10

Анонимен

преди 6 години

Нямаше да плача и ако беше 8.4.

9

se

преди 6 години

Земята навлиза в един период на повишена сеизмична активност но за съжаление правителствата крият истината от народите си. Това е естествен процес който не можем да овладеем.Науката напредна в тази област и има достатъчно информация какво предстои.За съжаление има таен план опасностите които предстоят да не се публикуват .Статистиката за 2017 е доста тревожна за Европа.

8

ивко

преди 6 години

Не направиха ли фракинг в този район?

7

Калоян

преди 6 години

Борисов е виновен

6

МaйМyнaтa

преди 6 години

Само аз знам механизма на тези природни катаклизми, както и за климатот на светот.Е, може и още една мaймyнкa да знае...но никой никой друг

5

Анонимен

преди 6 години

Това не е нищо. Очакват се още по начесто и още по силни земетресения през следващата година. Но както се вижда започнаха още през тази. На природата и омръзна да ви дундурка като недоносени бебета. Разкопахте и недрата изтровихте и реките моретата океаните полята изсякохте горите. Е как си мислите? Още колко ще ви търпи да се подигравате с нея? Търпението и изчерпано няма накъде вече да ви търпи! А й защо да ви търпи да не сте незаменими? Не сте незаменими както много други преди вас.

4

анонимен

преди 6 години

Ей този Путин на всякъде се бърка та го пита човек ащо направи всичко това за всички тези неща той е виновен.

3

Анонимен

преди 6 години

Ех тоя Путин бе. Как не се спря.То не беше избор на президент на Кравария, то не беше нахлуване в Черно море. Сега пък и земетресения взе да прави.

2

Анонимен

преди 6 години

Изключително странно земетресение в центъра на Европа...

1

Анонимен

преди 6 години

Путин хакна системата ХААРП на янките Путин е виновен.