63

Да бе да

преди 6 години

До Анонимен 8По 200 лв на месец всеки мераклия ще може да отдели200лв на месец е вноската за нов корейски джип от ниския клас с един куп екстри и двигател и автоматична скоростна кутия по патент на Мерцедес. 230лв е вноската за Фиат Типо с 1.4Т 120кс.с който излиза от завода производител с газова уредба.Какви 200лв за Лада ми говориш ти?

62

Vesta

преди 6 години

Vlezte v zaita na distrebutora , tam nsi dobre se vijda kakvo se predlaga i cenite . Taka che posle komentiraite . Lada Vesta s ful paket e 24200 lv. Az sa dovolen , dori e s predno predavane

61

Vesta

преди 6 години

Za Plovdiv sa zakupeni 4 broq lada Vesta prez 2017 i dori ima i lada Granta . Taka sashto ima i zakupeni v Sofiq

60

Питам

преди 6 години

До Професор Христо Ивов 48 Къде прочете че от 10г. е забранен вноса на леки коли от Русия , защото за 2015г. са закупени цели 7 бр. и то само за таксита.За 2016 и 2017 нямам данни.

59

Дръшки

преди 6 години

За всека каляска си има принцеси и за всяка каруца си има каруцари. Това че сите се имате за принцеси, не означава, че требе да липсват каруци и карицари да ви изринват ***. Аре ЧНГ и си глейте каруците драги ми принцеси.

58

Анонимен

преди 6 години

защо хората си мислят че щом руската инженерна мисъл неможе да направи качествен автомобил(нещо различно от подвижна консерва),то те могат да направят качествена военна техника

57

Бабушка

преди 6 години

Това е нагледния пример за изтънчения руски дизайн и технологичност в автомобилостроенето. Просто пирфектност откъдето и да я погледнеш.

56

Ну погоди

преди 6 години

Тази *** е много красив фейслифт от около 1993 на американски автомобил от осемдесетте.Трудно е да се опише руската душевност в инженерната мисъл.

55

Дедо Сандо

преди 6 години

Тъз кола ако я бяха пуснали 85-та година, цена нямаше да има.

54

Анонимен

преди 6 години

В Испания от 2019 щи спират от движение автомобилите произведени преди "97-*** (изключение са т.н. исторически), пък вие продължавайте да обяснявате че е ной-хубави са новите-морално остаряли , като лада"Нива"- инжикцион с разход 9/100 , когато хоратя сглобяват двигатели с над 100 коня и разход 4-5

53

А бе

преди 6 години

Тия що се занимават с това,дето не им се удава,а не си гледат оръжието?Един танк струва колкото 150 малолитражки,а печалбата със сигурност е много по-голяма.Освен това има предостатъчно места където да изпитват и рекламират,като Сирия,примерно.

52

дс

преди 6 години

Руските коли са най-здрави.

51

Анонимен

преди 6 години

Къде се вкарва манивелата?

50

Анонимен

преди 6 години

Пфха ха хахахахахаххаа!

49

лада природа

преди 6 години

Единсвения шанс да си купя такова нещо е да се върне пак социализъма и няма друго по магазините. Чао.

48

Професор Христо Ивов

преди 6 години

Броят на хората с умствени и ментални проблеми у нас надвишава 80%. Първо, вносът на руски коли у нас е забранен повече от 10 години, така че няма какво да се обсъжда за закупуване. Второ, българинът така се е деградирал, че се радва на картинки на коли на цена за повече от милион долара, които за 100 живота не може да изплати и плюе по кола, която е по джоба му. Истината не винаги е приятна, особенно за алкохолици и безделници, които живеят в един техен измислен свят.

47

Анонимен

преди 6 години

То какво ли могат да направят в Русия освен да грабя и нападат, да крадат и лъжат другите народи.Кола никога не могат да направят.Видно е кой каква кола предпочита- погледнете по улиците.

46

Анонимен

преди 6 години

Курск, Лада, Армата, Уаз - жаллката картинка на руското качество :)))

45

Анонимен

преди 6 години

Индия върна 2 бойни ескадрили на Русия!Защото бяха мнооого качествени!

44

Анонимен

преди 6 години

До ВАЗв Русия се произвеждат единствено алкoхoлици!