19

Анонимен

преди 6 години

До русофилМакар и русофил,ти доказа с твоите лъжи,хули и драсканици,че си русофилски антихристки у.р.од. Плюя на теб и на тези ,които те подкрепят.

18

Кощунство

преди 6 години

Патриарх Неофит, т.е. агентът-митрополит с рожденно име Симеон Николов Димитров е и верен дългогодишен член на БКП и още далеч преди 10-ти ноември 1989 собственоръчно пише в биографията си в досието си: "Аз не вярвам в Бога, аз вярвам в Държавна сигурност"! Това ни е патриархът...

17

русофил

преди 6 години

Самото християнство е заченато от грях( Не прелюбодействай !) А какво е станало. Бог отишъл(въпреки че не е бозайник) и оплодил първата семейна жена и сложил рога на мъжът и. После доброволно се оттеглил в старчески дом и доброволно предоставил своя трон на наследника си Исус.

16

Tanri

преди 6 години

или това е просто приказка, кяото някой си е съчинил и доразвил, а друг е пригодил, с корона и атрибути е като някакво царче да се заобиколи с внимание и злато. нямам нищо против добрите цитати от библията да се систематизират и да се прилагат в ежедневието, всички абсурдни цитати да се задраскат като неактуални, абсолютно да се изтрият измислиците за исус, и да си кажем право кой е автора, ако някой го интересува. всичко останало и бутафорията е абсолютнио излишно.

15

НОМЕР2

преди 6 години

Гавра е, когато агенти на зловещата Държавна сигурност, говорят за християнство, мир и любов! Кога ли ще узрее този народ, да грабне тоягите и да изхвърли тая *** от Божите храмове? На всички честни хора, нямащи нищо общо с БКП и ДС, честито Рождество Христово!

14

ужаса

преди 6 години

Като чета как разни болни хора пишат глупости,разбирам че никой не може да спаси тоя народ,само за ден загинаха по пътищата 6 млади хора,плащаме и дълго ще плащаме.....

13

Иде час...

преди 6 години

До ДЕбилНе те ли е срам?! Смири се и се вразуми!

12

Burzum

преди 6 години

Тоя като Тиквата само е заменил магистралите с бог...

11

До Сатана

преди 6 години

Май са прекалили със зомбирането при теб... Намали молитвите и кръстовете, и пий повече вода.

10

Сатана

преди 6 години

Оказва се, че в БългарияЗапочнало е разследване чрез указ на Тръмп. Вече се следят хората, които се събират и там присъства окултист. Всички вещери и техните деца са регистрирани. Техните посещение на места където се събират с полицаи, съдии, масон-евреи, политци, учени, милионери, бизнесмени, държавни чиновници.В разследването има група, която се занимава с убийства, имотни измами и какво ли още не включително посегателства срещу бебета. Има регистрирани, които работят дори в детски градини

9

Д’Ебил

преди 6 години

Не Бог създаде човека, а човека Бог. Това е положението.

8

Истината

преди 6 години

Прав е на 25 декември се е родил тамуз!И е жалко ,че това е неговия бог!

7

ЦК на Либерстите

преди 6 години

Бог постоянно поставя българите на изпитания - турско робство,совецка дружба а сега евроатлантическа банкерска и търговска окупация! С Божия помощ и това ще го преживеете!Весела Коледа и щастлива Нова Година!

6

Гошу

преди 6 години

Все си мисля, че ако Бог наистина съществуваше, никой нямаше да вярва в него

5

бай Сатурн

преди 6 години

"Бог се роди, заради нас" - брей, не знаех, че ние, българите, определяме орбитата на Земята около Слънцето и наклона на оста й. Това изказване е достойно за предаването на Стой Чокерев.

4

хьхьхь

преди 6 години

Не-о-фииит...Хахаха...Клоун в църковни одежди. Как не ви омръзна от това тъпо шоу всяка година!

3

Анонимен

преди 6 години

Догодина в България ще идва шефа на марсианското общество от Холандия, а вие с каквон и занимавате?

2

Анонимен

преди 6 години

ХОРАТА ТРЪГНАХА ДА КОЛОНИЗИРАТ МАРС, ВИЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ПРИКАЗКИ ОТ ПРЕДИ 2000 ГОДИНИ.

1

Ф.С.В.

преди 6 години

Този човек не ми харесва - не знам дали е бил агент към ДС - но вижте на колко години е -- той е прекалено млад за да се прави на 100 г - едва ли е работил миньор- Много хора негова възраст продължават да работят за да оцелеят от мизерията си !