65

Анонимен

преди 6 години

И ЗА ГЕРБ СА ГЛАСУВАЛИ САМО 18 % ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ, НО ТОЙ СЕ ПРАВИ НА ВЕЛИК УПРАВНИК.

64

ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМ

преди 6 години

Вън това недоразумение от властта. Най после на германците им светна под шапките, какво върши това изкукало бабе. Тя едно семейство не е създала, а те и дали държава, че и ЕС да управлява. Най после да се вземат в ръце и да я изхвърлят от политическата сцена, че съсипа и Германия и Европа. Хитлер ако вижда, какви ги върши тази ще се върти в гроба като ядрен реактор.

63

vasileva

преди 6 години

gubqt ti se prozenti v smetkata

62

Анонимен

преди 6 години

то и в България същата работа , и аз не познавам един човек който да е гласувал за герб а те взеха че спечелиха , това изборите си е чиста измама и то май световна

61

Анонимен

преди 6 години

Фрау Меркел не я искат ,немците които са на социални помощи от бившето ГДР и рускоговорящите немци въпреки милиардите евро отпуснати за тях които си останаха сателит на Русия.Свързват ги социалните помощи и носталгията по комунизма.

60

Анонимен

преди 6 години

форумните *** какво са заревали на чужд гроб, като не ги молят. каква ви е меркел? колко са бежанците в България и наистина ли вината за тяхното съществуване е Меркел? Не се бойте, няма да остане нито един бежанец у нас. Германия не ви интересува.

59

факт

преди 6 години

Путин започна война в Украйна,което е добре за САЩ,а лошо за Европа.Путин води война в Сирия което доведе до бежански поток в Европа,но но за САЩ това не е проблем.Путин защитава северно корейския диктатор,което даде повод на САЩ да разположат още военни сили покрай Китай,което е зле за Китай,но добре за САЩ.Какво е направил Путин срещу САЩ,нищо фактически,само вреди на всичко останали.Странно нали.

58

****

преди 6 години

Половината германци искат Меркел да си ходи,а другата половина искат да не се връща.

57

Циник до под мен

преди 6 години

Вижда се мнението на останалите юзъри за глупавите ви бръщолевения:-)

56

и

преди 6 години

И още,Путин предаде Европа.Един съюз между ЕС и Русия щеше да е края на САЩ като световен лидер.Но Путин се отметна и се продаде на американците.И сега постоянно се моли на американците да имали добри отношения,а за Европа говори с омраза.Чист американски кравар.

55

do 54

преди 6 години

Точно.Путин не работи за народа който го е избрал.Путин работи за шепа хора,които живеят като царе.Русич със всичките си природни богатства,територии и малко население,трябваше да е най богата или една от най богатите държави в света,а руснака трябваше да има стандарта на канадеца и норвежица.А вместо това руснака живее бедно,за да можетакива като Путин да са богати,децата им да учат на Запад и да си живеят добре.Комунизам

54

дедп Ташунко

преди 6 години

Меркел е вече аут, въпреки кривата и лицемерна усмивчица.

53

до циник 53

преди 6 години

Русофилите обичат да изкривяват фактите, а не ние българофилите. Фактите са: 2015 година на икономическия форум в Давос Меркел предложи обща митническа и икономическа зона ЕС-Русия и отмяна на санкциите но джуджето отказа. Резултатът беше посещение на Меркел в Китай и подписване на двустранни споразумения там и китайците потриха ръце. Та ако имаш предвид под голям политик такъв, който проваля всеки шанс за икономическо развитие на народа си, то да, Путин е най-големият в това отношение.

52

Циник до 52

преди 6 години

Баш си е обратното!Меркел "приглася" на Вашингтон без да мисли за последиците!Джудже...не джудже Путин се оказа много по-голям политик и от нея и от последните 2 американски президенти!Аз много добре си спомням как немската промишленост изквича на умряло ( по времето на Шрьодер ) когато Путин затвори газовото кранче! По над 100 000 000 000 ? годишно са загубите за Германия от наложените безмислени санкции за Русия!Русофобски истерии като твоя коментар - не променят фактите!

51

до циник 51

преди 6 години

Не Меркел, а Путин не иска такъв съюз. Меркел го предложи, когато джуджанката нападна и окупира Крим, но джуджето отказа митнически и икономически съюз, защото това щеше да е края на олигархичната му диктатура и милионите на Кайманите за него и приятелите му.

50

Циник

преди 6 години

Ако Меркел беше далновидна и смела - отдавна щеше да е поела многократно подаваната и ( дискретно ) от Путин ръка! Един такъв съюз щеше да сложи край на господството на САЩ по един категоричен начин! Немско "ноу-хау" и руски ресурси - можеха наистина да направят чудеса - но това е нежелано от кукловодите във Вашингтон! "Разделяй и владей" - тази римска максима важи с особена сила днес! САЩ имат стотици бази в "приятелски страни" , но са алергични, че Путин иска да направи Русия "световен играч"

49

Циник

преди 6 години

Коментар 38 го казва!За да встъпи във власт - немския канцлер ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОДОБРЕН ОТ ВАШИНГТОН!За този който мисли - не е трудно - сам да си направи съответните изводи.В случая с Меркел особено ярко си личи налаганата НИ демокрация.Обединена Европа наред с Китай и Русия - е крайно неудобен политически и икономически конкурент на САЩ - "задния двор" на "победителите" от САЩ трябва да си остане безгласна дупка!

48

Анонимен

преди 6 години

До 48 *** ти пък кой си ,зада имаш мнение по въпроса...

47

Анонимен

преди 6 години

Мда, искат да си ходи пропаднали пияници от Алтернатива за Германия и руските преселници, които 25 години след като им дадоха гражданство още едвам говорят немски като хората и живеят нагъсто в панелни гета. Останалите немци си я искат Меркел

46

ЯМХ

преди 6 години

До щщдДругата половина са русофили!