201

Анонимен

преди 6 години

Е как не ви е срам. Цялата държава съсипете. Имаме толкова красиви и големи планини , защо трябва да ги опропастим . И какво Банско бе хора.. Ходете на Боровец. "Красивото" , прехвалено Банско , та там е гмеж ... Помислете малко , преди да съсипете всичко...

200

Анонимен

преди 6 години

До ТониЛифтът в Банско струва над 20 лв. на човек(карта за 1 ден=58лв.), умножи го по хилядите, които го използват на ден през зимния сезон и помисли пак дали е на загуба.

199

Отвратен

преди 6 години

Давайте, разграбете и малкото ни хубаво останало. Замажете очите на хората, че ''екозащитници'' протестирали. Не! Гнусна медия- не! Ние не сме екозащитници. Ние сме отвратени граждани, на които им писна да ни раграбват. Аз карам ски, но кракът ми там няма да стъпи повече! А на банскалии, които напирали за лифт- да ви е честит новия Слънчев бряг!

198

Mad

преди 6 години

До Анонимен 199А ти гражданино, като си толкова "интелигентен" и общуваш с "интелигентни хора", защо не знаеш, че България се пише с главна буква?

197

Анонимен

преди 6 години

В България, трябва единствено на някой Батман да разчитаме - в буквален смисъл. Някои хора просто трябва да се ликвидират от някой супер герой

196

Анонимен

преди 6 години

Говоря с един французин скиор (истински ) освен това интелектуалец,той идвал в България на Мальовица, разказвам му за банско,а той се смее с глас (типично за тях).Накрая ми каза- имате хубави планини,но защо искате огромни курорти, за големи курорти трябват големи планини...толко е просто

195

Анонимен

преди 6 години

Абе видевчадо селско,в Chamonix съм ходил 3 пъти,Les trois valees-2пъти,Les deux alpes -много пъти,La grave -3 пъти,Chamrousse -много пъти,ама такава селяния като в банско не съм видел никъде. Са ше поразцъкам доста в Япония, но съм сигурен че тук пък съвсем. Мога да ти кажа и кво и съм спускал на тея места.в банско съм ходил отпреди тоя ужас,когато имаше стил,тъжно е....заради такива като тебе, няма какво да кажа за българия в сегашно време, с интелигентни хора общувам

194

Михаил Атанасов

преди 6 години

Адмирации! Време беше да се вземе това решение за Банско и да се сложи край на зеления рекет. Никой от зелените не се интересува от тоновете дървесина която бракониерите изнасят. Нека се погрижат за това, а не за проекти, в които всяка клонка която се махне ще бъде описана като по учебник и ще бъде компенсирана с нови засаждения по 3 пъти както изисква концесионния договор (за тези които са чели и са се интересували)

193

Видев

преди 6 години

Пълно е с такива като теб - не са стъпвали в планината , но знаят , че "няма сняг", така и с Шамони - не би ходил, ама се " информирал" - ами вземи и ***, и след това пиши глупости!

192

Анонимен

преди 6 години

Ски спортът у нас има нужда от лифт Академик!

191

Ицо

преди 6 години

мисля, че това е добра новина. ски туризмът у нас очевидно има нужда от този лифт. не знам защо го бавят толкова време

190

Анонимен

преди 6 години

Добре де, дори и да се изгражда, защо не се изчака влизането на новия закон за концесиите в сила, че тогава да се работи този проект ? И защо се облагодетелстват пак едни и същи хора, отдавна станали милиардери ? Защо държавата не мисли за хората освен през призмата да ги поставя в едно полумизерно съществуване ? Ами като е толкова важен тоя втори лифт защо не се изчака и анализа на ЕК ? Нещата са доста жалки явно !

189

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе знам "зелените човечета" какво ги гони, но нас с теб и целокупния български народ ще ни подгони европейската санкция за нарушаване статута на защитена територия. Едни (малцина) ще гушкат мангизи от лифта, а ни с теб и останалите незелени/червени/сини/жълти човечета ще плащаме! Ще плащаме и то яко!Но гладки мозъци това не го разбират!

188

Анонимен

преди 6 години

Не природата, а завистта ги гони тия, зелени човечета.Май ги мързи за друго работа, освен директен държавен рекет.

187

Анонимен

преди 6 години

Колко ли пари ще гушнат Шкембе войводата и Валери от Цеко?За Бойко вече е ясни,че ще вземе най-големият пай.

186

Анонимен

преди 6 години

Те и банскалии-завалиите, като целия български народ, се..т им на главите а те се радват. Вместо да си гледат къщите за гости и как да запазят градчето и планината си устойчиво,те се радват на хотелите на мутрите и кича. Направих справка в най големият сайт за хотели и се оказа че легловата база в Chamonix е мааалко (много малко ) по голяма от тази в банско.За "скиорите",които само са чували ще поясня че мащабите на планините между двете места са несравними

185

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е някой да разбута тая история в ЕС. Има дружества,които получават пари за тая работа. какво правят? Само врява вдигат,защото е най евтино. За какво се харчат тези пари? Защо някой не се заеме сериозно по юридически път с тези неща и да раздуха както трябва нещата в ЕС?Питам! Не е само Банско,всичко хубаво като природа (друго хубаво нямаме) се ....Защо не се поставят тези въпроси там където трябва?

184

Анонимен

преди 6 години

Е това е държавата ,където ще е европрецедателството!Иска някой да строи с европейски и държавни пари в защитени зони и паркове ? Безцеремонно нарушава границите на концесията си за сметка на национално богатство -гори?Няма проблем! Променят се законите,стига да се разделят добре парите! Срам ме е че съм българин! И Паисий би се срамувал. Сигурен съм. Особено от Банско

183

Вие си го избрахте

преди 6 години

Защо ревете бе че нали си го избрахте бат Бойко за трети път ? Не ви ли е гот ?

182

Kayo

преди 6 години

До Местен Ти ако си местен ме ми думай кога капе снег на Банско я съм тука от га сам лапнал бозка за пръв пач. Кокиче в март вече не може да види човек - прецъфтели са ошче фов февруари.