249

българин

преди 5 години

Да си приберат паметниците у тях и да им се наслаждават .Имат достатъчно територия.Срамно е за нас самите да има паметници на чужда армия окупирала страната и осъществила геноцид над българския духовен ,политически и стопански елит.

248

Анонимен

преди 6 години

Да се взривят паметниците на престъпната армия, незаконно окупирала България

247

Самба

преди 6 години

Руските управници са супер нагли! Кой трябва да се грижи за символите на окупаторите си? Тъй наречената "червена армия" навлиза в Източна Европа и окупира, включително и България, налагайки нечовешкия комунистически режим. Резултатът от "съветското" минало се вижда навсякъде - олигархия, простащина и безизходица. И те искат да се "грижат" потърпевшите за символите, определили нещастното им настояще, а може би и такова бъдеще!

246

КРАЛИ МАРКО

преди 6 години

РУСИЯ ФОРЕВЪР !!!

245

Анонимен

преди 6 години

249 Смотаняко не Референдума повече от Референдум имаше 2001 на Парламентарните избори когато излязоха 75% да гласуват и нито една партия не беше против членството

244

Анонимен

преди 6 години

Разбрахте ли че Русия губи втори космчиески кораб за две седмици. Тъпацитее го настроили като да излети от Байконур а той излитал от новата площадка в Далечния изток

243

Анонимен

преди 6 години

До МиялБългария е пропита с руска кръв......................НАТО-вци и евроатлантици , ходете на майната си!!!

242

Анонимен

преди 6 години

България е член на НАТО незаконно, там, ни вкара ревлюто с трабанта Соломон Паси-тоя предател и антибългарин.Имаше ли референдум за НАТО?Не, ясно ли е , евроатлантици смотани и ***?

241

Анонимен

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски, над Крим се вее руското знаме, а не знамето на НАТО или на САЩ!!!

240

Миял

преди 6 години

До Анонимен-242;Казвал ли ти е някой колко си глупав?Крим е АМЕРИКАНСКИ .Другаря ви Ленин 1920,взема $500 милиона от САЩ ,като залага Крим. Заема не е върнат. 1954г Хрушчов го дава на Украйна за да го спаси от САЩ.Ясно ли ти е бре неграмотен?

239

Миял

преди 6 години

До Анонимен-233;Прословутото" освобождение" от турците ни струва 21 236 500,86 рубли = 65 ТОНА ЗЛАТО плащаме половината. Окупацията след ДЕВЕТИ ни струва 140 милиарда лв.

238

Манафов

преди 6 години

Като чуя комунизъм и се хващам за кобура!

237

Анонимен

преди 6 години

ДаГоДу ТАСС и Путин.

236

Анонимен

преди 6 години

*** и тъпанарите от СДС, ДСБ, реформатори, освен да драскат паметници, друго не могат..............даже мавзолея не успяха да бутнат от първия път, толкова са *** и елементарни..............освен това са предатели и антибългари.Психодесни *** ................

235

Анонимен

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнаха ли лицемерите от Англия, Франция и САЩ и слугите им в България?

234

Анонимен

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски!

233

До браво бугъри

преди 6 години

Ти чуваш ли се? Кой ти дава и 5 пари за руснаците, пък камо ли да се страхува от тях.Що се отнся до "краварите" единствените които ги мислят непрекъснато сте вие русофилчетата.

232

???

преди 6 години

Някой охранява ли паметници на хора , които наистина са дали нещо на(за) България ? Чудно защо съветските (а не руските) ще ги охраняват ?

231

браво бугъри

преди 6 години

Явно НПОтата бавят новогодишните подаяния за европеидно ориентираните бета стански русофоби. В резултат страхуващите се от Съветския Съюз фоби ще си счупят артритните пръстчета да пълнят пространството с воплите на краварите. Рижавата крава каза, че кравите са спечелили ВСВ, къде пък вие ги намерихте тези руснаци или рижата крава лъже?

230

ссдд

преди 6 години

До 202 :А защо не кажеш ,Русия колко пъти обявиха война на България за последните 100г ? А че ни бомбардираха черноморието.....а Добрич ? Това ,че разположиха 100 хилядна войска до границата ни с Румъния и искаха да навлизат в България ,защо не го кажеш ? Русофилите сте най-промитите мозъци.