20

Полако

преди 6 години

До TomakoЕвала Томакис!Доказа се

19

Tomako

преди 6 години

Да пуснат Перник една грипна,па ако иска да идва още сега тоя грип

18

Shark

преди 6 години

Чакаме грипът в края на януари - да се чете: Вижте там до 1-2 седмици да се ваксинирате, че сме опразнили джобовете по празниците.

17

аз

преди 6 години

Да не забравите и стотачката за доктора!

16

Ученик

преди 6 години

До ЯнкоВ момента сме във ваканцияяяяя, весело посрещане !!!!!

15

Фкдсшт

преди 6 години

"Чакаме"... Чакате! Дето разправят коментиращите, пийте си ракията, яжте си чесъна, яжте портокали, пийте чай от шипки, не се ядосвайте за глупости, мийте си ръцете често, и не кихайте/кашляйте срещу хората с които се разминавате по улиците. Хайде весело посрещане на Новата!

14

Агент Вирус

преди 6 години

Да ни е честито ежегодното пускане на модифицирани вируси и зарази от хора в лаборатории !!! Само глу*пак вярва ,че всички тия неща еволюират и както ги няма изведнъж се появяват ! Няма нищо ама нищо случайно на този свят разберете го хора ! За да върви ФАРМА бизнеса , БОЛНИЧНИЯТ бизнес , ГРОБАРСКИЯТ бизнес и да се регулира "ЕСТЕСТВЕНО" хаха бройката на хора живеещи на тази планета се произвеждат такива вируси ! Всяка лаборатория като тези на БАЙЕР имат щамове на болести изчезнали преди векове!

13

Анонимен

преди 6 години

Чесън и люта ракия, греяно вино с черен пипер, мурсалски чай.Антивирусните скъсяват с един ден времето в бокса, не си заслужават.Ваксината не е със 100% гаранция.

12

Янко

преди 6 години

А има ли шанс да научите правилната употреба на пълния член?

11

бг

преди 6 години

Заболеваемоста поне от месец е много висока но РЗИТата крият реалните цифри...за да си спестят труда да обявят епидемия...а ние боледубаме тежко защото живеем под стрес ,ядем ***, пием ***, лекуваме се с ***,управляват ни ***,негативни емоции и немотия...и нямаме избор щото живеем с 500лв. на месец...нямаме избор ...и не се борим да имаме...весело посрещане на новата..защото доброто настроение е истснската дреха на празника...и дано догодина да извоюваме правото си на избор!!!!!

10

Анонимен

преди 6 години

Трябва да си пълен олигoфрен за да позволиш да ти бият ваксина.

9

ПАзете се от ВАКСИНИ

преди 6 години

ПАзете се от ВАКСИНИ..Вижте на сайта на NATO поразени с ваксини тип ANTI NATO ..Данните са за нова пораза тип AIDS 2016 - AIDS 2018..Попаднахме на наши приятели от Литва поразени с такива нови тежко вредни порази маскирани като уж ваксини..Не носете лични карти и книжки с вас новите имат тежко вредни съоръжения инсталирани вкл AIDS и GRIP activators направете ламинирани копия

8

ГАсете КАМЕРИТЕ

преди 6 години

МОля срочно да се уведомят компетентните органи да исключат всички камери /ЗАбранени са от ОСНовния закон вкл чл 32,чл.28 и чл.29 ..СПИН активаторите се полzват като AIDS 2012 - AIDS 2016 деструктори и увреждат тежко поименно жертвите чрез режещи облъчвания..Застрашени са най много тези които позлват климатроници в колите и климатици в домове ,магазини ,офиси..СПИН Активатори са и всички живачни лампи/сканери/инсталирани в поликлиники ,болници ,училища и другаде.ДА се исключат .

7

Анонимен

преди 6 години

Хайде, продавачите на билки, елексири и бабини деветини пак се пръкнаха из форумите.

6

JJIvanov geolog

преди 6 години

Вече изпробват нова техника на полицейската мафия инсталирана на десетки хиляди места вкл в хотели училища болници поликлиники,молове и други големи магазини.Преди няколко дни засякохме аномално увреждана зона с размери около 30 метра квадратни.Ползват Високовредна тежко терористична камера със СПИН АКтиватори ..С колега преседяхме в джип няколко минути облъчвани от СПИН Активаторите.МАхнахме се след като усетихме болки в гърба.Точно след 18 часа получихме грипоподобни симпоми вкл хрема,кашлиц

5

Анонимен

преди 6 години

Той грипът е като пpocтoтията и нeгpaмoтността - не ходи по гората. Справка: още във втората дума от заглавието.

4

Анонимен

преди 6 години

Не беше ме хващал грип от 25 години някъде. Обаче миналата седмица за изведнъж ми се поду сливицата и с нея лимфен възел под ухото. Втресе ме за една нощ, вдигнах температура към 39- свалих я с парацетамол, всичко ме болеше. А вече една седмица се боря с тази инфекция с мед+динджифил..лимони, чесън. Упорита инфекция се оказа...но взе да се пречупва след едно кило изяден мед +джинджифил, едно кило лимон и 2-3 глави чесън.Казал съм си никакви антибиотици...те отслабват имунната система.

3

Анонимен

преди 6 години

Ваксинирана съм с четиривалентната ваксина Ваксигрип,но се изкихаха в лицето ми и до два часа се проявиха тези симптоми,пих Тамифлу веднага но грипът продължи 10 дни с хрема,червено гърло,болки в ставите ,отпадналост но без температура и кашлица,толкова съм отпаднала,добре ,че не развих пневмония,освен Тамифлу пих и антибиотик,грипът бе ужасен,хапчета за болно гърло,парацетамол,пилешка супа,витамини,портокали,ябълки,мандарини,дано и на вас ви мине..но лабораториите бълват тези щамове по поръчка!

2

Анонимен

преди 6 години

Как стават тия мутации бе свински. птичи и какъв ли не едно време само един грип имаше *** нямаше толкова аптеки

1

Анонимен

преди 6 години

Кво го чакате ...То половината град болен. Чакали..