8

руските бомби

преди 6 години

загиналите са 2109 деца и 1492 жени.

7

Анонимен

преди 6 години

Дъртата вещицата Килъри Клинтън кога ще бъде осъдена за престъпления срещу човечеството?Барак Обама - да връща Нобеловата награда за мир и на съд в Хага!!!Или Хага е само за такива като Милошевич?

6

Анонимен

преди 6 години

Башар Асад е законен президент на Сирия , опозицията на Асад са бандити и терористи и трябва да бъдат унищожени.До последния бандит и терорист.Руснаците си знаят работата в Сирия..............................сирийският народ е велик, устоя на невероятна агресия от ИДИЛ.

5

бинго

преди 6 години

Няма значение,важното е че Асад и семейството му са добре.Аасад е велик държавник който ще държи положението дори и да не остане жив сириец.Ех,защо и ние си нямаме един такав президент.

4

Анонимен

преди 6 години

Центъра за наблюдение базиран в Англия не е организация, докога ще го повтаряте това ? Тоя център е един човек, който не е стъпвал в Близкия Изток. Днес.бг осъзнайте се вече

3

Анонимен

преди 6 години

Неправителствената организация Сирийски център за наблюдение на човешките права да даде тези данни на Обама,Хилъри,Меркел и сие,саудитците и турците.Те пожелаха и осъществиха тази война.Жертвите тежат на тяхната съвест ако изобщо имат такава.

2

Забележка

преди 6 години

Не се споменава какъв е дела на високоточните бомбардировки на сватби, училища и болници от страна на коалицията начело със САЩ.(е ние се сещаме че са повечето, но все пак..)

1

Анонимен

преди 6 години

От тези числа излиза, че през 2017 година са загинали и около 18662 терористи от подкрепяните от САЩ терористични групи биещи се в Сирия против правителството, които са съставени най-вече от чужди на Сирия граждани.