42

Голям прос

преди 6 години

Морето го ос.р.аха с бетон, ред е на планините. Покрай лифта няма ли да има други строежи, я кафенце, я хотелче. Вижте единствения незастроен курорт Албена как за повечето неща е помислено, преди да го направят навремето.

41

Анонимен

преди 6 години

Не съм скиор, но ми се струва, че щеше да е по добре да се развиват и другите ни зимни курорти, вместо само Банско. Изглежда имат сериозно лоби. Колкото до е колоните една част са платени, като механизма за спиране на големи проекти, а други въобще не знаят за какво става дума.

40

Пепи

преди 6 години

Димов, само така! Не се връзвай на екотата тоя път!

39

Таню

преди 6 години

Е, само на казина и "Планета" ли ше го караме?... Оставка!

38

Край

преди 6 години

Лифт ДА но ДЪРЖАВЕН.. Така както плажа е държавен и лифта трябва да е държавен и да се дава на търг по за 3-5 години стопанисване. Номера с назначаването на гарантирани милионери ни го поиграха достатъчно.

37

Щирлиц

преди 6 години

То и Слънчев бряг някога беше място за отдих........

36

Анонимен

преди 6 години

няма лошо да се направи лифт. Лошото идва от това, че когато достъпа до планината стане по лесен започват да се качват някакви "планинари" с еспадрили и бутилки алкохол на горе. Жив пример са Витоша и Рила.

35

Ss

преди 6 години

много ме кефят природозащитниците дето едно дърво не са засадили ! много ке кефят как едни природозащитници които живеят на 300км от банско се опитват да казват кво ке стаа там ! мноо ме кефи вчера един познат природозащитник по тв-то миналата година по-друга медия рева колко се чакало за лифта,

34

Пирине събоди се!

преди 6 години

подадената ръка за лифт-2 ще бъде хваната не за лакатя а за рамото!после ще кажат че има два лифта и за турисите били хубаво да има в близост закувални, тоалетни, одпочивни стаи, мед пункт... и летище не само хотели ще насвяткат из Пиринатака че ето ни я корупцията. баламосване + депутутки + пръцпредател, а ония от вименеото са само аNални презервативи в целата тая преебнюха

33

Анонимен

преди 6 години

7 Милиона Българи са си по домовете -някои нямат месо за трапезата ,а тези няколко хиляди в Банско сте си вие -приближените до власта ,до проектите ,до фондовете и бялата камора "докторите".и не брой колко са излезли в София да не ти излезе грешна сметката скоро - то бива алчнос и подигравки ,но вече прекалявате.

32

Анонимен

преди 6 години

+20 градуса всеки сезон до края на oмразната концесия да ги споходи дано!

31

Анонимен

преди 6 години

зелените задничета хлопнаха кепенците на Витоша, а са се пробват и на Пирин да ударят райбера.

30

БЪЛГАРИЯ

преди 6 години

В България всичко се случва на Обратно. Щом Министъра казва че няма да се строят хотели и няма да се сече поголовно Планината Пирин , означава че вече е започнал този Процес . Така лъгаха и с Черно Море и Дюните .Четете на обратно .

29

NZ

преди 6 години

И докога нямат право да строят? А след това? Защо не е записано по този начин в закона: "Може да бъде изграден само втори лифт, нищо друго". И защо говорите от името на банскалии, пуснете един референдум за да разберете истината! Никой в Банско не иска да пие кафе или чай от 5 лв. Поддръжниците на това лоби са инвеститорите, които чакат пари от рента или инвестициите си!

28

Анонимен

преди 6 години

ФАКТ Е, ЧЕ ЕКОЛОЗИТЕ СПАЗВАТ МЕЖДУНАРОДНИ ЕКО ИЗИСКВАНИЯ И СТРАТЕГИИ, ТЕ НЯМАТ ИЗБОР И НЕ МОЖЕ ДА СПАЗВАТ ДРУГО. А ПРОТИВНИЦИТЕ НА ЕКОЛОЗИТЕ СПАЗВАТ ЧАСТНИЯ ИНТЕРЕС НА ЕДНО СЕЛО И ФИРМИТЕ В НЕГО. А ЧЕ ЕКОЛОЗИТЕ СА ЧЕРВЕНИ НЕ Е ЛЪЖА.

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонименайде стига с това развитие на туризма, що не развиват туризма другаде ами само на Банско? защото всичко е за своите хора, както винаги, затова и България е на последно място във всичко, възпитава се селяния, простотия, крадливост, лъжливост и това стават неписани национални ценности

26

Анонимен

преди 6 години

Гнусна работа.Нямам против развитието на туризма, но при положение че всичко това се прави само заради лични интереси, ме отвращава.За да се ангажират на такова ниво, вероятно рушветите стигат милиони.Нали се сещате, че ако всичко беше наред, надали цековата фирма щеле да е регистрирана на кипърски ***? И как така точно пък на него няма коой да наорави проверки и да му отнемат концесията? Ами му подаряват половината пирин да си строи?

25

bolbov

преди 6 години

Проклет бъдете и в отвъдния свят мръсни газове,които за пари съсипвате дадена от бог българска природа!!

24

Анонимен

преди 6 години

Какъв патриотизъм може да има в една глутница милиционери от тоталитарната диктатура.

23

Анонимен

преди 6 години

БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ СПАСЕНА ОТ ВЕЖЛИВИТЕ ЗЕЛЕНИ ХОРА.