6

Анонимен

преди 6 години

ДВАМА СА ЗАЛОВИЛИ ДВАЙСЕТ И ДВАМА ЩЕ ГРЪМНАТ ФРЕНСКИЯ СВИНАРНИК.ФРНСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ СПОМНЕТЕ СИ КЪРВАВИТЕ БАНИ НА ФРЕНСКАТА АРМИЯ В АФРИКА

5

Анонимен

преди 6 години

Направихте Европа майммунарник и това са нормалните резултати. За да излиза по-евтино на богатите и да се подбият правата на обикновените хора беше навкарана всевъзможна иззмет. Под 100 загинали няма защо да ги съобщавате. Важно е да има цветни единици навсякъде и хората да живеят мизерно.

4

Додо

преди 6 години

Задържаните са мъж на 21 години и жена на 19 години,...=====ЯСНО....описанията мъж, жена, младеж и младежи бяха превърнати в политкоректен термин - синоним за Ислямски Нашественик, позиращ и представян като Сирийски Бежанец!

3

Polska

преди 6 години

Който иска ислям да се връща в пясъците. Европа е християнска от 2000г. Европейската цивилизация е основана върху християнството и семейните ценности. Това е истината, колкото и да не се харесва на мюсюлманите и на левите им подръжници-третополови содомити.

2

Анонимен

преди 6 години

"Задържаните са мъж на 21 години и жена на 19 години, без видима връзка един с друг."Аз се сещам за една "видима" връзка между двамата.

1

ddfsdfs

преди 6 години

Направо да забраняват исляма в Европа и да изхвърлят тия, които не се отрекат от него. Вижда се, че само проблеми създава.