69

Анонимен

преди 6 години

Не само Професорска , а партия на философи и идеолози подкрепена от дееспособни изпълнители . Нима годините след 10 .11. са нещо по различно от съвременна национална катастрофа .

68

Анонимен

преди 6 години

Другарю професор, депозирахте ли заявка за ново русофилско движение в руското посолство? Получихте ли лептата от 100000 долара за тази антибългарска дейност?

67

Анонимен

преди 6 години

Напълно съм съгласен да има Професорска партия. Аман от недоучени леворезбови некадърници с корупционна нагласа и "златни" пръстчета, да си ги заврат в северните части дано, фидирунгелчетата.

66

Нон сенс

преди 6 години

Защо да правят отделна партия?По-възрастните от тях са си от БКП/БСП, а по-младите са деца и внуци на професори, които в близкото минало - през соца, по партийна линия са направили кариера в науката.

65

леля пенка

преди 6 години

боже прибери си вересиите щото станаха много

64

владо каролев

преди 6 години

мишо константинов ще е касиер

63

владо каролев

преди 6 години

<html><body>начело на движението ще е митьо гестапото,касиер ще е секретар ще е вучков константинов,казано с думи прости менте движение на менте професорите в българия,освен че е смешно но ще бъде и много тъжно,щото такъв прецедент няма никъде по светаняма такъв прецедент

62

Проф.Вучков

преди 6 години

Да не ме забравите и мене Божка! Голам съм мераклия

61

Анонимен

преди 6 години

БЮРМ ският преЦедател бил се изказал за дружбата ох Боже а ти си по-т..п и от Хорхе Фикусот както го наричат там,иначе БД наистина да си гледа здравето и стига вече локуми по телевизията,каквото може направи БЕРЕКЕТ ВЕРСИН ама стига!

60

шматка

преди 6 години

Божо гледахте по тв.Каква партия бе човек ти си взел дал вече.Ходи се лекувай почивай си.Не ти е останало много

59

Анонимен

преди 6 години

ПРОФЕСОРСКИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА ОТ 1935 - 43 ГОДИНА ДОВЕДОХА ДО НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА, ДО БОМБАРДИРОВКИ НА СОФИЯ И ИДВАНЕТО НА КОМУНИЗМА.ЗАЩОТО АКО БЯХМЕ НЕУТРАЛНИ НЯМАШЕ ДА ИМА КОМУНИЗЪМ.

58

Анонимен

преди 6 години

Този да го викат в прокуратурата, там да създава партии.

57

Анонимен

преди 6 години

Вятърът го духа към Орландовци.

56

кок

преди 6 години

До Майтапчиябочко е доктор на науките, защитил е някаква дисертация някога, но нещо я крият и не можем да я видим. не знам дали му се занимава с четене на лекции, но защо не организират някакъв курс, воден от Боко Т в корсера или някоя от подобните. би било много забавно.

55

Анонимен

преди 6 години

А бе, тоя не гушна ли букета. До кога ще ни го показват тази мутра.

54

Анонимен

преди 6 години

А какво ще прави Божидар в това "професорско движение"? Той никога не е бил професор. Достигнал е до доцент, но благоразумно не дава официално опровержение. А *** го величаят ли, величаят. Политическа кариера-БКП, БСП, СДС, ГЕРБ, следва многоточие. От къде да знае накъде ще задуха вятъра.

53

проф. Вучков Ю.

преди 6 години

Проф. Иво Христов!?????

52

Няма лошо

преди 6 години

Нека да се съберат в една формация почти всички, които са направили кариера по еднотипен начин.Казвам "почти всички", а не "всички", защото тук там се срещат и читави професори. Заслужили са си научната титла с труд и знания. Тях в отделна партия ли ще ги съберем или ще им оставим сегашния статус - да ги държат далеч от келепирите и да се чудят как да им пречат? Това отношение към читавите учени в нашенската научна сфера е нещо като национален спорт!

51

Майтапчия

преди 6 години

Е как професорско, Бойчо е само генерал - доцент, няма ли да го приемете и него в това движение. Завъртете го малко, и доценти и асистенти да могат да влизат. Иначе какво е - старчески дом или място за измерване на деменцията и кръвното.

50

наблюдател

преди 6 години

Да участвате в политиката може. Ако искате да управлявате, ще е трудно. Първо трябва да имате благословията на тукашната олигархия и второ на брюкселските аристократи.Предполагам че ще сте малцинство, приемащи подобна оферта.