10

Анонимен

преди 6 години

а в нормалните държави е забранено роднина да ти гледа детето и да му се плаща!

9

Шопо

преди 6 години

Значи *** е безработна,ще спи до 12 на обяд ,а друг ще и пази чаветата ?! Е ,нема такава държава !!!

8

Az

преди 6 години

*** тия пак простотии за наша сметка ще правят!Помагайте на тия дето работят и плащат данъци.Излиза че гледаме на *** децата в социалните домове,плащаме им помощите и сметките,а сега и на бабата заплата..е нема такава държава..

7

1

преди 6 години

До Анонимен-5ганьо реотана ти е албански,бавно загряваш,търсят детегледачи,защото държавата не е на мястото си,вместо да плаща на майките,за да не са безработни,държавата,ще плаща на чужди,за да гледат децата на безработните майки.

6

Анонимен

преди 6 години

Изразът "клати краката" /и други подобни/ не е обиден.Но то тук неграмотните са болшинство.

5

Анонимен

преди 6 години

Като са безработни тия лентяйки, защо им е детегледач?Безработната не следва да заема и място в ясла или градина. Тези заведения са в помощ на работещите, а не на лежащите здрави, но мързеливи жени.Такъв следва да се предоставя само на заети родители, чиито деца са получили отказ да бъдат настанени в детско заведение, но са кандидатствали за такова.Другото е опразване на пари от бюджета за тоя, дето духа.

4

манго

преди 6 години

Грешно ли разбирам че...... Безработни майки , търсят по-работни от тях , да им гледат децата на разноски на държавата ...!!!!.?????

3

Анонимен

преди 6 години

Правилно ли схващам с пияния си акъл, че безработната майка ще стои айляк, а нейната майка, която е 35 годишна, също безграмотна, ще получава 510 лева да гледа внучето? Поне така го казаха сутринта по Водещата телевизия.

2

Анонимен

преди 6 години

В детските градини на Тиквата е мръсно и пълно с въшки за туй дори безработните наемат детегледачки.

1

наблюдател

преди 6 години

Мда е-бачи много, детегледачи малко.