31

странно

преди 6 години

a няма ли да ги бомбардира , да изстреля малко ракети ????

30

Анонимен

преди 6 години

никакъв петрол за вас комунисти ... ще ви врътнем кранчето тотално !!!дори в България комунист ли е - никакъв петрол на бензиностанцията !!!

29

Чукундур

преди 6 години

След като видя какво се случи със Саддам и Муамар,дебелият Ким си направи изводите и създаде ядрена програма.Ако не беше изстрелял ракетите,досега щяха да му скроят шапката.А това,че китайците им продават петрол е нещо нормално.Нищо лично-просто бизнес.Интересът клати феса.

28

анонимен

преди 6 години

всички сьседи на сев корея ще и помагат защото когато мечката заиграе в двора накомшиите ще доиде и в твоя кои е трьмп да определя кои какво да прави и когода подкрепя тои които продаде орьжие на камиларите за 350 милиарда ще сеправи на миротворец

27

ХХХ

преди 6 години

Ако зависи от хАмериканските диктатори ......целия свят трябва да е техен !

26

Анонимен

преди 6 години

Ей, тоя кравар много бавно стопля ,беееее! Че той какво чака ,всички да му слугуват и да слушат поредната изречена глупост ли?

25

червена кочина

преди 6 години

Ким Чен Грух угоено прасе Болшевишко

24

Борисав

преди 6 години

И Монголия търгува с КНДР. Всички руски и китайски съюзници търгуват с една нормална държава с която подържат дипломатически отношения.

23

Анонимен

преди 6 години

Тръмп ще забави растежа в Китай с 1-2 процента. САЩ се връща от мъртвите заради Тръмп , а ЕС умира.

22

Джедай Мастър

преди 6 години

"Китай позволява петрол да достига до Северна Корея" някак не е едно и също с "Продават петрол на Пхенян". Журналистическа манипулация, за да им кликна линка. Аре нема нужда, Боряна Павлова.

21

Анонимен

преди 6 години

И сега като почне една контрабанда между Китай и Северна Корея. Некои много ще забогатеят. Нали си спомняте ембаргото за Югославия което обогати много мутри и комунисти....А в Китай ако не друго поне комунисти има колкото ти душа сака.

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18Да им наложим санкции на САЩ, а?

19

бос с адидас

преди 6 години

До Анонимен 12ами то цялата севернокорейска икономика е на китайско спонсориранеЛелеее как добре познаваш световните финанси, и защо само си губиш времето по форумите бе?

18

Маууууу,

преди 6 години

свето ревна от мъка заради падналия афтуритет на мериканите. Хайде сега леко и сигурно по пътя на СССР!

17

Анонимен

преди 6 години

САЩ и СА защо купуват оръжия от ВМЗ Сопот и Арсенал АД и после ги дават на радикални мюсюлмани?

16

Аз

преди 6 години

А кой да спре петрола на американските крадци. Кой им дава правото да казват кой ще има атомни бомби и кой не. Защо имат евреите?Скоро с Ким ще преговарят като с равни. Те пастирите на *** само от сила разбират.

15

етнически турчин

преди 6 години

Америка продава оръжие на терористи

14

Анонимен

преди 6 години

"Тръмп недоволен от Китай: Продават петрол на Пхенян"Бизнесът си е бизнес. :)

13

(-_-)

преди 6 години

Китайците са древен и мъдър народ. Имат ресурси и численост да преобърнат тая земя.Корейците са като роботи - държат ги на къса каишка, че иначе ще станат сериозна заплаха. Вече колко години са под ембарго, което не допуска жизнено важни стоки, ама видите ли режима е проблем..Американците имаха един свестен президент, но трябваше да го отстранят, че щеше да отстрани задкулисните вампири.. Ех, че примитивни това човечество.. Докато сами не се ликвидират няма да мирясат.

12

Анонимен

преди 6 години

Аз съм недоволен от САЩ, обучават, финансират и въоръжават всякаква измeт като талибани, муджахидини, умерени и не чак толкова умерени ислямисти.