56

Анонимен

преди 6 години

До Defender of JusticeТеоретично до 1945г. Израел не съществува....голяма част от евреите в Европа биват изселени от Хитлер именно в Палестина...просто така се е казвала тази област от край време....и разбира се типично по еврейски те си създават държават през главата на палестинците благодарение на САЩ и тяхната маша ООН.Добре че не са решили да си създадат държавата в България че сега ние щяхме да си имаме Палестинския проблем.

55

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 65Ти вземи и прочети как е създадена Израел и тогава дрънкай глупости.....Целия този конфликт в Близкия Изток е съдаден от ФАЩ признавайки държавата Израел....Да си представим какво ще стане ако ФАЩ признаят Кюрдистан....само с едно признаване на Йерусалим за столица на Израел какво се случи....Това признаване има една цел конфликта да продължава за да може да си продаваме оръжията. ФАЩ желаели мир в Близкия Изток...това е тотален абсурд.

54

ЕМ

преди 6 години

До Осман: И как така ще изчезне? Някяква магия ли ще направиш или мега теракт? Не вярвам в магии и заклинания, а с потенциалните теракти ЦАХАЛ и ШАБАК се справят отлично. И не само в Израел, но и в много други страни, особено в Европа! То не е вредно човек дае мечтае, но в един момент могат да го приберат и облекат в бял халат с дълги ръкави. Тъй бе не се увличай много...

53

Анонимен

преди 6 години

Палестинците са като македонците - измислена нация. Няма такъв народ. Има араби.

52

Анонимен

преди 6 години

Палестински народ никога не е имало,нито палестински език,а само ислямски араби престъпни терористи с фалшиво име 'палестинци' които като нацистите целят с терор да убият,да ограбят с измама и погубят Божия избран свят народ и земя Израел,дори и да им дадена от ООН 2/3 част от земята на Израел, искат с терор и измама да ограбят и останала част,чрез договори за фалшивия им мир като с Газа и Синай,но абсурдно финансирани,подкрепяни измамата и терора им абсурдно от ЕС и ООН -като подкупени от тях

51

Defender of Justice

преди 6 години

UNESCO както и ООН и ЕС трябва да бъде не само напусната, но съдена от Израел за престъпления срещу правосъдието и срещу човечеството заради неморална беззаконна про-ислямкса про-терористична анти-семитска анти-християнска безбожна политика,основаната само на измама,отричаща и подменяща с лъжи историята, финансираща и узаконяваща противозаконно престъпни ислямските арабски терористични групи като ООП,Фетах,Хамас и нелегалния им съюз на несъщестуващ народ Палестинска автономия еднакви с ИДИЛ!

50

Анонимен

преди 6 години

Super

49

Анонимен

преди 6 години

Палестинците залагат "всичко или нищо" и получават "нищо", горките.

48

Осман

преди 6 години

До края на 2018 терористичната държава Израел ще изчезне от лицето на земята.

47

ПЕНЧО

преди 6 години

До Анонимен: КАЖИ БЕ ,СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКИ ЛИКВИДАТОР НА БЪЛГАРИЯ -ОЩЕ ЛИ ГОНИТЕ КОМУНИСТИТЕ ? СТИГА ТОЛКОВА ,ЧЕ ОКОНЧАТЕЛНО ПРОПИЛЯХТЕ ХУБАВАТА НИ СТРАНА.

46

Анонимен

преди 6 години

Позицията на палестинците изцяло е безперспективна. Те не искат да признаят съществуването на държавата Израел. С такава позиция никога няма да има мир в Близкия изток.

45

Анонимен

преди 6 години

Тва е театър за залъгване на вниманието. На кой му дреме какво дрънка някакъв полуидейот? "Мнението" на Тръмп е без значение. Не разбирам защо му се придава каквато и да е важност.

44

boyko.uzunov

преди 6 години

По същата логика-на израелците- и палестинците могат да обявят този град за столица! Тогава какъв е проблема?

43

Българче

преди 6 години

До Ха Ужасяващо прав си !!!!!

42

Гост+

преди 6 години

*** и от ООН да се махнат - очевидно е, че някои не търпят мецдународните закони, а си имат свои истини и разбирания

41

Цивилизацията

преди 6 години

До Анонимен Ти знаеш ли що за хора са арабите и мюслитата !!!! Евреите не признават Христс но защитават Християнството. Да трябва да има мир там и всякъде другаде но мюслитата не разбират от дума ... шиитите пък съвсем ... каква е тази омраза на Иран към Израел .... Всичко е мръснa политика !!! Религията няма нищо общо ... само се използва!!!

40

Анонимен

преди 6 години

Който плаща , той поръчва музиката!Сега вноските на щатите и Израел ще бъдат поети от Москва и верните им приятели - Анкара и Техеран и музиката ще продължи в сегашния стил.Друг вариант няма!

39

Анонимен

преди 6 години

До Смърт за еврейте!Не знам за тях, ама да беше сложил смърт на неграмотността си.... че 15 пъти си написал евреи с й....

38

Ха

преди 6 години

Какво са ви направили евреите, на българите, че са отвратителни?Под еврейско робство ли сте били 7 века, освен под византийско и турско? Еврейска партия ли ви управлява?Конкретно на вас лично, какво ви е направил евреин?! Убил е детето ви, изнасилил е дъщеря ви, пласира забранени вещества, изял е тъщата ви? Евреин да се моли пред Св. Неделя на килимче? Колко атентата направиха евреите в БГ?!Вижте си джамиите в БГ - 1200, и имамите от СА - които радикализират БГ мюсюлманите, мразете, мразете..

37

анонимен

преди 6 години

Става много интересно .........................