42

Анонимен

преди 6 години

Супер с него и ***

41

Анонимен

преди 6 години

Как бе с двамцата сиромаси да се подиграе е важно те завалиите са дечица на съвремието

40

Анонимен

преди 6 години

Оф това да нее като оня де върти бела роза до ден днешен абре мили ти нали нямаше да наподобяваш творението на простотията а умнико неземен *** може да се подиграваш нали уста големи господин номер 1 номер 1 отзад напред на подигравките на нормалните хора върви на село

39

Фффф

преди 6 години

Отдавна го смятам хокинс за псевдоучен...тази статия го потвърждава.

38

Здравейте

преди 6 години

Нинова приватизира държавните заводи и хората нямат работа и умират от глад

37

Анонимен

преди 6 години

Боко Молекулата даде земите на Вашите деди да бъдат мушкани, пробивани и дренирани с химикали, които замърсиха водата в България за 10 000 години.България спечели от ПЕТРОЛНИТЕ ФИРМИ 300 000 ДОЛАРА, А СЕГА ВИЕ(НАРОДА) ЩЕ ПЛАТИТЕ ЗА РАК 2 000 000 ЛВ.КЪДЕ ВИ Е ДАЛАВЕРАТА, ЧЕ ПАК ИЗБРАХТЕ БОКО МОЛЕКУЛАТА?ГЛУП***ЦИ! КОГАТО ЗАБОЛЕЕТ ОТ РАК, КОЙ ЩЕ БЪДЕ ВИНОВЕН? Вие сами сте си виновни!!!Хората в Добруджа протестираха и гласуваха срещу ДРЕНАЖА, но това не спря фирмите. В момента се дренира пак

36

Анонимен

преди 6 години

Заради един Лукойл и страни като Норвегия човечеството ще загине! Имате два избора. Да умирате и да боледувате от РАК. Да започнем ядренна война и да убием майки, бебета и деца или ДА ЗАБРАНИМ НА СТРАНИ КАТО НОРВЕГИЯ ДА ПРОДАВАТ И ПОЛЗВАТ ПЕТРОЛ. ПРОИЗВОДСТВОТО НА ЕНЕРГИЯ ОТ ПЕТРОЛА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАМЕНЕНА НА 80% ОТ ЯДРЕННА И СЛЪНЧЕВА. ДОМАШНОТО ЕЛЕКТРИЧЕСТВО ПРЕЗ ЗИМАТА ТРЯБВА ДА Е БЕЗПЛАТНО.Ако не спрем да горим петрол за производство на енергия РАК ще погуби Вашите деца, майки, бащи и н

35

Анонимен

преди 6 години

всички ще умрем!

34

Анонимен

преди 6 години

Че какво, против свеъхчовеците имате ? То с вашата завист, те сами ще се гръмнат ...

33

Maks

преди 6 години

Само една е причината - Глупостта човешка. Тя ще унищожи и хората и планетата. Човека е раковото образувание на тази планета !

32

анонимен

преди 6 години

Теориите на Хокинг нямат никакви експериментални доказателства, те граничат с фантастиката.Само на квантовата механика може да се вярва, а какво става на разстояния стотици светлинни години..............един Господ само знае.Защото никой не разбира гравитацията.

31

Ку-Ку

преди 6 години

В днешно време годишно се пропиляват няколко милиарда тона хранителни продукти, защото всички производители или прекупвачи с такава възможност ги предлагат на пазарите на най-платежоспособните клиенти в богатите страни в желанието си да ги продадат максимално и като количество и като добра цена. Но клиентите им там, разбира се, няма как да закупят, или изядат, всичко което им се предлага.

30

научен а(в)строфизик

преди 6 години

първите които ще изчезнат са българите за съжаление!От друга страна няма да се наслаждаваме на агонията на останалите!Честита Коледа урунгели - никои няма слабоста да бъде вежлив! Това е България!

29

anonymous

преди 6 години

Алчността на хората е огромна, заради нефт, газ и злато ще унищожат земята.Ще има недостиг на енергия и чиста питейна вода, защото водата ще е замърсена с химикали.Идват тежки времена, много нации няма да оцелеят.

28

д-р Лектър

преди 6 години

Е па за къв глад бълнувате при 10 милярда човеци бре !?!

27

Ханс

преди 6 години

На тоя пишман физик никой немаше да му обръща внимание на бълнуваниците, ако не беше сакат...

26

Анонимен

преди 6 години

Поредната доза глупост - повечето причини са абсурдни.

25

Скарлет

преди 6 години

Эагадъчната планета Нибиру неумолимо се приближавала към Эемята!!! Тя почти е била эастанала пишат експерти между Эемята и Луната и се виждала с просто око!!! Ако не се получи апокалипсис все пак си имаме Йелоустоун!!!

24

Тесла

преди 6 години

И кой е виновен за новите вируси които уж еволюират а всъщност биват създавани в тайни лаборатории я на ЦРУ , я на някой ФАРМА гигант като БАЙЕР ! И кой е виновен за затрупването на Земята с тонове пластмаси и стари таратайки и т.н. *** КОРПОРАЦИИТЕ които имат свръхпроизводство! И кой е виновен ,че се харчат всичките ресурси толкова бързо а не са търсят ЕКО аналози ПЕТРОЛНИТЕ ГИГАНТИ ! И кой е виновен ,че правят в момента ПЛАН как да се оттърват от вас по един или друг начин уж ЕСТЕСТВЕНО !?

23

Тера Мадре

преди 6 години

7 милярда егоисти ,не ми трябват.