19

Джурналист

преди 6 години

Последният роб на земята е жената. На жените им е дадено право да гласуват между 1917 и 1945 в повечето страни, а на *** в Америка още след края на гражданската война.

18

Некъф

преди 6 години

Турска им работа. Анадола е процъфтявал само когато беше Константинопол, сега е една *** пълна с ***.

17

Анонимен

преди 6 години

Комшулар, оставете сега нас турците. Как се отнасяме с уруспиите си е наш проблем. Кажете сега вие ратифицирахте ли Истанбулската конвенция? Ще можете ли вече официално и легитимно да си се "вземате" по между си или пак ще продължите да го правите тайно и скришно?

16

Юнал Джемилов

преди 6 години

Мястото на жената е вкащи наванка освен до магазина и то забрадена биллюлля няма работа вкащи командва един мажа

15

пЕШО ТАНКИСТА

преди 6 години

Е и?Света след сексуалната революция обратно тръгна в средновековието.не само турците.Преди 10-15г. всяка 3та по нашите и европейските плажове беше по монокини.Днес са с цял бански а утре по буркини.Всички мъже тръгнахме с широки кюспети до коляното и забравихме истинските бански от татово време-било педалско.Таз мода ни я натрапват хамериканците и ние бавно вървим по пътя към буркините и чалчите.Не е Ердоган виновен само.Къде изчезнаха секс сцените във филмите на Холивут а?Искам си 90те!

14

Пропаганда

преди 6 години

Ами какво ви пука за мизернта затъваща Турция ? Гледайте си райската България.

13

Анонимен

преди 6 години

До Бре джанъм...За съжаление от европейската Турция се превръща в арабска държава. Направеното от Ататюрк се заличава, но тутците ще го осъзнаят късно. Ердоган го подкрепят в провинцията и по точно малките градчета, където цари консервативната ислямската култура.

12

Кочо

преди 6 години

Някой замислял ли се?Ами ако някоя реши да тръгне по втичка,ко праим тогиз?

11

Анонимен

преди 6 години

Немските медии вместо да се занимават с непонятни и далечни за немеца неща като нормалните отношения на мъжете с жените в Турция по-добре да наблегнат на належащите и неотложни проблеми в урегулирането на едно и третополовите бракове в Германия и подопечните им васали в съюза.

10

От мъълата

преди 6 години

Да знаити Хасан Тупалов ни каза кой се е захванал съъс Ердото е рътнал топката !!!

9

Анонимен

преди 6 години

Еврогеецът се възбужда само от мъже. Особено ако са брадати и от БИ.

8

Анонимен

преди 6 години

Третополовия европеец не се трогва от голотии затова не може да разбере ориенталската гореща кръв която кипва когато види женска плът.

7

Те разбират тозиЕзик

преди 6 години

На мъжете-пришълци в Европа строго да им се каже още когато преминават границата или когато ги вадят от морето, че като видят европейка, трябва да стоят на една ръка разстояние и по възможност да слизат от тротоара.Също така, трябва да носят бурки, защото на европейките не им е приятно да гледат екзотичните им брадясали физиономии. Ако някоя им удари шамар - значи е преценила, че външният му вид е неприличен от европейска гледна точка.И ритник отзад, ако се д/пи на улицата; да се моли у дома!

6

Стою до 6

преди 6 години

Светската република и идеите на Ататюрк умряха заедно с неуспешния " атентат" , сценарист на който беше Султана . С право не се вписват в ЕС.

5

Бре джанъм...

преди 6 години

Щом се води борба за правото да се носят къси панталони, значи ситуацията е трагична! Подредиха си държавата и опряха до женските панталонки и поли! Така ли стана бе аланкоолу??? Къде е светската република??? Къде са идеите на Ататюрк???

4

Нане Вуте

преди 6 години

И кво сигичка плачете? Искахте си султан, получихте си султан. Ислямистите в Турция като един се вдигат на крак, когато трябва да подкрепят султана, а вие си барате... червилото. Ами квото поискало, туй и намерило.

3

Анонимен

преди 6 години

Навлизат смело в каменната ера.

2

Голям прос

преди 6 години

Каква беше, каква стана тя? Турската демокрация имам предвид

1

Mda

преди 6 години

Orient.