12

ползват техника

преди 6 години

Убииците от групите за мръсни поръчки с е следят с микро и нано скенери в телата подадени им с зомбиращо озверяващи спец напитки..Около този човек има данни за поне осем убиици ползвани за набеждаване..Ескперти да заловят ползвани за следене на убииците от МВР таблети и да декодират всички групи и членове поименно

11

Убиват нагло

преди 6 години

Обикновенно поят жените им или любимите им със спец напитки които ги правят неадекватни..Жертвите биват насилвани в неадекватно състояние.Всички жертви на групите за мръсни поръчки от МВР са неадекватни десетки години след отравяне и последвали полови сношения.Често жените биват заразявани нарочно.Има десетки хиляди убити вкл с катастрофиинсулти,инфаркти ,скоротечен рак или "самообесени"

10

крадат имоти

преди 6 години

Мирише на нагло престъпна поръчкова присъда срещу протестирали за кражби на имоти..Заловени на местопрестъплението крадци на имоти през агенцията обикновенно се хвалят че с а платили на съдии и прокурори и още крадат имоти.срещу по упорити и по знаещи се правят подобни мръсни поръчки с нагли набеждания или ги убиват ..

9

данъкоплачещ

преди 6 години

Българският съд отдавна е доказал,че е независим,особено от фактите.При такива съдии,такава "справедливост" се раздава.Няма начин да е друга.

8

Гост

преди 6 години

За да имам мнение / за себе си говоря, без да засягам правото на други хора и техните мнения / трябва да знам детайлите по случая. Едно от нещата, които ме интересуват , а то е много важно, дали адвоката, повереника на пострадалата и нейните родители също са подали жалби пред Окръжния съд и ВКС искайки по сурово наказание и по - голямо обезщетение. Това важно причина, че ако не са го сторили, горният съд може най - много да потвърди размера на долния съд или да намали. Не и да увеличи .

7

Анонимен

преди 6 години

Нас червеното знаме роди ни.....

6

Анонимен

преди 6 години

Интересно, с какви мотиви му намаляват присъдата?

5

Цветанов в затвора

преди 6 години

Тоя поне е осъден и в момента е в затвора.А какво стана с Цецо-физкултурата от училището за бавноразвиващи се, който бе осъден на ефективна присъда, която бе отменена незнайно защо от последната инстанция?А какво стана с мутрата от Първомай - функционера на ГЕРБ, който преди две години закла човек, сега застреля кръчмаря и натопи за престъплението 6-годишния си племенник?За Евстатиев имаше поне 50 статии в това издание, а колко статии имаше за гербавата мутра от Първомай когато закла човек?

4

annybody

преди 6 години

Хайде сега от Страсбург да ви заповядат да го възмездим с поне 50 хилки и да го възстановите на някое още по-уютно местенце - все ще се случи някое по-оправно моме да остане я без работа, я без пари!Очакваме щерките на Оважаемия съд да си намерят приложЭние с любезното съдействие на доблестни перверзници като другаря Евстатиев.

3

Анонимен

преди 6 години

Шеф на русофилите е човека, не може просто така в затвора.

2

Анонимен

преди 6 години

Сега и мис Пиги ще го помилва и ето го на свобода да подготвя млади социалистки

1

Анонимен

преди 6 години

Ако беше от герб щяха да осъдят "момата"!