81

Анонимен

преди 6 години

трябват промени, защото тоя съюз стана безмислен

80

анонимен

преди 6 години

след като няма сив за какво ни е ес за 10 години генерира разходи и европари заняколко семеиства в бьлгария а ние 7 милиона на нас каква ни е далаверата от всичко това мизерия и болести дьржава без правила и ред

79

сащ супер сила Хихих

преди 6 години

Унгария била ...село. Ходи се прегледай бе момче. Унгария е най красивата страна в Света. По добре вземи попътувай малко. Що се отнася за ЕС. ,за съжаление нещата отиват на там. По скоро ние сме жалък катун и то не като природна даденост , а като народомангалогия. В момента човек за човека е вълк ,и ако това не се промени ,света не го очаква нищо добро. Единственият пример за подражание е Скандинавския модел. Той трябва да е цел на човечеството. Иначе апокалипсис.

78

Анонимен

преди 6 години

До Германия - ЕлиДобър въпрос. Със сигурност много неща не знаем и със сигурност визията на великия Де Гол за обединена Европа не е била сегашния ЕС - колония на САЩ. Де Гол е искал обединена Европа като контрапункт на САЩ и на британските им пудели. Но за съжаление САЩ държи Европа на каишка.

77

Германия - Ели

преди 6 години

А "Канцлер акт?!" Съществува ли, или не?! Какво знаят победителите Ф-я, А-я, САЩ, Русия?! Русия от съюзник, враг!Ако този акт е верен, Германия е колония на САЩ, отделен е въпросът, че го заслужава, но наистина ли Г-я е толкова притисната от САЩ по отношение на медии?!Не можем да говорим за ЕС след като Де Гол излиза от НАТО и настоява защита на Ф без САЩ. Де Гол 20 мин. козирува пред гроба на Сталин. Защо ли? Какво знае Франция, което ни е българите не знаем?! А Б-я, защо излезе от ЕС. А БГ?!

76

Анонимен

преди 6 години

До по ирония на съдбатаОткрий и ти нещо бе бате. В махалата няма ли какво да откриеш? Джелязо, алемин, бакър няма ли?

75

по ирония на съдбата

преди 6 години

наградата за мир е учредена на името на откривателя на динамита - Нобел,динамита - унищожил толкова животи по света,такова лицемерие!

74

до 75

преди 6 години

Орбан никога не е говорил за разпад на съюза.Точно обратното.Орбан винаги е бил за обща армия която да отбранява границите,тоест Орбан е за още по интегриран съюз.Както и Франция.Както и всички освен Англия,която напуска.

73

Анонимен

преди 6 години

Стига сте врякали. ЕС ще оцелее, а излизането на британските киселяци само допълнително ще сплоти съюза. Който не иска да е с Германия и Франция, който не иска да е солидарен, а само да взима, който не иска да спазва разделението на властите и харесва диктатурите, да ходи в евразийския съюз. Тругнал смешника Орбан от село Унгария да поучава Германия и Франция. Азия те зове! ЕС не е лафка.

72

Анонимен

преди 6 години

Паднала ни се е честа при нашето председателство да се разпадне. Боко ходи като мисирка да го потупват по рамото, че сме послушна колония и той радостен, че Роско и разни други мижитурки ще присвоят някой лев от европейски проекти. Държавата си заминава.

71

Анонимен

преди 6 години

73 kAK DA NE SI STANAL , KOLKO SKOÌ mrz PREZ TEZI GODINI

70

Научете се да пишете

преди 6 години

Е как може такива глупости да наредите бе..ЕС се очертава като лидер в света и ние може само да се гордеем с това.

69

Анонимен

преди 6 години

Европейската икономичека общност си отиде, на нейно местоЕвропейски съюз , тоз съюз се резшири и набързо по ред причини прие куп държави бедни. Тез бедните станаха по бедни , а богатите по богати. Плащаме вноски за да ни дават Европейски пари ,е стнахме ли европейци и по богати . Не.

68

Трак

преди 6 години

И каде го видяха този край за Меркел , след като още през януари ще има същата коалиция , като преди и пак с нея начело.Дерзайте *** , но ЕС е по богат , по силен и по мъдър от Русия.

67

Анонимен

преди 6 години

70 сакпаняк

66

Тато

преди 6 години

Еврогейският съюз, другари и другарки, се оказа едно недоносче...

65

Един от Северозапада

преди 6 години

До Наташа Картошки То, и Северна Корея уж гладуваха и пасяха трева, пък по едно време ракети почнаха да правят, та чак Тръмп се съгласи на преговори , без предварителни условия...

64

А бе

преди 6 години

Не е умрял още ЕС,може и да не умре,обаче не е лошо да се огледаме за вратата с надпис "Изход" за всеки случай,да знаем къде е.Щото като почне пожарът ще е късно.Освен това да не се обвързваме прекалено(примерно с еврото).Лично аз бих предпочел ЕС да се съхрани и то като предимно икономическа организация,ама....

63

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Скоро в ЕС арабският ще бъде основен официален език а исляма основна и официална религия.

62

Факт

преди 6 години

САЩ се борят за световно господство и мачкат всичко,което успеят-за тях са си прави,щото иначе горят.Русия се бори за живота си и за достойно място на световната арена-също разбираемо и оправдано.Китай се бори да стане първа сила във всичко-напълно естествено,щом имат потенциала.За какво се бори ЕС е напълно неясно!Отстрани погледнато действията му повече приличат на бавно самоубийство,отколкото на стремеж към развитие....