33

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен32 Благодаря за косвеното признание, че от Герб не могат да чакат нищо. Това не е Хитрино, където се наложи да замазват гафове на частни фирми, близки до Слънцето .

32

Анонимен

преди 6 години

До От ГЕРБ - що се молите на Бойко, молете се на ваште кумири червени и на бащицата в масква, на румен певецо или летецо, на съселянката устата! ега ви помогнат!

31

Анонимен

преди 6 години

бе отворковци от "днес" и утре, я ми кажете в коя от "белите" страни по света се реагира по вашия начин - аре, давайте да опраиме ората, да им построиме къщи, шот не мое да мизератват! а те, ой не искаме мебели давайте пари! немаш ли застраховка си пътник под моста! учете хората да се застраховат и то сега, когато нещастието е станало, сага проведете кампанията! опълченци!

30

От ГЕРБ

преди 6 години

Бойко,спаси България,ти си нашия ГОСПОД

29

10

преди 6 години

Някой се е запалил и сега плащай ***!

28

до 22

преди 6 години

Най-добре ще бъде да платим на Сръбската мафия, за да очисти цялата олигархическа структура в България. Това нашето не е държава.

27

Анонимен

преди 6 години

В коментар 26 ключовата дума е строеше! Аз бих добавил и качествено. Наемът на тези апартаменти беше около 5 лева на месец за двустаен и 4.50 за гарсониера.

26

Анонимен

преди 6 години

На времето бай Тошо строеше т.н. жилища за всяка фабрика , уж мисли за хората . Истината , че това бяха крепостни селяни, ако се махнеш от фабриката изчезваш и от жилището. Това нормално ли е другари .

25

Анонимен

преди 6 години

Ей затова възрастните хора не трябва да се оставят сами като децата са

24

Анонимен

преди 6 години

До ДемократТе толкова са "хубави" новите сгради,че хората предпочитат да си купят стари сгради строени след 30-те с дебели,масивни стени или жилища,панелки строени през соца по БДС,които са много по-добри от новото строителство,макар и стари.

23

увин

преди 6 години

Има ли бъдеще за България? Никакво, България вече не съществува, няма я. Мога да ви кажа, какво бъдеще виждам за територията, която някога е била наричана България. До десет години, няма да отворите седми блок на АЕЦ Козлодуй, но ще закриете централата и ще сложите кръст на атомната енергетика и ще внасяте руски енергийни ресурси от Турция. Богатствата на земята ви ще бъдат източени от концесионери, а нивите ви отровени от сондажи.Това ще е краят ви като народ и държава докато чакате на тикви!

22

анонимен

преди 6 години

за тези бьлгари ли да платим за пенсии на родителите на убитите в кербала ли даплатим за децата в турските и германските клиники да платим за жената която всякасутрин бута инв количка сьс сина да го води на училище за бьлгарите дето са без зьбив устата за семеиството с 15 деца за кого да платим по напред

21

Анонимен

преди 6 години

Да пукнат от глад тия селяни.Какви са тия банкови сметки и помощи бе тиквеници???Ние да не ги кОпаме парите та да ги даряваме на *** и Пульо!!!

20

Геле

преди 6 години

До ДемократАман от промити мозъци!

19

някой

преди 6 години

Каква помощ !!!Казва се ЗАСТРАХОВКААААА !!!!Аман от *** ...

18

Анонимен

преди 6 години

Инвестицията в имоти изисква и застраховка за такива случай.

17

Анонимен

преди 6 години

А защо да не трябват мебели?Нали всичко е съсипано?Мебели дрехи не са ли помощ?

16

Анонимен

преди 6 години

Блокчета са от 50те години на миналия век. Тухла и гредоред. Строени са за работниците в консервната, която демокрация ликвидира. В началото са отдавани под наем, в последствие са продадени на живеещите в тях семейства. Изгорялото блокче е точно срещу портала на завода. Мисля блок 6ти.

15

Един от Северозапада

преди 6 години

До Демократа за хленченето и живота във фургоните-да, и това е решение.Само че има една подробност.Ако са бежанци, ще им осигурят и фургони с климатици и безплатен ток, но ако са наши-няма да си мръднат и пръста, да не говорим, че едва ли има някъде в държавата заделени готови фургони за евентуално бедствие. Докато се обяви "обществена поръчка", докато се разберат кой да спечели търга и на кого да даде комисионната, и най-вече-колко, хората сами ще са се оправили с помощ от близки и познати.

14

На село без наем

преди 6 години

До :)https://facebook/groups/1606318809652167/?fref=ts