59

Анонимен

преди 6 години

Диктатурата в Иран пада.Аятоласите бягат панически при другарчето им в Русия. Путин е следващият.

58

Анонимен

преди 6 години

Така както Тръмп е отворил очаквателно уста, иранците ще му наврат един...

57

Анонимен

преди 6 години

СПОРЕД СВЕТОВНИ АГЕНЦИИ В МОМЕНТА ДОБРИТЕ ХОРА ВЕЧЕ СА ПРИБРАНИ В АРЕСТИТЕ В КАЗАРМИТЕ, ЗА ДА НЕ МРЪЗНАТ ПО УЛИЦИТЕ. АРЕСТУВАНИ СА ОКОЛО 2500 ЧОВЕКА, ИМА ОЩЕ МАЛКО РАБОТА, ЩОТО АКО СЕ ВЯРВА НА АСОШИЕТЕД ПРЕС В ПРОТЕСТИТЕ СА УЧАСТВАЛИ 4000.

56

Анонимен

преди 6 години

амчи те, едни "добри" хора искаха да падне режима в ирак, египет, сирия и други страни и "добрия" чичко сам им помогна! само да не се заиграват с иран, щото "лошите" аятоласи ще им покажат къде зимуват раците...

55

Берлин

преди 6 години

Браво на иранците!

54

Анонимен

преди 6 години

Добре е, че са снимали видео. Много ще улеснят властите.Сега там усилено работят, много цветни революционери ще изпитат твърде неприятни неща.

53

Анонимен

преди 6 години

ВСЕ МИ Е НА УМА, ЧЕ ТЕЗИ СТУДЕНТИ ВЕЧЕ НЕ СА СТУДЕНТИ.ТАКА ЩЕ СИ ПОТЪНАТ В НИЩОТО И НИКОЙ НЯМА ДА СЕ СЕЩА ЗА ТЯХ.АКО НЕ БЕШЕ ТЯНАНМЪН, В КИТАЙ НЯМАШЕ СЕГА ДА ГО ИМА ТОВА ИКОНОЧИЧЕСКО ЧУДО, ЩЕШЕ ДА ЦАРИ ХАОС.ДОБРЕ, ЧЕ БЕШЕ ТЯНАНМЪН.

52

Хамерика мамерика

преди 6 години

Тия хамериканци искат навсякъде да има хаос и те да спечелят от това да си продават оръжията.и да създадат велика израел и от там да се командва целия свят. Според тях еевреите са избран народ а другите са техни слуги.

51

младен

преди 6 години

Що ли подушвам дългата ръка на чичо Сам в тия протести...Ша ревете после като украинците ама....ще е късно.

50

Анонимен

преди 6 години

все повече ми заприличва на риба - клоун!

49

Анонимен

преди 6 години

А в С.Арабия кога!?

48

Анонимен

преди 6 години

50 Te q poiskaha и ойде Тръмп на власт , така стават нещата в демократичните страни

47

Хм

преди 6 години

"Неочаквана подкрепа от Тръмп"????Всъщност може да има и елемент на изненада за Тръмп-ЦРУ да не го е уведомило,че организира нещо в Иран.Публична тайна е,че Тръмп не контролира ЦРУ на практика.Иначе работата е ясна-всяка дестабилизация на противниците на САЩ* е добре дошла,без значение от какво и от кого е предизвикана.*Напоследък се забелязва тенденцията САЩ да дестабилизират дори и съюзниците си!Шоковата доктрина в действие!

46

Анонимен

преди 6 години

За мен задокеанската реакция е по-очаквана от това, че новинарските ни програми ще изневерят предновогодишно на затормозяващите(като психично оръжие) новини. Има ли учудени?!

45

Анонимен

преди 6 години

Пореден опит за цветна революция "неочаквано" подкрепен от Пиндостан.

44

Анонимен

преди 6 години

А кога ли добрите хора в Щатите и те ще поискат промяна?

43

евродебил

преди 6 години

*** ноу *** изненада подкрепата на Тръмп за протестите в Иран!Сега и сорос, ако каже, че е налял някой милиард за тези протести пък ще бъде върха на изненадата!

42

Тежък Сокол

преди 6 години

Чели ли сте Вихрушка на Джеймс Клавел , който я е чел знае за какво иде реч

41

Влади

преди 6 години

Време е махалото в ислямския свят да поеме в обратна посока - от ислямски фундаментализъм, бради, зловещи аятоласи и пр., да поеме пак към светски общества. Видя се, че Ислямска държава изобщо не е идеал за мюсюлманско общество, въпреки прокламираните там порядки и закони, уж от времето на Мохамед. Пиратско образувание, което бързо се изпари.Сега и в С.Арабия предстоят светски промени, също и в Иран. Така върви светът напред, трудно, но върви.

40

Анонимен

преди 6 години

вай вай вай ... идиотщината зад океана не спирааа!!!... искат да подпалят цял свят и туй то /Америка за съжаление вероятно е пред фалит/. само не разбирам как толкова много *** по светъ им се вързват на акъла дори и в България е пълно с продажни *** *** които неразбират че с тея блудкави истории за демокрация и права на човека само им мътят суроватката в главите. Раберете го ! употребяват ви мили хора употребяват ви мили невинни глуповати иранци - така наречени "добри хора"