40

Анонимен

преди 6 години

Уж безобидни измама, ама много порази може да направи човек с друга самоличност. Най малкото добра кредитна история и после беш.

39

Анонимен

преди 6 години

:)))))))

38

Анонимен

преди 6 години

Едно време, въпреки че бях резидент в Италия, карах с българска международна кижка. Един ден се запътих към колата си и една тумба качулати от ДАГОС ме чакаха до нея. Не смееш да гъкнеш. Паспорти, документи и ме накараха да чета от българската книжка. На български го прочетох, но пишеше и на френски, него не успях. После се оказа, че съм приличала на някаква си от Червените бригади, която я издирваха. Голям страх беше, едва не ми разкостиха колата.

37

do: 39

преди 6 години

Kva Ohrana ti na Diskoteka li be6e , basi i lajite deto gi izreka

36

Анонимен

преди 6 години

2000 евро !Това са го минали. Аз преди години си ги взимах за по 300 лева. Ни охраната, ни полицията ми правиха проблеми. Един приятел, дори мина границата така, защото си беше загубил международния паспорт ...

35

Анонимен

преди 6 години

Борисов осведомен ли е??????

34

Анонимен

преди 6 години

https://bgonair.bg/world/2017-12-29/made-in-greece-reporter-na-bild-stana-petar-ivanov-s-falshiv-pasport

33

COPY-PASTE

преди 6 години

Да ама в немския онлайн Билд има видео ама вие сте копи-пействали от 24 часа затова така

32

Анонимен

преди 6 години

...Аз си измислих историята, че искам да пътувам в Турция...---А бе, КристоФ то с българска лична карта не можеш да пътуваш за Турция,трябва да си потурнак облагодеталстван с двойно гражданство и българското име не ти върши работа,трябва да си с турско.Историйката която ни пробутваш,ти немско джурналистче от в. "Билд"е съшито с бели конци,досущ като на Дойче веле.

31

Хахо

преди 6 години

Казах ли ви аз, че ще дойде време немците пари да дават, за да се вземат нашенски паспорт?Сега ни съобщават за един случай, но ако леля Меркел продължи да приема куцо и сакато от къде ли не, немците ще започнат да търсят не само наши паспорти, но и каналджии, които да ги вкарват тайно в България. Защото опашката за паспорти ще е много голяма и ще се чака с месеци, ако не и с години.Смейте се вие, но още баба Ванга е казала, че когато в Европа стане страшно, ние ще сме нещо като райски остров!

30

И защо...

преди 6 години

.. на този немски журналист му се е наложило да ходи чак в Гърция за паспорт, в Германия няма ли кой да му направи?

29

Анонимен

преди 6 години

това се прави в посолството имат си канал и ги правятаз тека си мисля

28

яЗЕКА

преди 6 години

***. В deep net ги правят по 85 евро...Личи си, че е балък отдалече, т.е няма как да е българин.

27

*

преди 6 години

влезат ли бг и рум. в шенген 6 милиарда от азия и африка ще си стигат без никакви проблеми до бленуваните меркелови социалки.шантав свят - в африка работят цял ден за по 1 евро, в швейцария за по 200.

26

Анонимен

преди 6 години

momentalna ostavka na Drago Dimitrov, momentalna ostavka i na drugite sluzbi! za tozi profan na MVR vaobshte ne go spomenavam

25

Анонимен

преди 6 години

Не искам да се хваля, но такива фалшиви паспорти съм залавял с десетки. Най простото е да се пита човека къде отива- той не знае български, но ако го знае се пита как се казва майка му. Той ще каже името на истинската си майка, но името на майката на лицето, за което се представя няма да го знае. В случая петър Иванов е реален български гражданин, имащ майка.

24

Германия

преди 6 години

Айде няма се правиш немски мустак,в Германия всички българи и румънци караме с фалшиви шофьорски книжки правени за 60 лв.Немския полицай само я гледа и айде.Разбирасе докато не пробва в базата данни,тогава греда.Но е практика масово без книжки в Германия особенно по селата

23

888

преди 6 години

До До 20От "Толерасткая звездочка" го прочетох!Има го по всички сайтове,третополовия!

22

sofeto

преди 6 години

И какво общо има това с българските власти и България? Немчурата репортер-"***" да се жалва на византийските шмекери, Варуфакис-авантакис!

21

До 20

преди 6 години

Това в вестник "Красная звездочка" ли го чети? 9