158

Мнение

преди 6 години

Това не са никакви природозащитници а върли комунисти, чиято задача е да спъват развитието на европейска България.

157

Анонимен

преди 6 години

А защо тези които протестират,ги няма на протести във връзка с въздуха който дишаме,с трафика,с презастрояването,с междублоковите пространства! Кога помогнаха на природата и по какъв начин! Шепа мошеници усвояват ЕС фондове по най покварен начин!

156

Анонимен

преди 6 години

Айде пак на мегдана...! Дежурните протестъри за шепа жълтици! За някои червени партии" колкото по зле, е по добре"! Изядохме ви баницата! Айде бе..!

155

Анонимен

преди 6 години

до 1

154

Анонимен

преди 6 години

зелените човечета, като всичко на което се плаща отвън, са най-стандартни български предатели, да пукнат дано.

153

game1

преди 6 години

До 75: 1во не съм ***. За ромската престъпност - да и Валери и атака малко заглъхнаха, НО не забравяй че ромската престъпност и те се пропагандират от Европа!!! Отговорността е и на Бойко и на Европа също!!

152

Анонимен

преди 6 години

Ogromni neshtastni pesove obikalqt ulicite, da te e strah da se pokajesh, hvanali se da se pravqt na interesni

151

Анонимен

преди 6 години

Уфф, да им дават процен на местното население и ще секнат всички протести .. А тея, дето не живеят там, могат са гръмнат !

150

Анонимен

преди 6 години

Това писах и преди,таргета от слънчака зимата на банско. И BBC и за там ще направи филм. Да внимават родителите с децата си,защото българия тъне в алкохол и разврат (друг въпрос за самите англичани ). Откъде толкоз червеи изпълзяха от тази българия.явно си е гнила ябълка. Ква планина, къв спорт едни 5 лева има само

149

Анонимен

преди 6 години

СЛЕД КАТО МОРСКА БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ПРЕВЪРНАТА В КЛОАКА, СЕГА ПРЕДСТОИ ТОВА ДА СЕ НАПРАВИ И С ПИРИН.

148

Анонимен

преди 6 години

Офффф аман от безделници! Искрено се надявам правителството да им покаже един хубав....пръст!

147

Сотир

преди 6 години

Турция имат много планини и леглови бази и лифтове,но турците идват в Банско и Пампорово заради горите и природата защото в 98% от Турските ски корорти нямат гори - природа .

146

=

преди 6 години

Гъсто застроени корорти=евтин туризъм=ниски заплати=повече чужди работници готови да работят за 300Е.

145

Анонимен

преди 6 години

Хахаха Хахаха, морска българия била с тях...селяци.земете излезте малко от *** и вижте в белия свят как стоят нещата. Ше ми сравняват Алпите с Пирин и пистите. Пирин беше хубав,обаче Вихрен е 2914м а Монблан 4810м...хубавци. и просто проверете легловата база в Chamonix и тази в банско в някой сайт за резервации на хотели.да видите колко сте нелепи.

144

Конспект

преди 6 години

Втори лиф може да се направи по всяко време успоредно на стария .Тук се цели усвояване.А разширяване на туризма при сегашните нива на обслужване и цени е едно безумие.Трябва да се цели качество.А за поминака!-То и сега няма желаещи да работят за 300Е и се внасят работници и ще се внасят повече (молдовци,украинци,грузинци итнт).От това ще спечелят само олигарсите и мутрите за местните нищо няма да се промени -освен повече наводнения и по- малко сняг в оголената планина.

143

Анонимен

преди 6 години

Платен протест от чужди държави и. За техен ужас обаче дългогодишния им успех свърши. И България ще разшири туризма! Честито на целия регион смело напред , морска България е с вас :))

142

Бени

преди 6 години

не го разбирам този протест. аз съм за втория лифт, естествено с нужната екооценка. вторият лифт е нещо положително за ски туризма у нас и не виждам защо е цялата тази олелия.

141

Кико

преди 6 години

Опорните точки нещо им издишат.....май трябва някой да им помогне с аргументите вече, че нещо са яко латерна :)))

140

Анонимен

преди 6 години

не съм убеден,че това са истински зелени,по-скоро са платени зелени,вместо да се борят за направата на резервати,те се борят срещу развитието на туризма, щото оттам могат да доят парички

139

Анонимен

преди 6 години

Зелени смешници! Кой ще плати съдебните разходи, като загубите делата в Страсбург?