20

usa = на джудже

преди 6 години

РУСИЯ СТАВА ВСЕ ПО МОГЪЩА ЗА ЯД НА ПЕНДИПИЛИТЕ.

19

точка

преди 6 години

САЩ трябва да се оттеглят където им е мястото -в Северна Америка.И никъде другаде.САЩ залязват като световен диктатор, трябва да го проумеят най-после.Ако не го разберат по лесния начин,ще го разберат по трудния.Идва ерата на Китай.

18

Анонимен

преди 6 години

ИДИЛ е продукт на службите на Англия , Франция и САЩ!!Донро утро, селяни прости!

17

Анонимен

преди 6 години

Асад е законен президент на Сирия, опозицията на Асад са бандити и терористи..............но руснаците знаят как да ги унищожават..........Русия е велика!!

16

bluesky1

преди 6 години

Ако Русия и Иран не бяха помогнали на законното правителство на Сирия, то сега ислямска държава щеше да е една от най -големите страни в света и щеше да има излаз на Средиземно море!!! И защо пише, че Асад владее ключови зони, като е ясно,че правителствените войски си върнаха контрола върху по-голямата част от страната, включително всички големи градове, които никога не са губили, с изключение на Алепо, който беше поделен...

15

ФЕН

преди 6 години

Докато цивилизованият свят не намери начин да се опълчи на САЩ и да ги спре от правенето на пари чрез смърт и разруха, мир няма да има.

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8Значи да очакваме сащ да бомбардират киев ???

13

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Време е да се направи равносметка:Така наречената "арабска пролет" измислена в тайните подземия на ЦРУ донесе на региона и света войни, тероризъм и несигурност.Бяха съсипани подредени държави като Сирия, Либия, Ирак ... Афганистан продължава да е същата талибанска държава, но вече произвежда в пъти по-големи количества опиум след "демократизирането" му.От цялата тази вакханалия и отново не без помощта на САЩ се пръкна Франкенщайна Ислямска държава.Добре, че бяха руснаците да спрат възхода и

12

Defender of Justice

преди 6 години

Няма мир,а терор,докато 100% от ЕС и 95% от ООН постъпват според лъжите и клеветите на ислямски арабски терористични престъпни организации с фалшиво име палестинци,които те финансират,снабдяват с оръжия,одобряват терора им и нелегална окупация и намеса в суверенна държава,узаконяват противозаконно престъпни ислямски групи като Палестинска автономия,Хамас,ИДИЛ,Хизбула и дори награждават престъпленията им чрез ограбване на земята на Израел и даване на терористи като Газа заради фалшивия им мир

11

Анонимен

преди 6 години

*** е загубилата страна и слабия полюс, тя има нужда от реванш и забърква конфликти. САЩ бяха победители и щяха да си лежат мирно и тихо на лаврите.

10

Анонимен

преди 6 години

"" Кой подкрепяше ислямистите в Кавказ срещу Путин? ... ""............Пак се налага да обяснявам на червени селяни:- по време на двете чеченски войни чеченците просто искаха независимост от любимата ти русия и там НЯМАШЕ ислямисти.- в момента чечня се управлява от ислямистки лидер, който смуче милиарди от руския бюджет в замяна на прoчистване на всички врагове на путин в русия и извън русия. в момента чечня е ислямски халифат с подкрепата и финансите на любимия ти путин

9

socialen

преди 6 години

Биват подържани с оръжие, произведено тука.

8

Анонимен

преди 6 години

7 Нямаше как да не се подкрепи Косово заради действията на Милошевич

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Кой подкрепяше ислямистите в Кавказ срещу Путин? Кой подкрепяше Косово?

6

Анонимен

преди 6 години

Основния процент на чуждестранните бойци на ИД са граждани на РФ.

5

Анонимен

преди 6 години

Конфликтите, войните и тероризма се инсценират от пРосия. Така се вдига цената на петрола. Рашняците освен природни ресурси нямат нищо. Преди 30-тина години актьрчето Рейгън им такова мамата като свали цените на петрола и курса на долара.

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Ами очаквай си, кво ни занимаваш! най-много да дочакаш кукувото лято!

3

Анонимен

преди 6 години

АП да попита САЩ, те финансират и поддържат размириците по света.

2

Анонимен

преди 6 години

Очакваме и руска пролет с нетърпения

1

Анонимен

преди 6 години

Ислямистите не са победени очаквайте ги в Европа като вълци в *** кожи. Господ да ни е на помощ с толкова миролюбиви особено във западна Европа.