19

суджуци

преди 6 години

ДО ФИЛОСОФКОМУНИСТЪТ БОРИСОВ ЛИ ИМАШ ПРЕДВИД?

18

Анонимен

преди 6 години

До "философ: А като срещнеш гладен "философ" дай му суджук. И ще стане гербаджия.

17

философ

преди 6 години

Ако срещнеш гладен комунист, дай му храна. Ако срещнеш жаден комунист, дай му вода. Ако срещнеш гол комунист, дай му дрехи и обувки. Но никога, никога, никога не давай власт на комунист, защото тогава всички ще бъдат гладни, жадни, голи и боси. Освен управляващите комунисти!

16

ПСЛЕДНИ НОВИНИ

преди 6 години

А ТУРСКИ ПОТОК СЕ СТРОИ УСИЛЕНО ЗА ХЪБА БАЛКАН НИЩО НЕ СЕ ЧУВА.

15

Анонимен

преди 6 години

аре, по един "суджук" в устата на аналозаторите и честита нова на родителите и роднините! нека лосиона за вана да се лее в студиото! амен!

14

обаче пък

преди 6 години

"Медиите" на Дойче и Веле, на Прокпиев, на Иван Костовите лаборанти и всички заедно на Со рос са най-големия скандал в последно време!

13

айде бе

преди 6 години

Лаборантите са в екстаз! Дива радост от мизерии, които те самите са организирали и измислили! И пак четем с умиление терзания по "старата Костова десница"?! Тая същата дето прибаризира и продаде и майка и баща в родината за комисонни грантове! Питайте шефа си и за КТБ, та той е сред основателите на тая измама! Това са големите скандали и то с мащаб на национална катастрофа!И сега реват, когато лека полека се съвземаме от седе растията?!

12

Анонимен

преди 6 години

Днес в НАТО и ЕС под управлението на ГЕРБ живеем най-добре. В своята 1300 годишна история българите никога не са живяли толкова добре. България в НАТО и ЕС под управлението на ГЕРБ е най прекрасното място за живот за което българите могат да мечтаят.

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен А БКП днес ГЕРБ се превърна в истинска мафиотска структура и си има държава -Задникът на Европа . А и Облакът на корупцията виси над България.

10

Жокер

преди 6 години

Ами НДК-гейт, Кум-гейт, Бунт в армията-гейт. Или те са незначителни пред ***-гейт на Винкела? Аааа забравих гейта с натирването на Боко от иранските изтребители

9

Анонимен

преди 6 години

Всички анти комунисти и комунисти завършили Карл Маркс , СУ и други по татово ,че и по насам да си скъсат публично , ритуално дипломите . Щото фактите го изискват

8

Анонимен

преди 6 години

Най-лошото е че,народа е докаран до там че избира не между две добрини по-голямата, между две злини по-малката!

7

Анонимен

преди 6 години

България е уникална държава. Корупция, шуробаджанащина, нарцисизъм, съсипаха старата Костова десница, и същите три неща крепят на власт днешните Бацеви суджуци.

6

До 2 Провалилата се

преди 6 години

Социализма се провали щото западняците купиха продажника Горби и той им продаде пазара на половин Европа. А ако доводите ти за печелившата държава бяха вярни /независимо дали е държавнопланова икономика или частна/ САЩ щяха отдавна да са загинали /няма да посочвам съседна Гърция където и те са с предимно държавнопланова икономика,пък се водят капиталисти/.

5

Анонимен

преди 6 години

До Провалилата се БСПБСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!............не ги е заграбила, казва се " ПРИВАТИЗИРАЛА".

4

ognyanz

преди 6 години

До "Провалилата се БСП": Следват "***-милионерката", "***-Наглата", "***-Лицемерката" и т.н. Но през цялоата година тя доста осезателно боцкаше Бойко по задните части. Далаверата "Обществени поръчки-Концесии" върви и е трудно да се скрие.

3

Анонимен

преди 6 години

Поредната тежка година от Еврогейското робство. Наместникът Тиква заедно с Шайката си подложи народа на нови издевателства, кражби и унижения. Правосъдие, свобода на словото, демокрация и пазарна икономика са кухи фрази.

2

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

1

истина е

преди 6 години

България се управлява от бандитски групировки , и това го знаят от ЕС.. ,но се правят на глъмави и дават пари за крадене ,за да не тръгне страната с Русия !!