за жалост хомосапиенс е подвластен на........!

151

Анонимен

преди 6 години

ФРАНЦИЯ Е ГОЛА ВОДА

150

Нека да ги е яд!

преди 6 години

Остави този от Дойче Веле. И той за един хляб работи. Важното е че джуджето то Кремлин не може да ни каже какво да правим.Колкото и да то е яд, ние пак сме по-добре от него и това се дължи както на качеството на българския народ така и на недостатъците на руския.

149

Анонимен

преди 6 години

Селяни прoсти, Франция е велика, велика е френската цивилизация, история, култура, кухня, градове, икономика, инфраструктура, армия, ядрена енергетика и дипломация. Как смятате сeляни, дали Полша има шанс или ще й дърпат пак ушите? Поляците са номер едно в самозакопаването! Помислете добре в кой отбор искате да сте! ЧНГ!

148

Голям прос

преди 6 години

Как няма да са на почит националистите като предадохте Европа на ***, естествено след съвета и помощта на ФАЩ. Да не би да живеем да обслужваме чужди религии и да превръщаме страните си на публични домове за разни добитъци от Мала Азия и Арабския полуостров. И после нищо, съдебната система в ЕС не накасва изстъпленията на черноглавите. Православието не спира проповядването на исляма в страните. Д.уп.еда.вци!

147

Анонимен

преди 6 години

А идеологиите са кьор фишек - демикрати,комунисти,консерватори................... и всякакви други,какво значат, ако хладилника е празен,образованието пада,криминалната обстановка се покачва,медицината се превръща в зловеща търговия с живота на хората и т.н.?!

146

Анонимен

преди 6 години

Хора,не народите в държавите са виновни за нещо,дори и политиците донякъде не са,защото и от тях почти нищо не зависи.Иначе как ще си обясним смачкването на източна Германия икономически след падането на стената,нали и тя е част от Германия и на много други народи по света.Изчезването на средната класа,която е гръбнака.Затова се прави опит да се прекърши националното самосъзнание на народите или да се превърнат в лесно управляема смесена аморфна маса.Никой народ няма вина!А идеологиите са кьор

145

Анонимен

преди 6 години

Немеца бачка до 70 г. и не може да си позволи собствено жилище. А ако доживее до пенсия, като нищо ще го изхвърлят от общинското жилище, в което е живял цял живот, щото трябва да се настани семейство от Афганистан, което има по - големи нужди от него. А пък ви обясняват при соца колко било зле и как не сте били свободни. А сега по- свободни ли сте, като нямате нито имот, нито заплата, с която да можете да си посрещате основните нужди, нито образование, нито здравеопазнане, нито пенсии, нито сиг

144

Анонимен

преди 6 години

Ясно е, че няма да играят по правилата, защото не те са ги писали. Играят по правилата тези, които са ги писали, а те са ги писали за себе си. Правилата са изгодни САМО на 2 - 3 държави и България не е всред тях. Това е ЕС в момента, това е бил и това ще бъде.

143

Анонимен

преди 6 години

Не сме видялимесо през соца,хахахахааааааа!Че ние не знаехмекакво е да пазаруваш на грамаж презсоца,хората пазаряха саламите на целищафети,а сиренето в тенекии с килограми.По-добре неговорете за миналото,а за настоящето,че се излагате с лъжите си!

142

Анонимен

преди 6 години

Когато всички се откажат от а. Мериканският долар тогава ще спрат войните. Кой има интерес и кой не. За да премахнем робството на долсра, трвбва да премахнем или който го контролирс, което е грешно или да премахнем какво го държи силен. Може би брейтууд или още нещо.

141

Анонимен

преди 6 години

В най - богатата строна на ЕС -Германия, над половината от хората нямат собствено жилище. Не ми го хвалете тоя ЕСССР. Роби на работата . Пенсия на 67 години . За германците де . А арабите само ядът, с е р ъ т и се евът.

140

Анонимен

преди 6 години

Във Францию 8 милиона са африканци! Франция е африканска колония! Не искам да съм в един съюз с такава страна!!! Тези африканци рано или късно ще тръгнат и насам!! Да се разпада този проклет съюз, нищо добръо няма да видим от него. Успех на братята от Полша и Унгария!

139

Кусур

преди 6 години

Поляците приемали брюкселски пари... а що сега искат пари от англичаните за да участват в общия пазар? Значи трябва да си плащат за пазара, който сме ние в Източна Европа. Милиарди измъкват от тук, а сега ще се прибват и безплатно по шенгенски като ни вържат някой кусур. Няма безплатен обед, а инвестициите им тук слабички, че сме евтина работна ръка.