9

Анонимен

преди 6 години

Тез не са нормални!Не мога да плета,нямам и вана,секс му е майката:)

8

Анонимен

преди 6 години

Взех да се питам колко са истинските британци и дали раждаемостта им не е повлияна от мигрантите от колониите им. Като и тук - има едни малко по-особени, които раждат като все едно им плащат за това.

7

Мъж

преди 6 години

После да не се чудят жените,защо им изневерявали мъжете?!Обикновенно,един мъж търси навън онова,което не намира у дома!?Животът е като пясъчен часовник-едни плетат,други четат,а трети е....т,и докато се усетиш,той свършил?!

6

Бай Ганчев

преди 6 години

Понеже са зле в тия тънки науки, затова са десет пъти повече от нас британците. Ние винаги сме най - голямата работа, след македонците, евреите и арменците, разбира се...👑🏦⌚🎓 Дай им да плетат и да четат на британките, за друго не стават. Е, да вземат да понаучат малко и нашите, няма да е зле.

5

Анонимен

преди 6 години

Не че някой е залетял да им дава ласки щото британките са заприличали на китове и е абсолютно разбираемо че не са особено заети с протриване на определени области с цел хващане на някой *** за роб, има си перфектни секс кукли за тая работа.

4

Бай Он

преди 6 години

Че какво й пречи да си плете, докато прави секс? Е - малко са ограничени позите, ама ... нали сме кавалери!

3

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха!:)

2

Анонимен

преди 6 години

Е докато плетете терлъчки ние вършееме и си живеем живота,поне докато му изтече гаранцията.Между другото какъв процент бъдещи стари моми са интервюираните може би 90%.

1

Бирено мече

преди 6 години

Заповядайте в Студентското градче и вижте кое по - точно предпочитат ;)