12

Иван

преди 6 години

До една са за разтрел. Хора спреде да правите подобни *** хора известни, спрете да се вълнувате от тях да отваряте статии свързани с тях....

11

гнус!

преди 6 години

Каква е мазничка Наталия истинска жрица на аналния секс. Дошла от просията да ни учи какво да правим и какво да не правим. Като Кашпировски, Джуна дето лекуваше от рак и умря от рак на 55 години.Как е възможно такова непродуктивно племе? Защо не се случи един руснак да пощаже нещо продуктивно в целия си паразитен живот!

10

Издислав Симплиситий

преди 6 години

Напълно си прав , # 1 с целия си коментар , но бъди сигурен , че няма нищо случайно !*** народ се командори лесно и опро3тачването върви с пълна сила .Лошото е , че материал за облъчване има предостатъчно и се увеличава непрекъснато т.е. резултата е налице.Тази година можем да очакваме още по-големи и шумна рекламирани "културни" събития до пълна деградация на нацията - т.е. - до постигане на заветната цел!

9

Celena

преди 6 години

Bravo,pozdraviavam Avtorat-samo -Aleks Popov !

8

Страхил

преди 6 години

Хора и колеги форумци, само да ви кажа, по принцип да го знаете за обща култура. V.I.P не идва от Very Important Person /Много Важна Личност /, а от Very Important Passenger / Много Важен Пътник /. Това е оригинала. Идва от ерата на пътническото мореплаване. Ама това го няма в интернет, а в старите книги. Просто да го знаете. Откъде тръгва оригинала.

7

Анонимен

преди 6 години

Най-важното че Кобилкина постоянно мисли как яки жребци да я порят.

6

Анонимен

преди 6 години

Абе нищо стойностно ли не се случва в тази територия Б-я?

5

Анонимен

преди 6 години

Абе с две думи - пълна деградация.Каквито виповете, такива и феновете им.Аз иначе така и не разрбрах кой въобще ги е нарекъл випове, нито пък кога точно тази абривиатура се *** до такива низости у нас. VeryImportantPerson - за кого, за какво, защо?Трагедия!!

4

Анонимен

преди 6 години

ДЕБИЛИАДАВъзпей Сашко , Сашко Педерашко , собствената и чуждата простотия,музата ти е като на Б.Б. зад.ника,на изчезване от лиz,ане.

3

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1в този (бг смешки) толкова

2

Анонимен

преди 6 години

Родната простащина...

1

Анонимен

преди 6 години

Каква е тази помия дето ни показвате. Нищо стойностно и нищо градивно. Някакви ***, които ни се навират във физиономиите и не набиват в мозъците, че били звезди. Уффф, стига вече.