16

Анонимен

преди 6 години

Отдавна БосФор тв и Нова -бардаК тв. с "риалитата" и турско-индийските бози са гледаеми само в гетата.Те и за там са предназначени.Никой самоуважаващ се човек не желае да се принизява до предаванията им и слугинажа който работи в тях.

15

Всяка Неделя

преди 6 години

В тея реалита само гласуването на публиката е в реално време и водещите детообявяват резултатите и ви карат да гласувате платено !Да парите се прибират в реално време от реални измамници и нагаждачи на измисленигерои и звезди ! Не са 80% а са 99%от населението сексуално неорентирани дей ги били идей ги бали !

14

тото

преди 6 години

Эагубих си времето да прочета цялата статия ,эа да раэбера накрая че става въпрос эа реклама на някакво кулинарно предаване.

13

Анонимен

преди 6 години

Тая Ферма е пълна тъпотия а тая телевизията излъчваща го е под всякаква критика.Защо не хванат няколко баби и дядовци да участват и без това живота им е минал на село та да си докарат някой лев върху пенсията.Па може и шоу да направят защо не и още нещо пикантно да видим.Тъй де.Аман от тъпотии и простотии.

12

Анонимен

преди 6 години

за много неща не съм съгласен. Първо относно рейтингите - според кои точно "Фермата" е най-гледана (и не е през 2018, защото още не е настъпила - като си напишеш статията си я проверявай накрая, също и пълен и кратък член) - и Нова, и БТВ си изнасят техни си рейтинги, съгласно които ВИП Брадър, респективно Фермата е с най-висок рейтинг, тоест каква е истината, никой не знае? И защо да е слаб ход Лео Бианки - напротив, запълва се една ниша - италианската кухня, която е изключително популярна

11

мънамъна

преди 6 години

Какво ги преразказвате, рекох, че ше ги оплюете и се зачетох, пък вие обяснявате кой как и какво било. Ама аз тия въобще не ги знам кои са бе, ни съм ги чувал, ни съм ги виждал, няма сила да ме накара да гледам българска телевизия, а тия все преразказват какво били давали по бг телевизиите; айде аман.

10

Боне Крайненеца

преди 6 години

Да им го нач..ам на риалитата. И на турските и индийски *** сериали. От 28 години нивото пада, пада, докато стигнахме великата Шушана. Ама хак ни е. На прасето му е хубаво в калта, лежи и грухти блажено. Само да има за плюскане...Та, и ние така.

9

Анонимен

преди 6 години

много е кофти, когато ти се налага да списваш новини за този тип явления, а са ти много под нивото и крайно противни. дано не ви се налага отново скоро.

8

ДО 4

преди 6 години

Пич, риалити шоу означава че е реално .Не означава че се излъчва на Живо , демек е снимано но не е Филм .Анадън Му ?

7

Анонимен

преди 6 години

Не ги гледам, не мога да ги понасям

6

Румен

преди 6 години

Само една добавка...наивния в началото зрител,като видя,че няма реалити ами е едно голямо сценарити и ги отсвири тотално...и никой не ги гледа тези предавания ,нито се коментират...

5

Анонимен

преди 6 години

Ни едно не гледам,нито ги знам изброените кои са

4

ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО

преди 6 години

Реалитата не са в реално време !Това са подбрани кадри за манипулиране на дебилното население ,което е около 80% .Та понеже не сме народ а население може да ни лъжат че са в реално време !Колкото филма На Всеки Километър е в реално ВРЕМЕ !

3

Влади

преди 6 години

Поздравления за автора. Това е самата истина.

2

The Big Щепсел

преди 6 години

Евала за заглавието! Точно в десЕтката!

1

Анонимен

преди 6 години

Биг брадър е отживелица по-цял свят, дори и в България. Ама тъ*пите ни медии не го разбират.