18

KITAI NOMER 1

преди 6 години

USA DA SLUSCHA KITAI I DA SVIKVA S NOMERA SI DVE V SVETA

17

Defender of Justice

преди 6 години

защо едноличните тоталитарни мнения на комунистическия лидер се представят невярно от медиите като политика на цялата държава, въпреки че той явно ги взема самоволно и диктаторски,без страх от Бога, нито зачитане на човешки права и свободи,закони международно правни норми,нито моралния закон на Бог. А защо политиката на демократ. правова държава САЩ вземани от президент Тръмп заедно със Сената, се представят също измамно и пристрастно като еднолични негови решения с умисъл да се омаловажат!

16

Mirko

преди 6 години

Да попитам Тръмп - Кои по д....те сте вие да забранявате на хората от Кореа да си купуват петрол ??? Всички знаем че ООН са същите марионетки на САЩ, както Световната Банка и МВФ.

15

Анонимен

преди 6 години

Дали е обама или тръмп нямаразлика . Щом е сащ никакъвреспект .

14

Анонимен

преди 6 години

Дончо само намигни и ще завалят целувки от булгаристански евроатлантици. Вече се редят на опашка.

13

що е то?

преди 6 години

До ЕвроаталантикКОЛИБИ, КЪЩИ, МАГИСТРАЛИ И ..... НА КОГО СА И КОЙ КОЛКО ПЛАЩА ЗА ПОЛЗВАНЕ ?

12

А бе

преди 6 години

Като е много курназ Тръмпи,да обяви санкции за Китай!Ще бъде прелюбопитно да наблюдаваме как САЩ увяхват!Китай може да ги победи икономически още сега,но просто ще загуби много пари и затова предпочита да го прави постепенно и тихомълком.Иначе е очевидно,че думата на Америка вече не тежи както преди.....

11

анонимен

преди 6 години

сьседите на сев корея няма да оставят сьседа си в мизерия и болести когатомечката заиграе в двора на сьседа идва и в твоя така че всички да помагат сащ защо не спрат да продават орьжие на терористи и да ги обучават

10

Анонимен

преди 6 години

БЕЗСМИСЛЕН ШУМ НА КИТАЙСКИ ОЗНАЧАВА ФАЛШИВА НОВИНА.

9

Анонимен

преди 6 години

До До 8Най-вече в Китай, също и в СК, а също и бившия соц блок, когато го имаше. Като правило е, че където има социализъм, няма глад и мизерия.

8

До 8

преди 6 години

До ЕнгелсЯ опиши къде се случва това с хубавия живот в социалистическия свят?

7

Енгелс

преди 6 години

Около 60-70% от капиталистическия свят живее в глад и мизерия, докато в 99% от социалистическия свят хората живеят добре!

6

RED DRAGON

преди 6 години

С други думи Китай каза на Тръмп да си затваря плювалника, защото от там се носи виене и смрад на умряло куче

5

Дъртак

преди 6 години

Северна Корея ми е много на сърцето! Там пролетариата не е експлоатиран! Затова негодуват капиталистити! Учението чучхе на Вечния Лидер Ким Ир Сен е единственото спасение за света! Помня го като се виждаха с бай Тодор. Много усмихнат и позитивен Лидер! Още тогава знаех, че Корейската Народна Демократична Република ще пребъде!

4

Анонимен

преди 6 години

Общо взето отговора им е като към досадна муха остава само да използват мухобойката.

3

Евроаталантик

преди 6 години

В Китай, Русия и СК и Иран хората умират и нямат магистрали и живеят във сламени колиби и кирпичени къщи ,а САЩ и ЕС имат магистрали и санирани сгради.

2

Анонимен

преди 6 години

,много шум за нищо, ... Неточни твърдения и т. Н. Фрази с които отговаря Китай са ясен признак че нарушения има, но може да се разберем не пред света, а на тъмно. Все пак корабите не са били китайски например, само са били наети от китайски фирми или от Панамски да речем но със китайски собственици. Кучета си лаят...

1

Анонимен

преди 6 години

Това да не вие Хюсеин Обамов да ви мълчи сбъркали сте с Тръмп .