40

Анонимен

преди 6 години

Човек, да се отърве от вирусите, избивайки ги вдига температура. Земята по същия начин вдига температура за да са отърве от най-вредния си вирус - хомо сапиенс!

39

гасете фаровете

преди 6 години

Нагли престъпници разпространяват стотици милиони тежко терористични анти климатични и анти земни оръжия инсталирани на цигарени кутии.Вижте червеникави холограмни високо вредни скенери залепени на нови цигарени пакети те готвят край на ФАнерозойската ера/FAnerosoic eon/ В Интернет има диаграма за ФАнерозоя и там е показано че вървим към ледников период

38

New anti climate war

преди 6 години

ИМа нагла анти климатична техника която чрез стотици милиони автомобили вече увреди тежко климатаВижте през прозореца терористи с а принудили милиони водачи да увреждат тежко и завинаги земята и климата с включени фарове и бели високо вредни радио активни скенери ДЕНЕМ И НОЩЕМ..НАЙ НАГЛИте престъпници като тези подставени на власт в София принуждават водачите на МПС д а увреждат с все по жестоки холограмни оръжия лепени на цигарени кутии и предни стъкла

37

Анонимен

преди 6 години

До zombayo 40Интересно ми е как хора без образование пишат за неща , които нито разбират нито знаят. Четат някакви измислени статии по медиите и като ги разтягат лошо да ти стане.

36

zombayo

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААабе *** според цикличността трябва земята да навлиза във ледников период а 2017 се готвят да я обявят за най-топлата от 120 години на сам. Що тъй?

35

Анонимен

преди 6 години

Браво на Тръмп. Неговия предшественик Обама , който е наследник на роби от Африка научи простите латиноси и тъмни и неграмотни хора да ядат и пият на гърба на средния Американец . Да ама това свърши и сега реват като карпатски мечки. Не забравяйте , че Тръмп е милиардер и много добре знае какво да прави в полза на САЩ .

34

Анонимен

преди 6 години

Тръмп оряза милиарди долари далаверка на затоллистите и за това им стана смъртен враг. Ще ги гъбарка още дълго виждам, а те ще си реват с цяло гърло. хахах Левичари, болшевики пишман демократи да *** на умряло. Няма такъв кеф. :-)

33

ггг

преди 6 години

Говорят за това прословуто глобално затопляно, сякаш е някакъв прецедент в историята на Земята (ако въобще е реално). Но ледникови периоди, пресушавания, вулканични зими, глобални измирания е имало много преди появата дори на първото ***. Това са съвсем нормални и циклични неща, които се случват на Земята през определено време. И с нас и без нас пак ще има глобално затопляне, което се получава от отделянето на сяра от земните недра, а не от газовете на колите..

32

Анонимен

преди 6 години

Има конвероти колкото щеш в гугъл. Действително -40C = -40F

31

fgfgh

преди 6 години

абе на -40 двете скали били равни, фаренхайтска измишльотина

30

dbdf

преди 6 години

По вероятно става дума за -40 но по фаренхайт. -40 по целзий не може да стигне заради океана

29

7

преди 6 години

Глобалното затопляне не е китайско,а го измисли Ал Гор,и точно то го изстреля в голямата политика!

28

преди 6 години

До 16Чудя се как хора като теб дори са се научили да пишат ...трилони долари САЩ изхарчиха в близкия изток ..сумата се равнява на 6 трилиона от 2001 до сега.Военния бюджет на САЩ за последните 2 години и половина е повече от военните разходи на целия свят 700 млрд годишно е бюджета за отбрана А относно глупоста която си написал ше ти кажа ,че всичко на всичко вследствие на тръмповата тъпотия са създадени 1900 работни места в минната индустрия ...след като изтегли САЩ от парижкото споразумени

27

Анонимен

преди 6 години

Обяснява се много просто. Слагаш на масата буца лед. Докато не започнеш да я загряваш интензивно, околната повърхност е относително топла, но щом я затоплиш със сешуара и потече студена вода наоколо всичко ще изстине, нали. Е точно това се получава в северните ширини - прииждат студени води от топенете на ледената шапка.

26

до 25

преди 6 години

И къде в България е имало 25 градуса, ако не е тайна? Тpoловете само лъжете и преиначавате нещата!

25

анонимен

преди 6 години

господ им праща знаци ама кои да ги разчете от ядене на гмо храни сегаостава и някои заблуден спьтник да кацне в прерията и веселбата да бьдебез краи

24

WTF

преди 6 години

Преди ми беше смешен. Но вече се отчаях от този изключително некадърен и неук човек. Ако нямаше власт, никой нямаше да му обърне и секунда внимание.

23

Маке

преди 6 години

А вулгурите и света си платиха на хибридните третополови измаминици и сега гледат как Северния полюс потъва. Човекът взе парите каза чакай малко... Няма никакво значение дали Тръмп разбира нещата, важното е, че на вас едни хора ви вземат едни пари, а ефекта е отрицателен.

22

бай петко

преди 6 години

явно тръмп не прави разлика между времето и климата... вероятно 25 градуса на коледа в България са нещо нормално и нямат общо със затоплянето на климата

21

Анонимен

преди 6 години

По просто казоно Тръм ги пита , защо САЩ трябва да плащат за всичко най много пари. Плащайте всички начело с Китай .