12

Анонимен

преди 6 години

Накъдето ги развият Европа и САЩ. Европа и САЩ сега развиват животните в Африка. Хората сами идват в Европа.

11

анонимен

преди 6 години

изобщо не ме интересува накьде ще се развиват да не припарват до европабяха уредени дьржави сега се превьрнаха в пустиня кьдето се бият племе срещуплеме които забьрка воината на арабския раион да се оправя сега с тях бьлгария50 години помагаше на арабите и образоваше младежите им сега всичко построеноотиде на вятьра

10

Кико

преди 6 години

Успях да прочета само първите три изречения преди да ми се додрайфа и после само между другото мернах CNBC - дежурна джихадистка медия и ми стана едно такова... гадежливо! Ооотврааат! Вземайте си ги инженерите, неврохирурзите и останалите хай-тек нумизмати от технологичния бум на Африка и си ги носете вкъщи! Ще ви обогатят културно!

9

Andreshko

преди 6 години

През 2018 година Африка ще се развие в посока към Европа. Много африканци ще прииждат с гумени лодки през Средиземно море към Европа...

8

Анонимен

преди 6 години

2007 Джеймс Уотсън, единият от откривателите на ДНК, даде изказване с което ги описа много добре. След това в САЩ го изключиха от няколко научни института. Прости са и то много. Просто генетичния им потенциал е да бъдат *** и нагли. В Америка щом една печка осъди верига за бързо хранене, че не пишело, че може да напълнее ако яде от обедното меню там, за какво повече да говорим. В Англия една пък се беше поляла с кафе, което било по-горещо от някакви си критерии.

7

Хигиенист

преди 6 години

Тези маймуноподобни не са се развили за десетки хиляди години, че сега ли ???Африканците са с генетичен афинитет към безредието, мизерията и първобитната агресия, а животът в норми, творческият интелект, техническият и иновативен усет са им абсолютно неприсъщи ... от тях стават само певци, спортисти, актьори и прочие паразитни професии !

6

Хм

преди 6 години

Най-важното е африканците да останат далеч от Европа!А у тях си да правят каквото искат!

5

Анонимен

преди 6 години

Мат`рялът не подлежи на развитие.

4

Анонимен

преди 6 години

Накъдето и да се развиват помощи има . Ще им помагаме докато те станат като нас , а ние като тях .

3

анонимен

преди 6 години

по добри са тези на по приемлива цена

2

Осман

преди 6 години

Ако имаха петрол щеше да бъде интересно . Но понеже нямат на никой не му пука накъде отива Африка. Диамантите и скъпоценностите пък отдавна са усвоени от западните колонизатори с цената на много кръв. Иначе досега да ги бяха демократизирали по няколко пъти. Виж за Близкия Изток как всички драпат със зъби и нокти за да сеят "справедливост".

1

Вангелкос

преди 6 години

Африка ще се развива нагоре и надолу.Магоре - разбирай, през Средиземно море, към обетованите брегове на Италия, Испания, Гърция, Хърватска, Албания и Черна гора.Надолу - по икономическите показатели, свобода на словото и човешки права и свободи.