11

Анонимен

преди 6 години

Нищо подобно. Няма нито една препълнена кофа по улиците. Пак си натъкмявате нещата.

10

бай х

преди 6 години

Пазадржишката общиина е най корумпиранта барабар с тоя кмет .. преди години му застреляха секретарката заради афери ... показваха му имотите по нова тв ..имаше дела и както винаги е невинен .... борбата е сега коя наша фирма ще държи депото за *** .. борбата е голяма и сигурно пак ще има стрелби ....

9

Анонимен

преди 6 години

В Пазарджик преди два месеца откриха НОВО МОДЕРНО ДЕПО ЗА ***.Дъжавата даде 16 милиона за построяването му.Сега проблема е кметовете да се разберат за оператор за обслужване,транспортни такси и други административни дандании които обикновенният гражданин/и селянин/ не може да разбере.Депо има ,местните управи трябва да се разберат.Както се подразбира винаги става дума за ,,едни пари". Кой ще ги дава,кой ще ги взема.

8

До социалния

преди 6 години

Абе социален на КОЕ СМЕТИЩЕ се извозваше *** 50 години.Да не би да има *** само от 2010 насам.По сметищата из цяла България ,,шведите " си правеха бараки и по цял ден се мотаха из тях.Ти на колко си ,помниш ли че за 45 години не беше направено НИТО ЕДНО нормално депо за ***.Едва от десетина години започнаха да се изграждат такива.Какво чудо бяха сметищата във Суходол и Богров до 2007,а в какво се превърнаха.За всичко друго може да обвиняваш Б.Б. но точно за *** се излагаш.

7

socialen

преди 6 години

Борисов превърна страната окончателно в Бананова Република.

6

Евроатлантик2

преди 6 години

Да,в Москва и Пекин живеят в бараки и стрелят по престъпниците по улицата ,баси ужасните места дето са ,да не говорим ,че елджибити обществата не им е позволено да си показват" прелестите" , кошмар абсолютен....

5

Синоним

преди 6 години

Бедствено положение- как да Ви откраднем парите без тръжна процедура

4

Евроатлантик

преди 6 години

Във Русия и Китай нямат нито сметища, нито магистрали. Жилищата им са некакви бараки, а Москва и Пекин са едни провинциални дупки и хората живеят във колиби. ЕС строи сметища и когато си поискаш можеш да отидеш на гей-парад във Русия и Китай не винаги има гей-паради и не можеш да отидеш.

3

Анонимен

преди 6 години

Борисов да им направи един завод за отпадъци в София вече не построи няколко.

2

Маке

преди 6 години

До проблема със сметосъбирането се стигна заради директива на Европейската комисия, според която всички сметища в България се закриват от 1 януари.И във Унгария е така пред къщата на Орбан е пълно със смет.

1

ха сега

преди 6 години

Казвах ви, че отпадъци не могат да се интегрират, ама вие не, та не!