26

анонимен

преди 6 години

а нас ни вкараха като овце в нато и ес без референдум така решили гмо мозьцитеи народа се радва а сега няма да яде масло защото е 6 лева за 250 гр

25

Един българин

преди 6 години

Единствените истински референдуми се провеждат в Швейцария!Всичко друго е бошлаф!Швейцария е извън ЕС, обаче е в Шенген, за разлика от нас в България, която е член на ЕС но извън Шенген. Швейцария винаги е поддържала добри и хармонични отношения с ЕС.

24

Анонимен

преди 6 години

Швейцарците трябва да пуснат и еднин референдум за Пирин,че трудно ще се преборим с зелените им предателчета.

23

Polska

преди 6 години

Брюкселци в рамките на няколко месеца ще се скарат с всички. Време е за общ фронт срещу бюрократите.

22

Додо

преди 6 години

До Луд: Бях за последно в Цюрих септември месец. В интерес на истината, нямаше чак толкова много женски индивиди забулени и загърнати в ислямско супремасистко облекло - бурки, шамии, никаби и т.н. торби, но се забелязваха. Точно затова си мисля, че Швейцария е във въпиуща нужда да въведе органичителен контрол по границите си, па било той и армейски! Повечето мюсюлмани в Швейцария в момента не са постоянно живеещи там, а приходящи предимно от Германия и Франция.

21

Анонимен

преди 6 години

Кръстоносците с свободни да поемат към евразийския съюз. Там ще им предоставят пълен достъп.

20

до Додо

преди 6 години

С някои от нещата мога да се съглася, но не бих нарекъл нито една западна държава крепост на християнските ценности - Западна Европа от доста време се намира в постхристиянството, макар и големи групи от населението да афишират себе си като (номинално) християни. Иначе разпятие на знамената си имат също и Швеция, Норвегия и Дания, но това са сред най-секуларните държави в света и оттам често започват да се прилагат на практика много от либералните идеи.

19

Луд

преди 6 години

До ДодоТи в Швейцария бил ли си. В Интерлакен е фрашкано с *** и бурки. Не ми говори смехории. Националния им отбор е като на ОАЕ

18

Додо

преди 6 години

Швейцария е независима държава, крепост на християнските ценности (с Християнско разпятие на флага) и има горд народ, който няма да позволи на ислямизираната, фанатична и преимуществено хомoceксуална шайка в Брюксел да му нарежда какво да прави! Слава на Бога! Швейцария ще си остане един оазис на нормалността сред море от умствено увредени ***! Дано час-по-скоро Швейцария върне военния контрол по границите и се огради с минирани полета и бодлива тел от Халифата, в който Брюксел превърна ЕС!

17

Анонимен

преди 6 години

А между редовете се чете с големи букви "Не искаме да ни натрапвате нашественици"Точка.

16

Анонимен

преди 6 години

Най-качественият и истински народ в Европа.

15

Анонимен

преди 6 години

Браво на Швейцарците! Страна в която има ИСТИНСКА демокрация и всичко се решава от НАРОДА в референдуми! Страна нямаща нищо общо с лъжливата-псевдо демокрация на сащ! Не случайно папските гвардейци са само швейцарци! Швейцария - странаната в която сорос и американските терористични власти са абсолютно безсилни!

14

Анонимен

преди 6 години

зарибиха ни с зелени човечета, сега пък се сърдят.

13

Анонимен

преди 6 години

Комунистите от ЕС ще изгонят всички капиталисти от Европа.

12

а тъй

преди 6 години

Бюрократите от Бруксел се движат бавно но винаги си свършват работата.Всеки който си мисли че е над закона и че е нещо повече от другите ще яде ритници.Олигарси,офшорки,тарикати,диктатори,бивши империи,мързеливи средиземноморци,американски корпорации,руски бензиностанции и т.н,всички трябва да спазват закона и да си плащат данъците.Равенство за всички,кой квото заработи това ще яде.Аман от тарикати.

11

Ром Бакарди

преди 6 години

Дали еврото ще падне от тази новина ?

10

Анонимен

преди 6 години

Швейцар екзит ;)

9

Анонимен

преди 6 години

Вовка Офшорката е скатал не малко милиарди в Швейцария. Навремето болшевиките и нацистите също са си кътали парите там. Хитлер затова не е нападнал Швейцария. Всички чорбаджии си държат парите там и теслучайно Швейцария е най-богатата страна в света.

8

Анонимен

преди 6 години

Швейцария е една офшорка и живее от криене и пране на пари. Офшорка си беше през Първата и Втората световна война, и сега е офшорка.

7

Су-57

преди 6 години

До 4СССР освободи хората от капитализма някое време хората в СССР живяха щастливо и без тероризъм, но капиталистите отново поробиха хората.