194

Айдахо

преди 6 години

Високо доверие по света... хахахахахаха Кой свят? Такива проучвания пускани от плацдарм... Не Благодаря!

193

Срамота е

преди 6 години

По тези свети коледни дни да ни занимавате с ***...Той си има 150 дебиили да го любят Не подценявайте Бългатите :)

192

Анонимен

преди 6 години

Путин - любимецът на аутсайдерите

191

681

преди 6 години

Каквото и да се пише и плюе по световния лидер ,нищо не може да промени мнението на трезво мислещите хора!Путин е най-добре управляващия държавата си политик и най-уважавания,което разярява разни *** от нивото на разни тикви и кратуни!

190

Анонимен

преди 6 години

аз съм българин живеещ в москва имам 11 г.трудов стаж а минималният стаж е 9 г.излизам на пенсия в русия на 60 г. в бг имам с казармата заедно 15.г. и 8мес. казармата не се признава и пенсия за мен няма.да сте ми живи и здрави г-да българи.путин подписа указ след новата година новородено дете ще получава минамална детска добавка от 10х руб до 20 руб зависим от региона.затова че затворете си устата и мълчете този човек е уважаван и обичан от руският народ

189

Анонимен

преди 6 години

Не знам, но вчера гледах клип на руснак, ходил на туризъм в Киев това лято.Човека вика, не само, че не ме изядоха бандеровци, но и хранителните продукти наполовина по-евтини от московските.

188

Анонимен

преди 6 години

Статистиките много лъжат. За да разберете колко са заплатите на руснаците и покупвателната им способност гледайте руските страници с обяви за работа и за наем на квартири... а и цените на храната им в рекламите за намаления в страниците на супермаркетите им.

187

Анонимен

преди 6 години

Половината град Поморие, курорта Камчия (където не може да припари български крак)Виж, това е притеснително.

186

Анонимен

преди 6 години

Путин е с най-високи сред изследваните лидери позитивни оценки във всички региони по света, освен в САЩ и в страните членки на ЕС. Това говори ли ви нещо?Путин е припознат като лидер на лузърите.

185

Анонимен

преди 6 години

Абе стига с тея руски баракуди бе кво ни интересуват да си живуркат там и да плащат редовно санкциите

184

Дугин

преди 6 години

Russia does not want a liberal democratic leader. We first of all want to have a strong, powerful and patriotic leader that could restore the glory of our country, and our international independence."

183

Анонимен

преди 6 години

ПУТИН Е НАЙ ДОБРИЯТ ЧОВЕК НА СВЕТА.ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ

182

Мнение

преди 6 години

*** те са си добре с 270 лв. МРЗ.Що да не изберат отново Путин?А в САЩ само 7 долара на час.

181

Питам

преди 6 години

Защо Сергей Лавров в едно интервю каза: Целия свят мрази Русия...На Галъп Интернейшънъл ли да вярвам или на Лавров?

180

Анонимен

преди 6 години

По въпроса за ръста , Наполеон е казал нанякакъв : Ти не си по-високот мен , ти само си по-дълъгот мен .

179

Анонимен

преди 6 години

Това е много готино-- те са европейци ,славяни , христиани .По-добре те да купуват отколкото турци , мюсюлмани ,и америгуански *** .

178

Историк бг

преди 6 години

Дори Путин да се махне, ще дойде друг патриот. Предателството на Горби и Елцин бяха големият шанс на краварите, но го пропиляха. Се ла ви: понякога губим, а понякога печелят другите.

177

Kr

преди 6 години

Браво Путин!Браво Русия!

176

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 6 години

МНОООГО СТАРА ИСТИНА:РУСНАКА ОБИЧА --КАМШИКА , ВОДКАТА И .......ЗДРАВАТА РЪКА ,ЗА ДА ГО НАЛАГА.....!/....ТОВА Е РУСКАТА --народо-психология..../Иначе ---там , нема "управия"...ха,ха,хаааааааааа..."КУМАНСКО МИСЛЕНЕ"!!!

175

БЕДНИТЕ РУСНАЦИ

преди 6 години

500000 недвижими имота по черноморието и в скикурортите са собственост на руснаци.Половината град Поморие, курорта Камчия (където не може да припари български крак), и пр. са руска собственост.