31

бобъра

преди 6 години

До Анонименнали знаеш кой пръв пръв признава независимостта на Косово :)

30

Анонимен

преди 6 години

Ами изпуснали сте турската,тя може би е по-силна дори и от албанската.

29

Анонимен

преди 6 години

Шиптърите/албанците/ пласиран в Европа наркотиците, произвеждани от ЦРУ в Афганистан.

28

питащ?

преди 6 години

до# 8 Кой си ти и за каква държава говориш .Има избори.Гласувай.Смешен!

27

шматка

преди 6 години

До 27Така е.Американците стъпиха в цяла З Европа в Ю Корея.Стъпиха и в Центр.Европа.Навсякъде е глад и мизерия.

26

Анонимен

преди 6 години

В Косово безработицата е 90 %. Единствената работа е в държавната администрация и селското стопанство. Единствено с наркотици и престъпления могат да се изхранват. Където стъпят американците това се получава- глад, мизерия, липса на държава.

25

Анонимен

преди 6 години

Узуне, как да не се пише за българските банди, бе. Не е вярно!Всеки ден чета за ГЕРБ.

24

Анонимен

преди 6 години

Велика Албания вече е факт, а македонците са толкова глупави, дебели македонски "древни" глави.............тръгнали да се ерчат на българи и гърци............албанците ще им разкажат играта, ясно е!

23

Анонимен

преди 6 години

Албанската мафия подмина италианската, тя командва Косово,Македония, Черна гора и други държави , 1/2 от Балканския полуосстров!!!

22

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Българската ОПГ си има държава .

21

Анонимен

преди 6 години

българските банди в какво са се специализирали? в политиката??

20

Демократ

преди 6 години

Нормално е в цивилизацията и демокрацията да има престъпни банди които цивилизовано да си поделят бизнеса за да не си пречат. Престъпността е бизнес както всеки друг бизнес. престъпникът при демокрацията е бизнесмен както лекарят, търговецът, месарят - пазарна икономика, демокрацията е най-съвършената система, никой не е измислил по-добра.

19

Анонимен

преди 6 години

В пиенетена алкохол.

18

Анонимен

преди 6 години

Човек остава с впечатлението, че само хора от бивша Югославия и от Албания вършат престъпления в западната част на континента. Гражданите на България, Гърция и Турция вероятно не се броят вече за чужденци в Европа.Щеше да ми е интересно да прочета как се изявяват в тази сфера гражданите на България и дали се държи сметка за етническата им принадлежност.

17

Анонимен

преди 6 години

До 17 Узуна Най-добрите престъпници са тези,които никой нищо не е чувал за тях и нищо не е разбрал за тяхната дейност или се разбира след време!Така ,че нашите мафиоти са най-добрите,даже и във власта са внедрили свой хора ,които ни управляват!

16

Узуна

преди 6 години

Много жалко, за нашите банди нищо не пише, май вече и бандитите ни не стават за нищо. Зле сме си във всяко едно отношение.

15

Строих къщи в Косово

преди 6 години

Много ви знае устата да ревете, колко зле било тук. То си е зле заради вас, защото сте мрънкачи и акъла не ви стига да се оправяте сами, та за това чакате все на готово и търсите кой да обвинявате. Нищо не знаете, какво е извън нас. Аз съм работил в Косово, където имах договор да строя няколко къщи в близост до Прищина и престъпността на косовари е направо митична. Цялата държава е магистрала за трафик на хора и наркотици, а даже за убийство можеш да се покриеш с 2 телефонни разговора и 100 евро

14

Тъппп

преди 6 години

...като връщаните са между 90 и 160% от подадените молби.Значи, ако 100 човека подадат молба, 160 от тях получават отказ!?! Хич не ми е ясна марематиката.

13

Тираджия

преди 6 години

Че в България има престъпност - има... и то огромна, голяма - чудо е. Обаче вие НИЩО не знаете, какво е в бивша Югославия. Работил съм с всичките балкански държави западно от нас (Изключая Хърватия и Словения) и мога да ви кажа, че там е по-зле. Обаче Албания, Косово и Македония... Нямате идея какво е цели села да се изхранват с производство на наркотици и властта да УЧАСТВА направо! Черна гора се владее от мафия (въпреки че последно време са по-добре), а в Босна полиция все едно няма.

12

И ний сме дали

преди 6 години

нещо на света - специализирах ме се в гепене(усвояване) под вещото ръководство на Баце!