26

ognyanz

преди 6 години

До "Наблюдател": А ти знаеш ли изобщо с какво се занимава Юнеско? Ако светът нямаше нужда от международни връзки за образование, наука и култура, тази организация нямаше да я има.

25

Анонимен

преди 6 години

Ако могат да напуснат планетата ще е най-добре!

24

Анонимен

преди 6 години

da napuskaaaa...

23

ЕМ

преди 6 години

До Пилищимците:Много хубаво го казваш, но защо "пилищимци"? Аз си ги наричам "пакостинци". Завиждат, злобеят и гледак каква пакост да направят - човек да смачкат или намушкат, гора да запалят... Ако я няма тая пуста злоба и завист, и мир ще получат, и благоденствие. Ама не щат!

22

до 14 от славянин

преди 6 години

Ами тя и фабриката на света се управлява от комунисти, ама вие, капиталистчетата, и купувате комунистическите ''***''! Що така бе, капиталистчета, нали уж сте принципни антикомунисти!? А варвари като задокеанските и близкоизточните ч.ф.ти наистина нямат място в ЮНЕСКО!

21

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААаз пари на комунисти не давам, дай ти от руската ти заплата

20

Пилищимците

преди 6 години

На пилищимците и милиарди да им дадеш пак няма да си направят канализация и нормална д-ва, ела да видиш мизерия в Газа и З.Бряг. ЕС, Русия САЩ - колко помощи им пратиха и нищо? Други народи от пустинята направиха рай.Като кърле.жи се впиват в развитите държави, и накрая 3-4 то поколение, правят атентати и убиват християни.Трябва да унищожат всеки християнски паметник, история. Ми християнин ако се изхо..ди под Мека и Медина, а?! Ще ревнат като...Християнският свят не разбира каква напаст са.

19

Пилищимци

преди 6 години

Забравиха пилищимците - че Израел предложи да им прокара вода и канализация за ф...лиите - ревнахте - нее- как ще плащата данъци, тъне арабската част на Ерушалаим във фек...лии, рушите християнски и еврейски паметници, не ви пука.Забравихте, че Израел предложи Виа де ла Роз - улицата, по която е минал Христос към разпятието - свещен за християните път, да го направи културен паметник - да почисти улицата, да го уреди. Нее - ревнаха мюслитата, как християните ще ни махат воните на пръжки. Отврат

18

Анонимен

преди 6 години

Super

17

Пилищимци

преди 6 години

Пилищимците - да си прокарат канализация в Ерушалаим, в катакомбите, че нямат вода и канализация, всичко под арабската част на Ерушалаим - археологическите паметници на християните тъне в арабски ф...л..ии.Първо си оправете хигиената, после мислете за държава, накрая за столица, ама през крив макарон Ерушалаим. "Пътя на Голгота" е арабска воня и гнусотии.То поне да имахте нещо общо с филистимяните.Много претенции от един измислен етнос, да не кажа племе, че още живеете в Тъмните векове.

16

ognyanz

преди 6 години

ЮНЕСКО прие Палестина като член на организацията, а САЩ и Израел не можаха да попречат на това. Просто им трябва време за да разберат, че палестинска държава ще има , въпреки че това не съответства на техните интереси.

15

Мда

преди 6 години

Прави са. Сега арабите да плащат. Те арабите са стиснати, не обичат да плащат за християнска организация, и да работят не обичат. Царе са да избиват християни. Да се махнат арабите и в света ще настъпи мир.И палестинците да напуснат планетата, и сите араби след тях - те са злокачествени вируси.Арабите угода нямат. За арабите не важат закони - те могат да колят спокойно християни, в името Аллах.По Коледа стават чудеса.

14

Анонимен

преди 6 години

след като се управляват от комунисти като бокова подобни организации преживяват разпад ... тази организация се доказа като тотално безполезна, скоро ще е последва и ООН също яко безполезна организация

13

Хм

преди 6 години

Който е чел Библията сигурно е забелязал,че там често се срещат текстове от типа:Господ(Йехова) се явил(на някой си), заповядал нещо и обещал някаква награда.Общо взето всички еврейски дела се водят наредени от Бог.Затуй самите те се наричат Богоизбрания народ.Нищо чудно и напускането на ЮНЕСКО да е по тая причина.

12

До 1

преди 6 години

Едва ли има по подходящ "никога"за тебе

11

Анонимен

преди 6 години

Ако може и планетата чао

10

Анонимен

преди 6 години

Много им здраве! Някой ден ще се молят на арабеските, за да ги приемат обратно.

9

Анонимен

преди 6 години

Добре, чао.

8

реалност

преди 6 години

ДА НАПУСНАТ ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ ДА ПО ДОБРЕ НАШАТА ГАЛАКТИКА ТЕ СА ЗЛОКАЧЕСТВЕНИ ВИРУСИ

7

Факт

преди 6 години

До АнонименЛогиката САЩ да финансират ООН е:"Който плаща-той поръчва музиката"!Сега Светът постепенно се еманципира от САЩ и е нормално те да се оттеглят.От цялата работа ще пострада най-вече добре платената бюрокрация в ООН,така че не е голяма загуба.Всъщност Китай най-вероятно ще увеличи вноските си,но не и до тоя размер-китайците пари за глупости не дават!Колкото до Израел-не съм чул евреин да даде нещо-тия само вземат.Ако случайно нещо се откъсне,после искат десетократно...