39

лозунг

преди 6 години

България, Фиджи на Балканите!

38

до 37 от славянин

преди 6 години

Абе според мен не бог, а някой тарикат ги е създал 10-те ''божи'' заповеди, то затова и никой религиозен не ги спазва! Виж, такива първобитници като османлията сигурно редовно спазва заповедите на аалаха - бие по 5 пъти чело в земята на ден, гъзи се към небето, коли неверниците, блъсне се отзад редовно и останалите заповеди!

37

до 35 от славянин

преди 6 години

Нали ти обясних защо на примитивите им е нужна илюзията бог!? Защото са слаби духом и без вътрешна опора няма да оцелеят в живота! Всяко религия е създадена от по една шепа малко по-умни хора в сравнение с примитивната биомаса около себе си, за да има с какво да я подчинят и владеят! Примитивът най-лесно се подчинява и владее с илюзията бог!

36

до 35 от славянин

преди 6 години

Ти твоя аалах къде и кога го видя, анадолски примитиве!?

35

съм за гъмза

преди 6 години

До КиретоКогато човек е доволен от себе си,това е предпоставка за щастие!А дали е образован или не,няма значение!Не смесвай Виенската филхармония с гъбичките по краката!

34

Анонимен

преди 6 години

Световният енергиен център се премества от Тибет към Южна Америка-езерото Титикака.От това произлиза хармонията и усещането за щастие.

33

радев

преди 6 години

До до 40 от славянинБОГ и 10 заповеди е издал, *** няма кой да ги спазва

32

Кирето

преди 6 години

Най-щастливи са бедните и неграмотни хора на планетата. Ще дам пример: Образованият европеец иска да отиде на концерт на виенската филхармония. Докато необразования човек иска да си слуша Таркан, Кондьо, Софи Маринова, Слави Трифонов Цеца Величкович и песента шушана и почти никога не е прочел и една книга защото го е срам и т.н

31

Анонимен

преди 6 години

Най щастливи са от ГЕРБ, не само защото крадат най много в света, а и щото мислят , че Земята е плоска, Фиджи е остров в Русия, а Пекин е столицата на Виетнам.

30

от сидниАав$тралия

преди 6 години

До Я ВИЖ ТИ"Интересното там е че този остров е Руска Територия , има руски военни бази ."ПХАХАХА... глупакоооо наясно ли си какво си изтропал? Фиджи не е ОСТРОВ а група от 320 острова! Какви руски бази бе, като тия от тъмната страна на луната ли бе, кукумицин такъв!

29

Османлията

преди 6 години

до славянинОооо ... значи събеседникът ми е бил от тези умните и красиви бългейри, вярващи че са произлезли от маймуни, и затова продължават да живеят като предците си! :-))Малко нещо знам за рефлексологията, но докторатът ми е върху АНАЛогията! :-) Сертифициран съм като анализатор 12'и разряд!

28

Поет

преди 6 години

Османлията е 4укундур!Често поосмуква моя дърт папур!

27

Анонимен

преди 6 години

Не само 2017 но и 2016 за мен бяха страхотни години, изпълних всички планове в професионален и личен план, станах финансово красив както никога преди в живота ми, обикалях из рая тук и видях неща които и по Дискавари не бях виждал и научих още колко красота има сред този край на Планетата която и по телевизията не бях виждал. 2018 ще бъде още по успешна и ще постигна и получа още повече от 2017По3драви от Сидни

26

Османлията

преди 6 години

До славянинХмммм ... да, опитвайки се да докажеш колко си умен, само потвърди моите съмнения, че сте колосални охлювофрени, независимо дали се раждате такива по естествен път, или се охлювофренизирате впоследствие!!Та, щом почна пак да ми бърникаш из потурите да го търсиш pязaния, да те питам - и твоят бог Исус Христос ли беше ментално увреден, щото знаем, че и неговата карабина беше рязана, в най-крехка възраст!! Булгааааар булгааааар ... *** си кату на слону газо!!

25

Анонимен

преди 6 години

До 27 османлиятаПич направо ме разби с този коментар. Българин съм, но съм съгласен с теб. Много гламава нация.

24

А бе

преди 6 години

То и без да се хвърлят милиони за проучвания е ясно,че ако си богат,млад и здрав ще си по-щастлив,отколкото ако си беден,стар и болен.Голямо откритие направиха...

23

Анонимен

преди 6 години

До шматкаЕдва ли има по подходящ "ник" за вас!!!!!

22

Анонимен

преди 6 години

туркия се крепи на едните опити-от векове

21

Анонимен

преди 6 години

Те така са обяснявали и нашите баби, че чак са им повярвали . Сега като гледам в какво време са живеели и на какви сгради и места и ми става тъжно. Че така...

20

дедо Ташунко

преди 6 години

до разгонена. Кажи ми булка, как да те открия?