14

Анонимен

преди 6 години

Америка в цугцванг. Дали горещите латиноси няма да обърнат демократичната система.

13

Анонимен

преди 6 години

НАСЛЕДСТВОВТО 2017:КРАВАРИТЕ ВИЯТ НА УМРЯЛО .БЪДЕЩЕТО: СВОБОДЕН СВЯТ БЕЗ КРАВАРИ-ДАНО ,ДАНО, ДАНО.

12

Анонимен

преди 6 години

Наследство е, че в демократична и християнска Ивропа, забраняват рождественските украси да не се дразнели мюсулманите , а центъра на Дамаск където ,,вилнее диктатор,, потънал в светлини ,елхи ,украси с рождественски мотиви . Пфу ,да ви пи..ам на демагогията .

11

Анонимен

преди 6 години

Наследството е - нормалният свят разбра ,че САЩ,Израел и демократичният лагер стоят зад ИДИЛ и международният тероризъм. Стоят зад кланентата и геноцида над християните в Близкият изток .С българско оръжие се убиват хора ,християни .

10

ПЛОВДИВ

преди 6 години

тъпизъм голям започваш от бг-првителство завършва сащ-правителство бг продаде на игил оръжие сащ създаде терористите в сирия против асад играта запече с терор.атаки в европа.русия започна да ги чисти и ги изчисти терор.от сирия г-н клоун тръмп си записа победатата в сирия и пак създале новаарабска сирийска армия от бившите терористи които го отведе от блокадата в своите бази .света всичко вижда но ги е страх от сащ сащ е ключ на страх воина и разруха.а наще новини.лъжат и в бг вярват на сащ

9

Анонимен

преди 6 години

САЩ са велики, колкото и да цвърчат русоробите. САЩ контролират световните океани и имат несравнимо повече влияние и мощ от всички азиатски сатрапии взети заедно.

8

Анонимен

преди 6 години

Президенстването на Тръмп до сега е пълен провал, както във вътрешната така и във външната политика. Сещам се само за две правилни неща които направи през 2017 година. Едното е 60-те Томахавки по руските кратуни в Сирия, а другото беше подписа му под закона за санкциите срещу руския империализъм.

7

к0нсерва

преди 6 години

Вещицата Килъри, сътрудник на Сорош, загуби, 2017 беше година на демократичният вой на умряло!!

6

Анонимен

преди 6 години

През 2018г. Тръмп трябва да строи кученцата си в Европа, че много джафкат и Путин ще ги нарита.

5

Анонимен

преди 6 години

герберска *** трябва да се измете

4

Анонимен

преди 6 години

"РФ е държавата с най-много природни ресурси. Парадоксално гражданите и живеят в пълна мизерия. Карат на самагон и пропаганда."Нещо като България, само че без природните ресурси. Там поне знаят за какво се харчат парите им- държавата им е в състояние да изпари САЩ и въобще планетата ако не е на кеф. Горе владее космоса, долу владее пазара за горива. И е геополитически играч. Сигурно затова мнозинството руснаци продължават да избират Путин. :)

3

НРБ

преди 6 години

Тази година на краварите им се размина, следващага очакваме някой да им скъса разпраните дирници ще помагаме със каквото можем.

2

Анонимен

преди 6 години

"Почти всяка една голяма държава в ЕС, приела много бежанци, стана прицел на терористите."Странно защо Висшеградската четворка не приема бежанци, нали?Още по-странно е намерението на ЕС през следващата година да наложи задължителни мигрантски квоти на членките си. Разумен човек логично би стигнал до заключението, че Брюксел се опитва да потопи Европа в море от кръв.

1

Анонимен

преди 6 години

"Денят след инагурацията на Доналд Тръмп последва едно събитие, останало може би встрани от фокуса на новинте у нас - Маршът на жените."Ами медиите се сцепихте да пишете статии за събитието, само че просто тука на никой не му пука за САЩ. Трябва да разберете, че техните проблеми не са наши проблеми.