13

До 12

преди 6 години

Това пък беше най-глупавото оправдание, което съм чувал.Щото като на черешата 24/7 си помогат много за по-добро положение.Виж го тоя от статията, колко си е помогнал, ако до сега е бил цъфнал, вече и ще върже.

12

Анонимен

преди 6 години

Много от народа несмеят да изтрезнеят. Ако изтрезнеят и видят в какво положения са им идва мисълта да се преселят в небесата. Имам познати които не са изтрезнявали от години. Всекидневно са на градус. Нощно време вместо вода пият бира. Сутрин като станат започват с 2 литрова бира и завършват деня с водка. Когато ги попитам кога ще изтрезнеете и ще се напиете ката хората те ми казват че ако изтрезнеят и видят до какво положение са ги довели през тези 28 години ще трябва да се самоубият.

11

Пропуснах:

преди 6 години

И дрогиран също!

10

Анонимен

преди 6 години

Време е убийството на пътя от пиян шофьор да се инкриминира и да се води като умишлено убийство.

9

До 7

преди 6 години

Хаповете

8

Анонимен

преди 6 години

В законите трябва да бъде записано, че лечението (и погребението) на пострадал в ПТП, причинено от пиян или дрогиран е за сметка на употребилия алкохол или наркотици. Защо всички трябва да сме солидарни с разходите, причинени от злоумишлени действия на ***?

7

Анонимен

преди 6 години

Омръзна ми да чета за мръсната шоферска ***. Престанете да пишете за тези пръдливи алкохилици и да създавате впечатлението, че това е нормалното поведение по пътищата.

6

Анонимен

преди 6 години

Бойко ли го накара да шофира пиян. ГЕРБ ли ги качи при пияния водач ?Това е масовия човек у нас - пие, кара и не спазва правилата, които трябва да пазят него и обществото...После плюете КАТ или Парламента , нали ?А народа е невинен ;)

5

Въпроси ...

преди 6 години

Колко от вас са отказали да бъдат возени от шофьор, за който знаят, че е пил?Колко често КАТ глобява шофьори, шофиращи пияни - един на 1 милион случая ли, или на 2 милиона?

4

LOL

преди 6 години

ако е бил пуснал повече фарове, немаше да стане... сигурно е получил и инфаркт от диабет.ах карал пиян ли? вина на учителя дето не го е научил. явно си е купил книжката от ДАИинтересно, в ***, виновника никога не носи лична отговорност.

3

Анонимен

преди 6 години

Гумите!

2

Членска карта №7

преди 6 години

По този край виното е като елексир! Срамота е да си трезвен по това време на годината!!!

1

Ватенка

преди 6 години

Че то тавряс тоз живот живей ли са?