162

Анонимен

преди 6 години

Ако аз бях на Путин щях да му дам специално разрешение. Иначе язък му за 700-те подкрепачи на навалния

161

putyu

преди 6 години

Майдан в россия няма да има. Колко да ви го повтарям?

160

Анонимен

преди 6 години

Нахални с неговите цели 725 гласа..... Сериозен конкурент?

159

Прасе с каска

преди 6 години

На герберастките *** парите не им стигат и сега яко заработват. Това, че кумира им тиквоний манипулира изборите не им пречи.

158

номера на чекийста П

преди 6 години

джуджето голям страх от Великана Навални..ха.ха ползва цялата държавна власт за да си нагласи удобна опозиция..ха.ха

157

анонимен

преди 6 години

Алексей Навални е престъпник , продал се е за доларчета на западните служби...........................руснаците знаят това..............няма да се вържат на тия западни номерца.....................

156

Анонимен

преди 6 години

Навални..............западният платен агент...............хаха................престъпник е , няма да участва в изборите.Нямат край западните плоски номерца................но Путин е велик, не е като предателя Горбачов или алкохолика Елцин...............свиквайте, западняци!

155

Анонимен

преди 6 години

Направиха всичко възможно, да попречат на Навални.Първо му измислиха обвинение, осъдиха го, сега въз основа на тази измислена присъда, не го допускат. Пълен цирк.

154

х

преди 6 години

Навални е съден и като такъв няма право да се кандидатира не само за президент, но дори и кмет не може да стане че кой друг освен преступник би се продал на западните влечуги !?

153

Хамерикан

преди 6 години

*** може да ми олиже газо само за това става ако ли не моя на Тръмпи пича

152

Шефа

преди 6 години

Да бе , тоя куц кон Навални ще прави кушия с Путин?Навални игра за пачките от Запада , но елементарно се остави да го финтират!По руски ....дурак и отгоре!

151

petio raichev

преди 6 години

pros narod slaba durjava-ducha dava ala ne svoita ducha a duchata na naroda -nazdrave vseznaechi kompleksari

150

Анонимен

преди 6 години

ИЗБОРИТЕ ОЩЕ ОТ СЕГА СА НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМНИ ЩОМ В ТЯХ УЧАСТВА КРИМ!!!ТЪЙ, ЧЕ ПСЕВДОДИКТАТОРА ЩЕ Е НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМЕН КОГАТО ГО ОБЯВЯТ ЗА ПОБЕДИТЕЛ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ НЯМА НИКАКЪВ КОНТРОЛ НА ИЗБОРНИЯ ПРОЦЕС!

149

Анонимен

преди 6 години

Путин сънува Сталин, който му дава съвети как да направи реформата по - успешна :- Избий конкуренцията и боядисай Кремъл в синьо!- Защо в синьо?- Разбрано момче си, знаех си, че ще искаш да обсъдим само втората част ..

148

Иво Христов™

преди 6 години

Българинът, ако и да е крайно благодарен на Русите за своето освобождение, желае да си остане сам стопанин на своята малка къща, сам да си я пази, нарежда и украшава, според както му стига ума и му се харесва. На другиго той никога и за никакви блага няма да отстъпи това свое неотемлимо природно право.До като това чувство трае у българския народ а то ще трае вечно ние сме спокойни за неговата независимост и добро бъдеще

147

Анонимен

преди 6 години

След Цариградската конференция, която призна българския Княз за управител и на Източна Румелия и формално му я отстъпи да я управлява, според благоусмотрението си, руските агенти и консули, живущи в тия две провинции, почнаха с една дяволска енергия да работят почти открито за свалянието на Българский княз и на вземанието под свое пълноводение Българското Княжество, уголемено с И. Румелия. Подкупите и обещанията, лъжите и измамите бяха техните главни средства.

146

Стефан Стамболов

преди 6 години

всички Велики сили признаха, че вече е невъзможно да се раздели Тракия от България и че е и право, и необходимо те да останат за винаги свързани и съединени. Всички признаха и мълчеливо се съгласиха да приемат станалото Съединение, само една Велика Сила беше в думата си противна на това Съединение и употреби всичките зависящи от нея средства -то да се дискредитира и компрометираТая Велика сила беше нашата освободителка!

145

Анонимен

преди 6 години

Защо ни занимават с този алкохолизиран сороски храненик?

144

Анонимен

преди 6 години

РУСИЯ Е МЪРТВА ДЪРЖАВА ЗА ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ!!!РУСИЯ Е КЛОЗЕТ!

143

Иво Христов™

преди 6 години

Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския.