23

Анонимен

преди 6 години

Тези *** само ни излагат. Радев може да е любимец на хората от село, но дразни и излага нас, гражданите. Скъпа Европо, в България има и нормални хора!

22

Анонимен

преди 6 години

Това е пълен цирк. Хората избират президент, а не жена му. Излишни разходи за някаква калдаръм кукона. То като е тръгнало да има и баджанак, първи братовчед, сестрата, лелята и комшийката на президента...

21

Българин

преди 6 години

Един философ беше казал за такива като Десито, че една жена трябва да е по-малка от един кон. Както и да го облечеш.

20

Анонимен

преди 6 години

Тази на снимка 4 коя е? Да не би да е половинката на Мариано Рахой?

19

Анонимен

преди 6 години

НЕ ЗНАМ КАК ИЗГЛЕЖДА КМЕТА НА СИМИТЛИ, НО РАДЕВА ИЗГЛЕЖДА МНОГО ДОБРЕ!

18

Анонимен

преди 6 години

Хубаво изглежда Деси. Браво!А то иначе средната българка като нахлузи панталона през септември, че го сваля чак през юли. К`ви рокли, к`ъв дрескод.

17

Анонимен

преди 6 години

Едната е млада, хубава и умее хем да се облича елегантно, хем да се движи и стои грациозно. Научила се е на това, докато е била модел.Другата може и да е френска мадама по рождение, но стойката и движенията й са такива, че прилича на м.мунка.Третата си е селска мома, независимо в чие шоу е участвала и въпреки че е била съпруга на двама, заемали високи позиции.

16

До 15

преди 6 години

Мелания и Тръмп изглеждат по нелепо от Бриджит и Макрон.

15

Виж ти

преди 6 години

Президентът на България изглежда съвсем прилично заедно със съпругата си.Тръмп също си го бива, въпреки солидната възраст не е затъмнен от доста по младата манекенка която му е съпруга.При Макрон и леля му, нещата са... На всичките им снимки си личи, че още си играят вечерно време на "накажи ме справедливо, учителко любима".Като си спомня само през детството ми какъв стил, каква женственост, каква мъжественост лъхаше от френското кино... направо го съжалявам Ален Делон, че доживя до Макрон.

14

Анонимен

преди 6 години

Камуняките са подкарали някаква рекламна кампания за изчистване имиджа на ***.

13

"-"

преди 6 години

Г-да, всяка жена си има своя индивидуален чар!Който е имал възможност да общува и контактува по-интимно и по-често с нежния пол го знае.

12

Анонимен

преди 6 години

До Семейна двойкаАбе на Бойко кой му е съпруг?ти бе, как кой?

11

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Българско ренде от село! Президента е дребнав, тясно - скроен селянин! Нали не очаквате до него да застане някоя много интелигентна мадона!

10

нормален

преди 6 години

по начина, по който говорите за жените имам чуството, че ви е яд, че не сте жени:)На мен пък ми харесват всичките:) Защото съм нормален хетеро:)Да ви имам троловете

9

до 8

преди 6 години

а твойта коя употреба е?

8

Анонимен

преди 6 години

Втората употреба си личи и подушва отдалече. Бай дъ уей между другото.

7

анонимен

преди 6 години

изобщо не ме интересува мен ме интересува да има мир по света да няма воиназаради печалбите на впк на сащ

6

annybody

преди 6 години

Защо не престанете да се заяждате с Радева?За "класа" може да става дума след поколения от класа както на произхода на човек, така и на общността, от която произлиза. Това е въпрос НЕ на възпитание и зазубряне на дворцов етикет и маниери - то е вродено, и се попива още от проходилката.Понятието "класа" е унищожено още след деветосептемврийския преврат, останаха привилегиите на "работническо-селската класа", която добре си замезва и до ден днешен.Та това ни е "класата" - и "първите дами".

5

Анонимен

преди 6 години

Деси е много стилна! Имам предвид Банова не Радева!

4

Луи

преди 6 години

Мама Макрон и Ердоганица държат първенството по стил и изисканост!