105

Левски

преди 6 години

Венера е латинското име на Афродита. Според мен става въпрос за новооткритите големи находища на газ до Кипър, известен още като островът на Афродита.

104

Патриот

преди 6 години

Първо нека отбележим че,да наистина Обама е сочен за 44 президент,но всъщност не е той а Тръмп е 44-я,защото Стивън Гроувър Кливланд е бил 22 и 24 президент, но ако се броят личностите а президентствата и се вижда че 44 президент е Доналд Тръмп тъй че нека не избързваме да казваме че пророчеството че 44-я президент е последен не е вярно !!

103

Да

преди 6 години

Под това че Бараки Обама ще е последният президент тя може би е имала напредва последният чернокож президент.

102

Анонимен

преди 6 години

Само русофили..стици и чалгаджии вярват в лъжепророчествата на онова хитро бабе, обладано от шейтаните, накрая на живота си. Ония фамозни 80%...

101

РУМЕН РАДЕВ

преди 6 години

2066 г.: Американците ще използват за първи път нов вид оръжие за изменение на климата, с което ще опитат да си върнат Рим и християнството в Европа.2076 г.: Комунизмът ще се върне в Европа и останалата част на света.2084 г.: Природата ще се съживи (никой не е сигурен какво означава това).

100

РУМЕН РАДЕВ

преди 6 години

2028 г.: Човечеството ще лети до Венера с надежда за намиране на нови енергийни източници.2033 г.: Нивото на Световния океан ще се повиши, а ледните шапки на високите върхове ще започнат да се топят (това вече се случва).2043 г.: Превръщането на Европа в Ислямски халифат е завършено. Рим ще бъде обявен за столица. Световната икономика ще процъфти под мюсюлманското господство.

99

На баба ти гъза

преди 6 години

То на умрял " пророк " могат да се препишат много ,, предсказания "!!! Пълни глупости!!!

98

j

преди 6 години

До Анонименкой тъне в мизерия? Аз не. Ти ако си мълзел, може би!

97

Анонимен

преди 6 години

Баба Ванга е жива в сърцата на хората ,на много хора е помогнала така че недейте много да злобеете

96

Kolijo

преди 6 години

Курск ке потъне и много ора ке реват

95

От Пепа Рускова

преди 6 години

Асам Пепа баба Ванга жива ли е това е на живот и смърт кажете ми моляви

94

Анонимен

преди 6 години

За Ванга не знам, ама за Нострадамус трябва да си припомнят. За двете световни войни е познал. Предсказал е и трета световна война, която ще започне от "жълтите" хора.

93

6/49

преди 6 години

За мен ясновидци са само тотомилионерите, които успяват да познаят числата. Ванга, като вижда бъдещето, защо няма нито една шестица от тотото?

92

Анонимен

преди 6 години

Нее сбъркала когато е казала че Бараката ще е последният президент. Забравяте че вулкана Йелустоон е пред изригване. А когато той изригне от кравария няма да остане нищо . Така че бараката беше послиедният им президент на краварчетата. Досега каквото е предрекла всичко се е случило. За БГ е казала но не на всеуслушание че ще тънеме в мизерия поне 50 години. 28 години вече минага остават още 22 години.

91

Хари

преди 6 години

Четете между редовете. Важно е правилно да се тълкуват.

90

Анонимен

преди 6 години

Човек предполага, Бог разполага..............православната ни църква не признава Ванга...................дори я смята за вещица.Бъдещето е непредсказуемо..............учете квантовата механика.

89

Анонимен

преди 6 години

Китай ще измести САЩ от първата позиция, затова е права Ванга.Но най-великата сила все пак ще е Русия!Но видовете енергия са вече извесни-Ванга не е разбирала от физика.

88

Lan

преди 6 години

Иначе доколкото си спомням мътното избиране на Тръмп, нищо чудно да бъде обявен за нелигитимен...:) Бъдещето ще покаже. Да дадем още малко шанс на Ванга.

87

Lan

преди 6 години

88,абсолютно точно - никой не може да предсказва по години - ясновидецът се ориентира по епохи (дрехи, технологии) за какъв интервал от време става въпрос или по последователности. Точно както в реалният живот няма да имаш идея кой ден е, ако не си преживял предните дни и изведнъж "те спуснат" в определен ден.

86

Анонимен

преди 6 години

Познала тя грънци. Жълти новини, няма за какво да пишете. Цял сват тръпнел какво казала ванга. Освен в Бг и Русия никъде, никой не я знае.